113.000 Ft helyett 87.900 Ft: Kalandozz Dél-Csehországban hangulatos várak és kastélyok között, 4 nap/3 éjszaka 1 személy részére félpanzióval és buszos utazással, októberben

Ajánlat kód: 28275
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

87.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28275

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tündéri csehországi városkák, UNESCO Világörökség és romantikus kastélyok

A részvételi díj tartalmazza

  • utazást légkondicionált autóbusszal
  • szállást **** szálloda 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • félpanziós ellátást (büféreggeli és büfévacsora )
  • kirándulásokat a program szerint
  • idegenvezetést
  • QBE Prémium utasbiztosítás

A részvételi díj nem tartalmazza

  • vacsorához az italt
  • belépőjegyek árát: kb. 1.300,- CZK
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • 30 – 34 fő indulása esetén a 4.800,- Ft-os felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyi jellegű kiadások)

1. nap: Budapest – Červená Lhota – Třeboň – České Budějovice (kb. 550 km)

Elutazás Budapestről a reggeli órákban. Csehország területén Brünn városát elhagyva letérünk az autópályáról, s utunk egy kis „ékszerdobozhoz” vezet, Červená Lhota reneszánsz vízi várához. Látogatás Třeboň városában, amely egy tipikus cseh település, várfalakkal és az egybeépült házak gyűrűjével körülölelve. Vacsora, szállás České Budějovice-ben.

2. nap: Hluboká – Česky Krumlov (kb. 80 km)

Látogatás Hlubokában a Schwarzenbergek által a windsori kastély mintájára átépített látványos várkastélyban. Délután kirándulás Česky Krumlovba. A középkori hangulatú Moldva parti várost zenészek megénekelték, festők vászonra mentették, de a valóság még ennél is szebb. Vacsora, szállás.

3. nap: České Budějovice – Plzen (kb. 300 km)

Városnézés České Budějovicében, Dél-Csehország központjában. A város főterét gyönyörű „lábasházak” övezik. Kirándulás Plzenbe, Csehország második legnagyobb városába. Itt nyomtatták a XV. században az első cseh könyvet. Gazdagságát a bányáinak, valamint kézműveseinek köszönhette. Napjainkban a híres Prazdroj Sörgyár a legfontosabb vonzerő, azaz a pilseni világos sör. Európa Kulturális Fővárosaként is sok látogatót csalogat a település. A nemes italról a sörgyár látogatása során többet is megtudhatunk.

4. nap: Jindrichuv Hradec – Telč – Budapest (kb. 500 km)

A dél-csehországi látnivalók befejezéseként egy „ékszer”, Jindrichuv Hradec reneszánsz vára következik. Városnézés Telčben, melynek reneszánsz szépsége itáliai hangulatot áraszt. Hazautazás Bécs érintésével. Érkezés Budapestre a későesti órákban.

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kalandok Dél-Csehországban hangulatos várak és kastélyok között. 4 nap/3 éjszaka 1 személy részére félpanzióval és buszos utazással, októberben

Fontos

Indulási időpont: 2018. október 20 • Szabad időpontokról, helyekről vásárlás előtt érdeklődj az utazási irodánál • Megvételét követően Alkuponodat 3 napon belül voucherre kell váltanod! Foglalás után a voucher ára nem visszatéríthető! Küldj üzenetet az Alkupon kódoddal, a kívánt dátumokkal és az utasok nevével az utazas@netida.hu email címre • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére