Városnézés Velencében buszos utazással, idegenvezetéssel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

2.700 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Sétálj, gondolázz a lagúnák városában, Velencében!

Időpontok

 • 2024. augusztus 23.: Előleg: 2.700 Ft
 • 2024. november 1.: Előleg: 2.700 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 26.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.700 Ft, a fennmaradó 24.290 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • Szervezést
 • Magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás: 1.800 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás: 3.600 Ft/fő(70 éves kortól)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
 • Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)
 • Hajójegy: (Punta Sabbioni - Velence oda-vissza): 35 euro/fő (kötelező, helyszínen fizetendő)
 • Hajójegy Murano- Burano szigettúra: 25 euro/fő (fakultatív, helyszínen fizetendő.)
 • Parkolási díj: 5 €/fő (kötelező, helyszínen fizetendő 2024.03.30-04.01 időpontra!)
 • Kötelező regisztráció + városbelépési adó+ parkolási díj 2024.04.25-től: 15 €/ fő (kötelező, helyszínen fizetendő)

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap

Indulás este 22:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Velencébe rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap

Reggel áthajózunk Velencébe, majd gyalogosan fedezzük fel e csodás várost! Sétálunk a Szláv rakparton, látogatást teszünk a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve gyönyörködhetünk a Dózse Palota, a Szent Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és a Prokurátori Paloták szépségében és egyediségében! Utunkat a város "Váci utcáján", a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A nap további részében szabadprogram áll rendelkezésre! Javasoljuk a gondolázást, ami felejthetetlen élményt nyújt!

Fakultatív kirándulási lehetőség Murano, és Burano szigetére: Először áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt a látvány, ahogyan az izzón folyó anyag percek alatt csodálatos kehellyé vagy figurává formálódik. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, amely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranói csipkét. Visszahajózunk Velencébe, majd szabadprogram következik.

Este visszahajózás az autóbuszhoz, majd indulás haza. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap

Érkezés a kiindulási helyre a kora reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Városnézés Velencében buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.11.01.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
50 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére