XXX

Ajánlat kód: 34500
3 napos kirándulás Németországban, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

51.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34500

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el mesébe illő, varázslatos bajor kastélyokhoz és lélegzetelállító tiroli tájakra!

Időpont

  • 2019. augusztus 2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%

Felár

  • Félpanzió: 10.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 10.000 Ft/fő

Belépők

  • Hohenschwangau 13+2,5 EUR
  • Múzeum 11+2,5 EUR
  • Swarovski 18 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz - 05:30
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő, Shell kút - 06:05
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút - 07:00
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché - 07:45

Program

1. nap: Budapest-Innsbruck

Utazás Tirolba. Útközben rövid fotószünetet tartunk a Chiemsee partján, majd Innsbruck felfedezésére indulunk, mely középkori emlékei mellett arról is nevezetes, hogy kétszer adott otthont a Téli olimpiának, 1964-ben és 1976-ban. Az Alpok hósipkás, csipkézett hegycsúcsai által körülölelt város a Tiroli tartomány fővárosa, melyet az Inn folyó oszt ketté. Innsbruck fénykorát I. Miksa császár uralkodása alatt élte, műemlékei, eleganciája ennek a kornak a gazdagságát idézi, de a Hofburg barokk szárnyát és csodálatos kertjét már Mária Teréziának köszönhetjük. Sétánk során a történelmi emlékekben gazdag óvárosban sétálunk: Hofkirche, Goldenes Dachl (Aranytető), Szent Jakab Dóm, Diadalív. Rövid szabadidő Tirol fővárosában, majd az Innsbruck környéki szállásunkra utazunk.

2. nap: Schwangau-Füssen

A mai napon Németországba, Bajor tartományba kirándulunk, az Ammergauer hegyek által övezett Schwangauba érkezünk. Csodálatos látvány fogad, két gyönyörű kastély: a sárga, neogótikus stílusú Hohenscwangau és a fehér, középkori jellegű Neuschwanstein. Az Alpsee melletti, 2011-ben megnyitott Bajor Királyok Múzeumába látogatunk el. A múzeumban megismerjük a bajor Wittelsbach királyi család történetét. Festmények, tárgyak mesélnek életükről. A múzeum megtekintése után a Hohenschwangau kastélyba sétálunk fel. A kastélyt 1836-ban építették II. Miksa bajor király és családja számára. Il. Lajos és öccse itt töltötte gyermekkorát. A falakat a germán mondavilág hősei díszítik, a kastély berendezése a család fényűző életét szolgálta. A kastély megtekintése után a Lech folyó partján épült elbűvölő Füssenbe utazunk. A középkori központját megőrző város Szent Mang kolostora mellé épült. Füssen arculatát ma is az egykori kolostor, a Szent Mang templom, a vár, a városfal, a kanyargós utcák a nyeregtetős házaival határozzák meg. A városnéző séta után rövid szabadidő, majd visszautazunk a szállásra.

3. nap: Swarovski-Rattenberg-Budapest

Mai napunk a pompa és csillogás jegyében telik. Először Wattens kisvárosába látogatunk, ahol a Swarovski varázslatos kristályvilága vár ránk. Egy vizet okádó botanikus óriás őrzi a kristályvilág bejáratát, ahol a látogatókat egy fantasztikusan csillogó csodás kiállítás bűvöli el. Az André Heller multimédiaművész által tervezett fantáziavilágot a Swarovski cég fennállásának 100 éves évfordulójára nyitották 1995-ben, majd 2015-ben átalakították és kibővítették. Varázslatos élmény a kert a tóval, amifelett több százezer kristály csillogásában gyönyörködhetünk. Ezután folytatjuk utunkat az Inn folyó partján fekvő aprócska Rattenbergbe, melyet Tirol legkisebb és legszínesebb városaként is emlegetnek. A mindössze 400 lakosú szépséges kisváros, különleges középkori hangulatával és üvegművészetével méltán vívta ki a világhírnevet. Rövid városnézésünket követően hazautazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás 1 személyre Németországban, mesés bajor kastélyokhoz, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – vár Innsbruck, Bajorország és Tirol

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére