11.000 Ft helyett 5.990 Ft: Akupunktúrás testkezelés, akupresszúrás tartós fülkezelés és konzultáció, hagyományos kínai orvoslás a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
11.000 Ft 46% 5.010 Ft
Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat és Hagyományos Kínai Orvoslás
1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
www.drzhangmed.com

Akció Leírása

Hívd segítségül a hagyományos kínai orvoslás eszközeit, az akupunktúrát és az akupresszúrát a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben!

Az ajánlat tartalma

  • Akupunktúrás testkezelés a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben
  • Akupresszúrás tartós fülkezelés
  • Konzultáció

Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egy része, amelynek több ezer éves múltja van. A hagyományos kínai gondolkodás évezredekig tartó alapos megfigyelés eredményeként foglalta össze a természet nagy rendszertelenségét, a mindent átfogó Yin és Yang rendszerében. A két erő egyensúlyt tart fenn normális körülmények között mind az emberi szervezetben, mind a világban. Az emberi testben, ha az arányok egyensúlya felbomlik, betegség alakul ki. Az egyensúly megbillenését kell megakadályozni az akupunktúrával, illetve, ha már megbomlott az egyensúly, a helyreállítását kell minél hamarabb megoldani.

Az akupunktúra kezelési helye a pont, eszköze pedig a tű. A pontok az energiapályáknak megfelelően helyezkednek el a pontosan meghatározott vonalak mentén és mindegyiknek megvannak az anyagcserebeli, anatómiai, energetikai és elektromos közös jellegzetességei.

A betegek kezelésénél nagyon fontos a tünetek és a jelek analizálása, meg kell ismerni a betegség természetét, pontosan tudni kell, hogy melyik szerv érintett. Miután mindez kiderült, gondos megfontolással határozható meg a kezelési terv és a megfelelő kezelési módszer.

A csomag másik része az akupresszúrás tartós fülkezelés. A fülkagylóban több mint 200 pont található, amelyek rendkívül nagy sűrűséggel helyezkednek el. A fül a test olyan része, amely az egész szervezettel kapcsolatban áll, ez a kapcsolat a meridiánoknak köszönhető. A fülkagyló bizonyos mikrozónáinak alapos megvizsgálásával hasznos információkhoz lehet jutni. A mikrozónák elváltozásaiból tükröződik a fülben az egyes szervek, testrészek megbetegedése. A kezelendő pontok ingerelhetők akupunktúrás tűkkel, valamint gyógynövénymagvakkal.

A fülakupunktúra előnye, hogy a kezelendő terület könnyen hozzáférhető, az ingerlés gyors reakciót vált ki és más akupunktúrás módszerek egyidejű alkalmazását sem zavarja.

Ha régebb óta fennálló panaszaid vannak, amelyekkel eddig nem jutottál dűlőre, próbáld ki a hagyományos kínai orvoslás évezredes eszközeit a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben!

Dr. Zhang Orvosi Rendelő

A Dr. Zhang Orvosi Rendelő a XIV. kerületben fogadja pácienseit barátságos környezetben. A rendelő szellemiségének jegyében a cél a betegség megelőzése, az egészség fenntartása és a már kialakult betegség gyógyítása természetes módszerekkel.

Ha van orvosi leleted, vidd el magaddal, hiszen a modern orvostudomány szerinti diagnózis is fontos a kezelési terv felállításához. A hagyományos kínai orvoslás tapasztalati orvoslás, amely olyan gyógymódokat használ, amelyek segítségével elérhető, megtartható a harmonikus lét az emberben. Ez a harmónia jelenti az egészséget, ennek prevenciója, megtartása a célja a keleti orvoslási rendszernek.

A fogászatban is fontos a prevenció, ne várjunk addig, míg egy adott kóros folyamat lefolyása visszafordíthatatlanná válik. A fogászati problémák általános szervi problémákat is okozhatnak, ezért ha bármi rendellenességet veszünk észre, forduljunk bátran fogorvosunkhoz is!

Legyen szép napod!

1147. Budapest Csömöri út 100
0630-3471558
H-Szombat: 8:00-20:00 Egyéni időpontkérés lehetséges!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Akupunktúrás testkezelés a Dr. Zhang Orvosi Rendelőben. Akupresszúrás tartós fülkezelés. Konzultáció

Fontos

Beváltható: 2017.01.07.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 347 1558 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére