1 napos buszos utazás 1 személy részére a Délvidéki Hagyományőrző Piknikre, a vajdasági aracsi pusztatemplomhoz

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

8.900 Ft

Megveszem
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
Szerbia, Aracs
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 34217

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt Te is a Délvidéki Hagyományőrző Pikniken, a vajdasági aracsi pusztatemplomnál!

Időpont

  • 2019. június 22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás a Délvidéki Hagyományőrző Piknikre, a vajdasági aracsi pusztatemplomhoz

Az ár nem tartalmazza

  • Helyi fakultatív városnézés 1.000 Ft
  • BBP biztosítás

Indulás

  • 4:45 – gyülekező a Népligetnél, az M3 népligeti metrómegállójánál, a Planetárium előtt
  • 5:00 – indulás a Népligetből

Gyermekkedvezmény

  • 7.500 Ft

Programjavaslat

Megérkezés után a teljes nap programja fakultatív. A szervezők a hagyományőrző piknik napján a látogatókat korabeli harci bemutatókkal, kirakodóvásárral, helyi ízekkel, zenészekkel, a gyerekeket pedig korabeli játékokkal várják. A helyi főzőverseny ötletadója és társszervezője Vér János, a tápióvidéki hagyományőrzők és szabadtűzi lovagrend tagjai.

Az aracsi pusztatemplom Törökbecsétől nem messze a szántóföldek közepén található. Törökbecse városa a Tisza bal partján fekszik, Délvidéken, Szerbia Köztársaság Vajdaság tartományában a Közép-Bánsági körzetben. Itt a város határában fekszik a délvidéki magyarság legfőbb kulturális és nemzeti zarándokhelye, az Aracsi Pusztatemplom. Szorgos és tevékeny kezek és némi támogatás eredményeként az Árpád kori templom és település romjai ma is büszkén ékesítik Törökbecse határát.

Törökbecse és környéke több látnivalóval is büszkélkedhet. A Sóskopó több ezer ritka madárfajnak az otthont. A körkény nevéhez köthető a Gyöngysziget, az élő és a holt Tisza találkozásának területe, ahol a híres krokán muskotály szőlőültetvényeinek nedűjéből készült bor ma is a felső tízezer kedvelt bora. Ezt a bort anno szívesen fogyasztotta maga Ferenc József, Tito és Charles de Gaulle is. A túlparton Óbecsénél található az a zsilip, amely az első automata folyami zsilipek egyik példánya, s amely a Szuezi-csatorna elődjeként tesztelés céljából készült Türr István tervezésével és az Eiffel-cég kivitelezésével.

Mielőtt megállnánk az Aracsi Pusztatemplomnál, rövid látogatást teszünk a Tisza partján és az előbb említett látnivalók némelyikénél, s csak ezután megyünk a hagyományőrző piknik helyszínére.

A nap további programhelyszíne az aracsi pusztatemplom és környéke. Tervezett esti indulás: 20 óra.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Szerbia, Aracs
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos buszos utazás 1 személy részére a Délvidéki Hagyományőrző Piknikre, a vajdasági aracsi pusztatemplomhoz

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 70 413 8662
+36 70 413 8670
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére