116.990 Ft kedvezménnyel: Életre szóló kaland a káprázatos Andalúziában - 8 napos körutazás szállással, repülőjeggyel 2 főnek

Ajánlat kód: 29731
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

439.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29731

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködjetek Andalúzia megannyi attrakciójában, műemlékében, természeti kincsében!

Az ár tartalmazza 2 főnek:

  • Részvételi díj
  • 8 nap / 7 éj szállás
  • Repülőjegy
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza:

  • Reptéri illeték / üzemanyag felár: 39.900 Ft / fő
  • BBP-biztosítás
  • Sztornóbiztosítás

E varázslatos utazás során szédítő műemlékhalmazt csodálhattok meg - és nemcsak mennyiségileg, hanem minőségileg is! Mindehhez különleges tengerpartok és hegyláncok adják a körítést! Érdemes hát útra kelni - és alaposan felkészülni!

A körutazás során Torremolinos - Ronda - Marbella - Malaga - Mijas - Gibraltár - Costa de la Luz - Cadiz - Jerez - Sevilla - Carmona - Cordoba - Granada - Alhambra - Nerja szépségei várnak rátok.

Program:

  • 1. nap

Délután utazás repülővel Malagába. Szállás elfoglalása Costa del Sol híres üdülővárosában. (3 éj)

  • 2. nap - Ronda, Marbella

A Costa del Sol híres tengerparti útján haladunk nyugati irányban, majd vad hegyeken át: Ronda – egész Spanyolország legromantikusabb városának tartják a meredek, kör alakú sziklapalotára épült várost, amely műemlék sokaságával várja a turistákat: arab fürdő, Spanyolország legrégebbi arénája, a mór király háza, Mondrajón Palota és a lenyűgöző völgyhíd. Marbella – óvárosi séta a fehér utcákon, szabadidő a nagyvilági üdülővárosban.

  • 3. nap - Malaga, Mijas

Választható programként helyi közlekedéssel, idegenvezetővel: délelőtt Malaga – városnézés keretében katedrális, Alcazaba-vár, Picasso Múzeum. Délután megtekinthető Mijas, egy tipikus fehér házsorokból, terekből álló hegyi andalúz kisváros (helyi járattal).

  • 4. nap - Gibraltár (fakultatív), Costa de la Luz

Különleges élményt nyújt a mind a mai napig brit fennhatóság alatt álló „sziklagyarmat” megtekintése. Fakultatív program keretében látogatást teszünk, légkondicionált mini különbusszal, helyi idegenvezetéssel: a szabadon élő majmokról is elhíresült sziklánál, ahonnan rendkívüli kilátás nyílik a Gibraltári-szoroson át Észak-Afrikára; a St. Michael cseppkőbarlangjánál, valamint az Európa Pontnál, majd séta a Main Street pub-jai és terei mentén; anglikán templomok. Európa legdélebbi pontjának érintésével (fotószünet) haladunk a festői Costa de la Luz mentén, amelynek partjait már az Atlanti-óceán mossa. Conil de la Frontera – egy elbűvölően szép andalúz kisváros: séta az óceáni promenádon és a hófehér kanyargós utcákon, bájos műemléki tereken. Szállás a Costa de la Luz parti régióban.

  • 5. nap - Cadiz, Jerez

A korabeli nagy felfedezésekről ismert, híres kikötőváros Európa legrégebbi (főníciai) alapítású városa. Séta az óceánba nyúló földnyelvre épült óvárosban: barokk katedrális, Santa Cruz, díszes városkapu. Jerez de la Frontera – a sherry ital őshazájában megtekintjük: XII. sz. Alcazar arab fürdőkkel, impozáns katedrális, mudejar stílusú San Dionisia; szabadidő a bájos tereken; szállás Sevilla környékén. (2 éj)

  • 6. nap - Sevilla, andalúz ragyogás, egész napos városnézés

Sokan egész Spanyolország legkarakteresebb városának tartják Sevillát – nem alaptalanul: a világhírű Giralda-torony uralta katedrális, az Arany-torony a Santa Cruz negyed hófehér és virágos szűk utcái és palotái, a világkiállításra épült Plaza de Espana mind-mind rabul ejtik az utazót.

  • 7. nap - Carmona, Cordoba

Carmona – Andalúzia jellegzetes erődített kisvárosainak gyöngyszeme (városkapuk, tornyok, ódon templomok, vár). Utána Andalúzia mór-keresztény műemlékvárosában megtekintjük: Mezquita (mór eredetű káprázatos mecset oszlopok százaival, a középre beépített katedrálissal, narancsos udvar), Andalúz Ház, Alcazar (a kalifák egykori rezidenciája díszkerttel, mozaikokkal), Guadalquivir-folyó régi hídja, séta a fehér város egyéb műemlékei, patio-i mentén. Szállás Granada környékén.

  • 8. nap - Granada, Alhambra, Nerja

Az Alhambra pazar palota-együttese a sokat fotózott oroszlános udvarral és a kapcsolódó Generalife díszkert a várost joggal tette világhírűvé; reneszánsz katedrális; séta a labirintusszerű mór negyedben (Albaicin, a katolikus királyok híres emlékműve Granada óvárosában). A Sierra Nevada oldalában utazunk a tenger felé: Nerja – festői tengerbe nyúló kiszögellésénél épült óváros, főként a páratlan Balcon de Európa panorámasétányról nevezetes. Majd transzfer Malaga repterére és utazás haza este.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A felülmúlhatatlan Andalúzia - körutazás 2 főnek. 8 nap / 7 éj szállás, reggeli és repülőjegy 2 fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix indulási időpontjai: 2018.09.04., 09.18

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére