Városnézés 1 főre Párizsban, repülővel vagy busszal, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár az Eiffel-torony, a Notre Dame és a Moulin Rouge

Ajánlat kód: 34032
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

177.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34032

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Párizsban, a szerelem és a fények városában, s látogass el fakultatív program keretében a Versailles-i palotához vagy Disneylandbe!

Opciók

  • 2019.szeptember 10-16. között, : , 177.000 Ft
  • 2019. szeptember 11-15. között, repülővel és autóbusszal: , 215.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet az autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére
  • TOVÁBBÁ A REPÜLŐS UTAZÁSNÁL:
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték kb.  60.000 Ft/fő változhat
  • Repülőtéri transzferek 12.000 Ft/fő

Belépők

  • 4 napos múzeumi kártya 62 €
  • Hajó 16 €
  • Eiffel-torony (3. emelet) 25 €
  • Tárlatvezetés – Louvre 19 €
  • Tárlatvezetés – Versailles 19 €
  • Fontainebleau - Idegenvezetés engedélyezése 4 €
  • Montparnasse torony 17 €

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – HEGYESHALOM – ENNS – NÉMETORSZÁG

Reggeli indulás után Ausztriában egy aranyos kisvárost, Ennst keressük fel. A város már a római időkben is fontos település volt. Gyalogos séta a belvárosban és a főtéren. Fő látvá­nyosságok: várostorony, városháza, barokk stílusú szép házak. Folytatjuk utunkat Németországba, szállás.

2. NAP: NÉMETORSZÁG – PÁRIZS REPÜLŐS UTASOKNAK: BUDAPEST – PÁRIZS

Buszos utasaink délutáni órákban érkeznek Párizsba, ahol találkoznak a repülőgéppel érkező utastársakkal, majd közösen tesz­nek egy buszos városnézést a fővárosban: Bastille tér, Városháza, Concorde tér, Latin negyed, Luxemburg-kert, Opera, Champ- Elysées, Diadalív, Trocadero tér. Ezt követően vacsora, majd este felmegyünk a Montmartra. Teszünk egy sétát a művészek negyedében, ahol a világ leghíresebb festői is megfordultak. A Sacre Coeur belső díszítésénél még megkapóbb a templom lépcsőjéről elénk táruló fantasztikus látvány a kivilágított városra. Montmartról leérkezve látjuk a híres (hírhedt) Pigalle-t és a Moulin Rouge-t is. Este fakultatív vacsora. Párizsban ezek a vacsorák nem a szálláshelyen lesznek. A sok program miatt a francia fővárosban olyan helyeket kerestünk a vacsorákhoz, ahol azt gyorsan le lehet bonyolítani. Este szállásunkra megyünk (4 éj).

3. NAP: PÁRIZS – VERSAILLES

Reggel kezdjük városnézésünket. Párizsban a közlekedés általában metróval és gyalog történik. A délelőtti programunkban szerepel a Cité szigete a mindenki által ismert Notre Dame‑mal és a szintén itt található Conciergerie-vel. Ezt követi a St. Chapelle templom megtekintése. Déli órákban kimegyünk a versaillesi palotához. A meseszép kastély és a park a barokk művészet remekműve. Visszaérve a párizsi városnézés folytatása; felkeressük az Invalidusok dómját, melyet Napóleon síremléke fölé emeltek, majd megtekinthetjük a híres szobrász alkotásait a Rodin Múzeumban. A fakultatív vacsora után este hajózási lehetőség a Szajnán, amikor gyönyörködni lehet a szépen kivilágított belvárosban.

4. NAP: PANTHEON – LATIN NEGYED – SORBONNE – PÁRIZS

Délelőtt meglátogatjuk a Pantheont. Ebben a klasszicista épületben több híres ember, pl. Rousseau, Victor Hugo és Émile Zola sírja látható. Folytatjuk utunkat a Latin negyedben, melynek kis utcáiban rengeteg étterem, kávézó található. Ez már hosszú idő óta az egyetemisták és fiatalok találkahelye, mivel a közelben található a híres egyetem, a Sorbonne. Természetesen oda is elsétálunk. Útközben számos érdekességet mesél idegenvezetőnk. A délutáni programunk: Tüleriák-kertje, Arc de Caroussel, valamint a világ talán leggazdagabb festészeti gyűjteményével rendelkező múzeuma, a Louvre megtekintése. A fakultatív vacsorát követően sétálunk Európa legismertebb főutcáján, a Champ‑Elysées-n. Aki akar, a Diadalív tetejéről is körbetekinthet.

5. NAP: GIVERNY – FONTAINEBLEAU (EURODISNEY)

Reggeli után, akik el akarnak menni az Eurodisney-be, azok ezt a napot ott tölthetik. Kiutazás HÉV-vel, melynek módját idegenvezetőnk elmagyarázza. Egész napos, önálló szabad szórakozás a csodálatos játékparkban. A többieknek javaslatunk: egy fakultatív kirándulás Párizs környékén. Első állomásunk a világhírű festő, Claude Monet villája lesz Givernyben. A művész ebben a villában munkálkodott 11 évig. Itt a csodálatos japán vízi kertben és egy gondozott virágoskertben gyönyörködhetünk. Ezt követően, délután egy, az UNESCO Világörökség Listáján szereplő fantasztikus kastélyt keresünk fel: a Fontainebleau-kastélyt, mely több nagy királynak volt szülőhelye. A belső kialakítása meseszép. Garantált fakultatív Giverny – Fontainebleau kirándulás (2 belépővel): 35 € (helyszíni jelentkezés). Párizsba visszaérve találkozunk azokkal, akik nem választottak fakultatív programot, és együtt elmegyünk a fakultatív vacsorára. Ezután az Eiffel-toronyhoz vezet utunk, ahol lifttel a tetejéig, vagy gyalog kisebb magasságokig fel lehet menni.

6. NAP: PÁRIZS – REIMS – NÉMETORSZÁG REPÜLŐS UTASOKNAK: PÁRIZS – BUDAPEST

A délelőttöt még Párizsnak szenteljük. Sétálunk az Operaház környékén, majd megtekintjük a Fragonard parfümgyárat, ahol bemutatót tartanak a híres francia parfümkészítésről. A végén lesz egy kis idő ajándékvásárlásra is. A repülőgépes utasaink programjaink után, ezen a napon hazarepülnek Budapestre. Buszos utasaink is elindulnak, és Párizst elhagyva a szintén világörökség listáján szereplő fantasztikus gótikus katedrálist nézik meg Reimsben. Szállás már Németországban.

7. NAP: NÉMETORSZÁG – AUSZTRIA – BUDAPEST

Utazás kisebb megállásokkal, pihenőkkel. Hazaérkezés az esti órákban. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés 1 főre Párizsban, repülővel vagy busszal, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár az Eiffel-torony, a Notre Dame és a Moulin Rouge

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére