Városnézés Velencében buszos utazással, 2 éjszaka szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, látogatással a Miramare-kastélynál és a Postojna-cseppkőbarlangban

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

8.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Akció Leírása

Sétálj, gondolázz a lagúnák városában, Velencében, látogasd meg a Miramare-kastélyt és a Postojna-cseppkőbarlangot!

Időpontok

 • 2024. október 25-27.: Előleg: 8.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 79.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.000 Ft, a fennmaradó 71.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • 2 éjszaka szállást
 • Reggelis ellátást
 • A szervezést
 • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás: 1.800 Ft/fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás : 3.600 Ft/fő(70 éves kortól)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
 • Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.)
 • Hajójegy: Punta Sabbioni -Murano-Burano-Velence-Punta Sabbioni+ városbelépő: 55 €/ fő (kötelező)
 • Belépők hozzávetőleges árai
  • Postojnai barlang: 31 EUR/fő + 3 EUR/fő audioguide
  • Miramare kastély: 10 EUR/fő

Felár

 • Vacsora felár: 14.000/fő/2 alkalom
 • Egyágyas felár: 20.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap

Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). Vidéki felszállás kérjük, jelezzék! Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Útközben rövid látogatás Triestben, ahol a mediterrán hangulatú kerttel övezett Miramare-kastélyt tekintjük meg. Este a szállás elfoglalása Velence környékén.

2. nap

Reggeli után áthajózás Murano és Burano szigetére: Először Murano szigetét fedezzük fel, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyag percek alatt csodálatos kehellyé vagy figurává formálódik. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, amely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranói csipkét.

Következő állomásunk Velence. Gyalogos városnézés során sétálunk a Szláv rakparton, látogatást teszünk a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szent Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és a Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város "Váci utcáján", a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A nap további részében szabadprogram áll rendelkezésre! Javasoljuk a gondolázást, ami felejthetetlen élményt nyújt! Este visszatérés a szállásra.

3. nap

Reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol meglátogatjuk a varázslatos Postojnai-cseppkőbarlangot. A barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően gyalogosan fedezzük fel a szebbnél szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Városnézés Velencében buszos utazással, 2 éjszaka szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, látogatással a Miramare-kastélynál és a Postojna-cseppkőbarlangban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.10.25.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére