13 napos körutazás Dél-Indiában és vakáció a Maldív-szigeteken, repülőjeggyel, félpanzióval/all inclusive ellátással, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35052
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

622.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35052

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Dél-India különleges világával és élvezd a paradicsomi vakációt a Maldív-szigeteken!

Időpont

  • 2020. január 21-február 2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Bp. – Chennai (Madras), ill. Male – Bp. útvonalon, átszállással
  • A körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
  • 6 éjszaka szállást Dél-Indiában helyi 4 * kategóriájú szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban, 4 éjszaka Maldív-szigeteken az Adaaran Hudhuranfushi szálloda kerti villáiban vagy tengerparti villáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és napi egy főétkezés) Dél-Indiában, Maldív-szigeteken PRÉMIUM „all inclusive” ellátást 12. nap délig. (részletezve a programleírásban)
  • Városnézéseket és kirándulásokat az útiprogram szerint
  • Belépőjegyek árát
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 164.500,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Tengerparti villák (kétágyas) felárát: 26.500,- Ft / fő (egyágyas villa felára: 41.500 Ft)
  • Indiai vízumot: 25,- USD / fő (Itthon intézzük, díja irodánkban utazás előtt fizetendő a Ft hátralékkal együtt készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • Indiai vízum ügyintézési díját: 3.500,- Ft / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Belföldi repülőjegy árát Cochin és Male között: 390,- USD / fő (Utazás előtt fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!). A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. november 21.!
  • Kötelező szerviz díjat / borravalót: 60,- USD / fő (helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 15 - 19 fő indulása esetén 25.700,- Ft-os / fő felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő költségeket

Felár

  • Tengerparti kétágyas villák felára a Maldív szigeteken: 26.500,-Ft/fő
  • Egyágyas felár: 296.600,- Ft
  • Tengerparti egyágyas villa felára a Maldív szigeteken: 41.500,-Ft/fő

Program

1. nap: Budapest – Chennai (Madras)

Repülés Budapestről átszállással Madrasba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Madras – Mahabalipuram (kb. 100km)

Érkezés a reggeli órákban Madrasba, India negyedik legnagyobb városába. Ismerkedés az ország egyik legrégebbi európai alapítású településével: Szt. Tamás katedrális, a Kormányzati negyed látnivalói, az Arulmigu Kapaleeswarar templom, és a Marine Beach tengerparti sétány. A legenda szerint „Hitetlen Tamás” misszionáriusként érkezett Indiába és itt halt mártírhalált. Továbbutazás Mahabalipuramba. Szállás.

3. nap: Kanchipuram (kb. 120km)

Kirándulás Kanchipuram -ba. Az „Arany város” kb. 75 km-re található Madras-tól. Világhírűek az itt készült gyönyörű selyemszárik. A település egyike India hét szent városának, 150, napjainkban is működő templommal. A Kailasanatha templom a VIII. században épült, a fő szentély körül található 58 kisebb szoborral, freskókkal. Az Ekambareswara templom a legnagyobb Siva-templom, az 57 méteres Rajagopuram (torony) egyike a legmagasabbaknak Dél-Indiában. A Varadharaja templom masszív és impresszív. 100 oszlopos csarnokában megcsodálhatjuk az egyetlen kőből faragott ornamentális díszítést. Visszatérünk a Bengáli öböl homokos partján fekvő Mahabalipuramba. Hajdan a Pallava és Chola dinasztiák uralkodtak itt, fontos kikötőjük volt a város. Bár uralmuk jó 1200 évvel ezelőtt lehanyatlott, a sziklatemplomok és szobrok őrzik emléküket. A leghíresebb látnivaló a Shore templom, mely egyike a legrégebbi, a VII. században épült templomoknak. Szállás Mahabalipuramban.

4. nap: Pondicherry – Tanjore (Thanjavur) (kb. 240km)

Hosszú, élményekben gazdag nap vár ránk. Az 1954-ig francia uralom alatt állott Pondicherry-ben meglátogatjuk a nagy indiai gondolkodó, Sri Aurobindo sírját és az Arulmigu Manakula Vinayagar templomot. Délután érkezünk Tanjore-ba, Tamil Nadu tartomány „rizses csészéjébe”, mely híres kézműiparáról is. Városnézés, a Shiva istennek szentelt, XI. századi dravida Brihdeeswara templom megtekintése. Piramis stílusú kapuja közel 70 méte

5. nap: Tiruchirapalli (Trichy) – Srirangam – Madurai (kb. 100 km)

Utazás Tiruchirapalliba, majd onnan a Srirangam -szigetre, a templom-városba. Látogatás a legszebbnek tartott Ranganathasvami templomban, amely Dél-India hindu művészetének egyik ikonikus alkotása (Visnu szobor, ”Srirangam lovaglása” stb.). Madurai-ban a gazdagon díszített Meenakshi templomot tekintjük meg, melynek az 1000 oszlop csarnoka a legismertebb része. Ez az emlékezetes remekmű a XVI. században épült, zenélő oszlopait sárkányminták díszítik, s minden oszlopa más dallammal kápráztat el (megszólaltatni viszont tilos!). Szállás Madurai-ban.

6. nap: Periyar Nemzeti Park (kb. 180km)

Délelőtt utazás a Periyar Nemzeti Parkba. A Periyar Kerala állam leghosszabb folyója, tamil epikai művek dicsérik szépségét. Utunk sokféle fűszer-, kávé-, teaültetvény között, gyönyörű, hegyes vidéken át vezet. Útközben látogatást teszünk egy fűszerültetvényen. Szállás a nemzeti park területén.

7. nap: Alleppey (Alappuzha) – Kerala lagúnái – Cochin (kb. 330 km)

Korán reggel utazás Alleppey-be, a Malabár-partra. Itt hajóra szállunk és irány a Cardamom hegyek és az Arab-tenger közti, 40 folyó formálta lagúnák világa. Allepey egy festőien szép tóparti városka, Kelet Velencéjének is nevezik a számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Tradicionális hajón fedezzük fel a holtágak partján zajló életet, India egyik legvarázslatosabb vidékét. A hajókázás során ebéd majd továbbutazás autóbusszal Cochinba, este részvétel egy „katakali” táncbemutatón. Szállás Cochinban.

8. nap: Malé – Lhohifushi-sziget

Repülés a Maldív-szigetek fővárosába a menetrend függvényében. Érkezés után motorcsónakos transzfer az üdülőszigetre. Vacsora, szállás Lhohifushi-szigeten.

9 - 11. nap: Pihenés, strandolás Lhohifushi-szigeten „all inclusive” ellátással

A Marco Polo által felfedezett és az „Indiai-óceán virága” névre keresztelt szigetország 19 szigetcsoport láncolata. A vakítóan fehérhomokos strandjaival hódító szigetvilág számos programot kínál vendégeinek helyszínen történő fizetéssel: tengeralattjáró túra, mélytengeri búvárkodás, sznorkelezés, naplementés hajókázás, stb.

Az „all inclusive” szolgáltatáscsomag tartalmazza: 07:30-23:00 óra között a teljes ellátást négy különböző étteremben, büférendszerben és felszolgálással, zenés-táncos esteket, korlátlan italfogyasztást: prémium minőségű alkoholok, koktélok, frissen facsart gyümölcslevek, üveges üdítő italok, minibárból történő fogyasztást napi egy feltöltéssel, tea- és kávéfőzési lehetőség a szobákban, WI-FI elérhetőséget a szálloda teljes területén. Élvezhetjük továbbá a szálloda különféle animációs programjait és sportolási lehetőségeit.

12. nap: Malé – Dubaj

Szabad program hazaindulásig. A szobák és szállodai szolgáltatások délig vehetők igénybe, de indulás előtt egy közös szobát biztosítunk átöltözésre, felfrissülésre. Visszautazás Malé repülőterére motorcsónakokkal. Hazautazás az esti órákban, átszállással.

13. nap: Dubaj – Budapest

Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

13 napos körutazás Dél-Indiában és vakáció a Maldív-szigeteken, repülőjeggyel, félpanzióval/all inclusive ellátással, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére