Védd meg az autódat! Nyomkövető, riasztó, indításgátló, beszerelés és 2 éves díj a Jármű Kontroll jóvoltából

Jármű Kontroll
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

31.480 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
154.900 Ft 20% 30.980 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Jármű Kontroll
1182 Budapest Fiume utca 5.
laszlo.nagy@jarkon.hu
06 70 466 8326

Akció Leírása

Szereld fel az autódat JárműVéddel és tudd, hogy mostantól biztonságban van!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 123.920 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 31.480 Ft, a fennmaradó 92.440 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!   

  • Nyomkövető, riasztó, indításgátló, beszerelés és 2 éves díj a Jármű Kontroll jóvoltából

Miben különbözik a JárműVéd a többi autóriasztótól?

A JárműVéd  a jármű saját riasztójához illeszthető rendszer, amely a gépjármű saját távirányítójára programozva élesít-hatástalanít, illetve élesített állapotban riasztóként funkcionál. Amennyiben a gépjármű saját (gyári vagy utólagos) riasztóberendezéssel rendelkezik, akkor annak riasztás jelzései is továbbíthatóak a rendszer segítségével.

Teljes védelem

A JárműVéd rendszer az ajtók, a motortér, és a csomagtér illetéktelen nyitására riaszt (igény szerint hang és fényjelzést ad), amely riasztásról párhuzamosan a diszpécserszolgálat értesíti a Felhasználót.

Az alapcsomaghoz opcionálisan igényelhető ultrahangos beltérvédelem, ütés-, illetve emelésérzékelők, amelyek jelzésére szintén SMS-ben értesítik a Felhasználót.

Telefonos értesítés minden riasztásról

A rendszer nem csupán jelzéseket küld az illetéktelen beavatkozásokról, hanem parancsok fogadására és végrehajtására is alkalmas, így a Felhasználó általi menetmegállítás, pozíció lekérdezés is az alap funkciókhoz tartoznak.

Független belső áramforrás

Az eszköz független belső áramforrással rendelkezik, így a rendszer a jármű saját áramforrásának leválasztása esetén is 6 órán keresztül működésben marad, így ez idő alatt is követhető marad a gépjármű, illetve a távoli menetmegállítás még mindig aktiválható!

Legyen szép napod!

1182 Budapest Fiume utca 5.
laszlo.nagy@jarkon.hu
06 70 466 8326

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Védd meg az autódat! Nyomkövető, riasztó, indításgátló, beszerelés és 2 éves díj a Jármű Kontroll jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 466 8327 • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére