10 napos görög kaland buszos körutazással és korfui nyaralással, reggelivel/all inclusive ellátással

Ajánlat kód: 39148
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

271.200 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39148

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Görögország történelmi-kulturális kincseivel és nyaralj Korfun!

Időpont

  • 2021. június 8-17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: légkondicionált, komfortos autóbusszal
  • Szállás: középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Ellátás: reggeli, Korfun all inclusive ellátás
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek ára: kb. 110,-€ (Helyszínen fizetendő!)
  • Kedvezményes csoport útlemondási biztosítás díja: 2 %.

Felár

  • Félpanziós felár (7 vacsora): 32.200,- Ft
  • Egyágyas felár: 82.900,- Ft

Program

1. nap: Budapest – Kumanovo környéke (kb. 800 km)

Egész napos utazás, Budapest – Kecskemét – Szeged – Röszke (vagy Tompa) határátlépés után a vajdasági Bácska területén Szerbiában. Útközben a Száva-hídon áthaladva pillantás a nándorfehérvári csata helyszínén felépült modern nagyvárosra, Belgrádra. Észak-Macedónia határát átlépve vacsora és szállás Kumanovo környékén.

2. nap: Kumanovo - Thesszaloniki – Paralia (kb. 350 km)

Reggeli után irány „Hellasz második fővárosa” Thesszaloniki. Városnézés Thesszalonikiben: Diadalív, Szt.György-rotonda, Fehér-torony, Szt. Demeter Bazilika stb., majd továbbutazás az olimposzi Riviérára. Vacsora, szállás Paralia környékén.

3. nap: Paralia – Thermopülai-szoros - Delfi – Loutraki (kb. 550 km)

Reggeli után utazás Delfibe. Útközben megállunk a Thermopülai-szorosnál. Itt állította fel táborát Leonidasz spártai király, aki hatalmas csapattal várta Xerxész perzsa király hatalmas hadának rohamát. Egy márvány emlékmű Leonidász szobrával áll ma itt, melynek talapzatán a csatáról szóló híres epigrammák olvashatók, és csatajeleneteket megörökítő domborművek díszítik. Ezután ismerkedés ÍDelfi nevezetességeivel: világhírű ókori jósda, a Parnasszosz-hegy oldalán a szentélykörzet, színház, stadion és múzeum. Továbbutazás a görögök által is kedvelt tengerparti üdülőhelyre Loutrakiba. Vacsora, szállás Loutraki környékén.

4. nap: Athén (kb. 250 km)

Egész napos városnézés Athénban. Ismerkedés a híres athéni „trilógia” (Egyetem, Akadémia és a Könyvtár épületeivel), a diplomata és múzeumi negyed után séta az Akropoliszon. Az őrségváltást is megtekintjük a Syntagma téren. Ellátogatunk a híres Athéni Nemzeti Régészeti Múzeumba, melynek gyűjteménye teljes képed ad Görögország ókori művészetéről, valamint megnézzük a Panathenaic Stadiont, amit az újkori olimpiákra újjáépítettek. Ezen kívül ellátogatunk Pireuszba, a kikötői negyedbe. Vacsora, szállás Loutrakiban.

5. nap: Argolis túra: Mükéné, Naflion, Epidaurosz (kb. 200 km)

Reggeli után egész napos kirándulás a Peloponnészoszi-félszigetre, ahol megértjük Byron gondolatát: „Az ókoriaknak hála, járjunk bárhol Görögországban, szent földet tapos a lábunk.” A Korinthoszi-csatorna fölött átkelve utazás az Égei-tenger partja mentén a gyógyítás szent ligetébe, Epidauroszba, ami szintén híres a körszínházáról is. Majd többek között megcsodáljuk Naflion erődjét, és Mükéné ásatásait és az oroszlános kaput. Vacsora, szállás Loutrakiban.

6. nap: Olympia – Patrasz - Meteórák (kb. 600 km)

Reggeli után utazás Olympiába. Az Olimpia-történeti Múzeum segítségével ismerkedés a sport, a nemes versengés kialakulásával, fejlődésével és különlegességeivel. Délután utazás Szent András városán, Patraszon keresztül a Meteórákhoz. Útközben megcsodáljuk és átkelünk a Rion-Antirion hídon, ami a Peloponnészoszi-félszigetet köti össze a görög szárazfölddel. Vacsora, szállás Kalambaka környékén.

7. nap: Meteora kolostorok – Igumenitsa – Korfu (kb. 220 km)

Reggel meglátogatjuk a különleges geológiai képződményekre és kúpokra épült kolostorokat, a Meteorákat. Látogatás egy kolostorban, ismerkedés a bizánci művészet méz illatú szentélyeivel, aranyló ikonjaival és az ortodoxvallás sajátosságaival. Továbbutazás Igumenitsába, ahonnan menetrendtől függően áthajózunk Korfura. Vacsora, szállás Korfun.

8. nap: Korfu (kb. 100 km)

Korfu a magyar turisták körében rendkívül népszerű. A sziget nem csak nyaralóhely, hiszen sokszínű történelme, gazdag régészeti és építészeti öröksége, a hagyományos falvak békés életmódja, a szigetlakók legendás vendégszeretete igazi paradicsommá varázsolta ezt a területet. Nem véletlenül volt Sissi egyik kedvenc helye ez a vidék, ahová gyakran elmenekült a zajos politikai élet elől. Egész napos kirándulás Korfu szigetén: Új Erőd, Campiello negyed, Bizánci Múzeum, Szent Szpiridon templom, Szent Jakab katedrális, Királyi Palota (Erzsébet királynő Sissi- palotája) stb. Vacsora, szállás Korfun.

9. nap: Korfu – Igumenitsa - Kumanovo (kb. 550 km)

Reggeli után a repülős utasoknak transzfer Korfu repülőterére, hazautazás a délelőtti órákban. A buszos utasokkal menetrendtől függően áthajózunk a szárazföldre. Továbbutazás Igumenitsából Kumanovóba. Vacsora, szállás Kumanovo környékén.

10. nap: Kumanovo – Budapest (kb. 800 km)

Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 napos görög kaland buszos körutazással és korfui nyaralással, reggelivel/all inclusive ellátással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére