Városnézés Londonban látogatással Oxfordban és a Stonehenge-nél, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38584
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

172.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38584

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Londonnal és a Stonehenge rejtélyével!

Opciók

  • 2021. július 1.: , 172.000 Ft
  • 2021. október 7.: , 172.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 6 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 105 GBP
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR
  • Utasbiztosítás (BBP): 3.990 Ft
  • CL PLUS biztosítás: 8.200 Ft

Felár

  • 1 ágyas felár: 56.500 Ft
  • 4x vacsora felár (15 főtől, 2-5. napon): 30.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 13.500 Ft/fő

Fakultatív programok (20 főtől)

  • Stonehenge belépőjegy: 10.500 Ft (Jelentkezéskor foglalni kell)
  • Blenheim kastély-Bourton-on-the-Water-Oxford: 9.500 Ft

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Köln környéke (1150 km)

Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Budapestről továbbutazunk Ausztrián és Németországon keresztül, pihenőkkel. Napközben fakultatív ebéd lehetőség autópálya melletti étteremben. Tranzit szállásunk Köln környékén lesz.

2. nap: Köln – Calais – Dover – Greenwich – London (630 km)

Megreggelizünk, majd a Brüsszel–Calais útvonalon indulunk tovább. Komppal kelünk át a La Manche csatornán. Angliába érve Dover ősi vára és a híres fehér sziklák látványa fogad Bennünket. Kent megye mesés tájain tovább utazva érjük el Greenwich-et, a londoniak kedvelt kirándulóhelyét. A Greenwich Park kilátóteraszáról elénk tárul egész London, sétánk során pedig láthatjuk a Királyi Tengerészeti Akadémia, a Hajózási Múzeum és az Obszervatórium épületét, valamint Anna királynő palotáját (UNESCO Világörökségek). A keleti és nyugati féltekét elválasztó meridiánnál fotószünetet tartunk. Szállásunk 4 éjszakán át Londonban vagy környékén lesz.

3. nap: Egész nap London

Reggeli után megkezdjük az ismerkedést a brit fővárossal. Bemegyünk a közel 1000 éves Towerbe (UNESCO Világörökség): Fehér Torony, hollók, a koronaékszerek, a királynék rezidenciája és a vesztőhely. Fényképszünet London egyik szimbólumánál, a Tower hídnál. Autóbusszal utazunk tovább a City-n keresztül a Piccadillyre. Ezt követően gyalogos városnézés következik: Trafalgar tér, Nelson szobor, a parlament épülete, Buckingham Palota, Downing Street, Westminster apátság (kívülről). A városnézést követően szabadidő, melynek során felülhet a London Eye óriáskerékre, ellátogathat az ingyenes Nemzeti Galériába és kipróbálhat egy valódi angol pubot.

4. nap: Windsor, Stonehenge és Salisbury (310 km)

Megreggelizünk, majd utunkat a Londonhoz közeli Windsorban kezdjük. A kisváros ékessége a királynő használatában álló, hatalmas területű ősi kastély. Termei az 1992-es tűzvész óta megszépülve várják a látogatókat, a késő gótikus Szent György kápolna pedig az angol uralkodók egyik temetkezőhelye a XV. század óta. (A királynő ott tartózkodása alatt a kastély egyes részeinek látogatását korlátozhatják.) Windsor után utunk a dél-angliai Salisbury síkságon át vezet a több mint 4000 évesre becsült Stonehenge monumentális kövei közé (közelről történő megtekintését jelentkezéskor foglalni kell!). Keletkezése ma is talány – talán a régi idők varázslóinak kultikus szertartásai zajlottak itt, talán ősi naptárként működött. A napot az Agatha Christie krimik kisvárosi hangulatát idéző Salisbury-ben zárjuk, melynek 750 éves katedrálisa uralja a várost. Az építmény igazi remekmű, tornya Angliában a legmagasabb, káptalani gyűléstermében őrzik az angol parlamentarizmus alapokmányát, az 1215-ben keletkezett Magna Chartát. A katedrálist övező kilenchektáros zöld gyepen is végig sétálunk, mely mit sem változott az elmúlt évszázadok alatt. Estére londoni szálláshelyünkre térünk vissza.

5. nap: London egyénileg vagy Blenheim kastély-Bourton-on-the-Water és Oxford kirándulásra hívjuk (280km)

Reggelit követően napját egyénileg tervezheti Londonban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Ezen a napon Londonból észak-nyugatra indulunk egész napos kirándulásra. Először az eklektikus Blenheim kastélyt tekintjük meg, mely kitűnő példája a 18. századi főúri palotáknak. Az angliai barokk építészet egyik remekműve mely a blindheimi csata emlékére épült. A gyönyörű barokk stílusú épület az egyetlen olyan vidéki - nem a királyi család tulajdonában álló - angliai kastély, mely az UNESCO Világörökség része! Anna királynő építette John Churchillnek (Marlborough első hercegének) a spanyol örökösödési háborúban elért sikereiért, később pedig itt született pedig a herceg fia, Winston Churchill is. Churchill is imádta a kastélyt, felesége Clementine kezét is itt kérte meg ahol egy csodás rózsakertet is építetett neki. Utunkat Bourton-on-the-waterben,  „Cotswolds Velencéjében” folytatjuk! A várost szerte-szét szabdaló vizet a Windrush folyócska szállítja, mely a faluban egy sekély patakká szelídül. A képeslapokra kívánkozó angol vidéki cottage-ok (vidéki házikók), a szivárvány minden színében pompázó virágoskertekkel és ablakokkal, kis kőhidakkal, hangulatos, romantikus utcácskákkal, a harsogó zöld környezet és a dimbes-dombos tájkép teszi idillikussá. Ezt a hamisítatlan, vidéki Angliát fedezzük most fel! Utunkat az ősi egyetemi városba, Oxfordba folytatjuk. „az álmodó tornyok városaként” aposztrofált Oxford leghíresebb látnivalóit vesszük sorra: sétálunk a II. Henrik alapította kollégiumi épületek között, megtekintjük az egyetemi könyvtárat és színházat, valamint az oxfordi Sóhajok Hídját, mely, a Hertford kollégium épületeit kapcsolja össze. Az esti órákban érkezünk vissza a szállodába.

6. nap: London, Canterbury, Csalagút, Frankfurt környéke (790 km)

Reggeli a szálláshelyen. Autóbusszal Canterbury irányában hagyjuk el Londont. Útközben megpihenünk az anglikán egyház székhelyén és megtekintjük a zarándokhelyként is tisztelt világhírű katedrálist (UNESCO Világörökség). Ezzel búcsúzunk Angliától, majd átkelve a Folkestone és Calais közötti Csatorna-alagúton továbbutazunk németországi szálláshelyünkre útközben pihenőkkel.

7. nap: Frankfurt – Budapest – Szeged (960 km)

Reggeli a szállodában. Németországon és Ausztrián keresztül utazunk hazafelé, útközben többszöri pihenővel. Napközben fakultatív ebéd lehetőség autópálya melletti étteremben. Érkezés Budapestre az esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés Londonban látogatással Oxfordban és a Stonehenge-nél, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére