Városnézés 1 főre Londonban, akár a környező városok felfedezésével, busszal vagy repülővel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – York, Oxford, Cambridge

Ajánlat kód: 34002
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34002

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel London nyüzsgő városát és a környező történelmi településeket, mint York, Oxford vagy Cambridge!

Opciók

  • 2019. június 30 – július 12. között, „Brit oroszlán & London” végig autóbusszal 399.900 Ft
    • Egyágyas felár: 179.000 Ft
    • 4 ágyas belső kabin felára 2 fő esetén: 9.800 Ft/fő
    • 2 ágyas belső kabin felára 1 fő esetén: 19.500 Ft/fő
  • 2019. július 1-11. között „Brit oroszlán & London” oda-vissza repülővel 492.000 Ft
    • Repülőtéri illeték:* 59.000 Ft
    • Egyágyas felár: 173.000 Ft
    • 4 ágyas belső kabin felára 2 fő esetén: 9.800 Ft/fő
    • 2 ágyas belső kabin felára 1 fő esetén: 19.500 Ft/fő
  • 2019. július 1-7. között, „csak Brit oroszlán” oda-vissza repülővel 365.000 Ft
    • Repülőtéri illeték:* 59.000 Ft
    • Egyágyas felár: 98.000 Ft
    • 4 ágyas belső kabin felára 2 fő esetén: 9.800 Ft/fő
    • 2 ágyas belső kabin felára 1 fő esetén: 19.500 Ft/fő
  • 2019. július 8-11. között, „csak London” oda-vissza repülővel 279.000 Ft
    • Repülőtéri illeték:* 59.000 Ft
    • Egyágyas felár: 85.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást légkondicionált autóbusszal, komppal és vonattal vagy igény szerint
  • Bp. – Köln és Charleroi – Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal vagy
  • Bp. – Köln és Luton – Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal
  • Bp. – Luton és Charleroi – Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal
  • Szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban, a kompon emeletes 4 ágyas, külső kabinokban
  • Félpanziót
  • Idegenvezetést
  • Kirándulásokat a program szerint
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 59.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Belépőjegyek és fülhallgató árát: kb. 310 GBP / fő
  • 4 ágyas belső kabin felára 2 főnek: 9.800 Ft / fő
  • 2 ágyas belső kabin felára 1 főnek: 19.500 Ft / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • Minimális utaslétszám hiányában 30 – 34 fő esetén:
    • 29.500 Ft / fő felárat autóbuszos utazás esetén
    • 35.000 Ft / fő felárat oda-vissza repülés esetén (július 1-11.)
    • 25.000 Ft / fő felárat oda-vissza repülés esetén (július 1-7.)
    • 21.000 Ft / fő felárat oda-vissza repülés esetén (július 8-11.)
  • Szervízdíjat / borravalót: 10 GBP / fő
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Program

1. nap: Budapest – Mannheim környéke

Elutazás Budapestről a reggeli órákban Bécs – Linz – Passau – Regensburg útvonalon, rövid pihenőkkel. Szállás Mannheim környékén.

2. nap: Köln – Rotterdam / Zeebruge

A repülős utasok a délelőtti órákban elrepülnek Köln-be. Találkozás az autóbuszos vendégekkel a déli órákban. Továbbutazás Rotterdam / Zeebruge felé. Este behajózás. Szállás a hajón kabinokban.

3. nap: Kingston upon Hull – York – Durham – Carlisle

Kikötés Kingston upon Hullban. Továbbutazás Yorkba, ahol különböző korok építészete fellelhető. A kellemes városképet a York Minster fenséges tömbje uralja, amely nem csak az ország, hanem sokak szerint Észak-Európa legnagyobb gótikus katedrálisa. Annak ellenére, hogy különböző építészeti stílusokat fedezhetünk fel, összhatásában mégis egységesnek tűnik. Továbbutazás Durhamba, az egyetemi városba. A fenséges román kori katedrális, a normann építészet legszebben fennmaradt alkotása. Szállás Carlisle környékén.

4. nap: Lake District – Yorkshire Nemzeti Park

Utazás és hajózás a Lake District (Tóvidék) vidékén, mely Nagy-Britannia legnagyobb kiterjedésű nemzeti parkja. 50 kisebb-nagyobb tó alkotja és Anglia legmagasabb hegycsúcsai találhatók itt. Továbbutazás a Yorkshire Nemzeti Parkon keresztül, mely három nagyobb és több kisebb völgy összessége. A látképet a megművelt szántók uralják. A völgyeket a jégkorszak gleccserei vájták ki, de az elmúlt évszázadok folyamán az ember jelenléte formálta át a tájat. Szállás.

5. nap: Coventry – Stratford upon Avon – Oxford

Coventry a XIX. század végén a kerékpár-, majd az autógyártás központja lett. Itt készült az első angol kerékpár és az első autó. A hadiipar központjaként a német bombatámadások első számú célpontja volt a II. világháborúban. 1940-ben középkori katedrálist is találat érte, szinte teljesen elpusztította. A háború után itt épült fel az ország első modern katedrálisa. A város egyik leghíresebb és legtiszteltebb asszony Lady Godiva, akinek hőstettét a helyszínen megismerhetjük. Stratford upon Avon Shakespeare szülőhelye. A város kihagyhatatlan nevezetességei az író és feleségének szülőháza, valamint a Shakespeare Emlékszínház épülete. Szállás Oxford környékén.

6. nap: Oxford – Blenheim

Oxford sok útleírásban a merengő toronysisakok városaként is olvasható az egyetemváros megjelölés mellett. A szász alapítású település fő látványossága a huszonkét kollégiuma, melyet séta során fedezünk fel a hangulatos ódon és fenséges épületek és templomok ölelésében. Kirándulás a Blenheim Kastélyhoz. 1874-ben itt született Sir Winston Churchill. A kastély az angliai barokk építészet egyik remekműve. Az ország legnagyobb magánháza 2,8 hektáron terül el, ha a belső udvarait is beleszámítjuk. Magát a főúri lakot 1.000 hektáros park öleli körbe. Szállás Oxford környékén.

7. nap: Stonehenge – Salisbury

Reggeli után Stonehenge felé vesszük az irányt. A világhírű, kör alaprajzú megalit építmény turisták sokaságát csalogatja. Ezeket a hatalmas kőtömböket kb. 4000 évvel ezelőtt állíthatták fel egy 100 m átmérőjű, árokkal határolt kör közepén. A kőtömbök közül a legtekintélyesebb súlya megközelíti a 30 tonnát. Egykor a druidák kultikus szertartási helyszíne volt. Salisbury fő látványossága a katedrális, melynek templomtornya a legmagasabb Nagy-Britanniában. A XIII. században épült templomnak annyi ablaka van, ahány nap az évben, annyi oszlopa, ahány az órák száma, s annyi kapuja, ahány a hónapban van egy évben. Szállás Oxford környékén.

8. nap: Cambridge – Ely – Luton – (Budapest)

Utazás Anglia híres egyetemi városába, Cambridge-be. A világ legnagyobb gondolkodói, művészei, építészei tanultak itt. A XIII. században jött létre az ősi egyetem, miután néhány oxfordi tudós összeveszett a városi hatóságokkal. Rövidesen újabb college-ok alakultak a helyi nemesség és az egymást követő uralkodók támogatásával. Az egyetemváros nagyszerűsége bejárhatóságában rejlik. A legérdekesebb kollégiumok megtekintése. Ely legfontosabb látnivalója a katedrális, amelyet a VII. században alapítottak, majd később Benedek-rendi szerzetesek kolostora lett. A székesegyháznak szokatlan fekvése, illetve páratlan felülvilágító kupolája kölcsönzi nagyszerűségét. Repülős utasainknak transzfer a repülőtérre és hazautazás este menetrendszerinti járattal. A buszos utasoknak szállás Luton környékén.

9. nap: (Budapest) – Luton – Windsor - Hampton Court Palace

A Budapestről érkező utasok csatlakozása a repülőtéren, majd irány Windsor! Anglia leghíresebb kastélya, melynek ősét Hódító Vilmos építtette. Ez a kastély éppúgy, mint a londoni Budkingham-palota és a skóciai Balmoral a királyi család lakóhelye. A Szt. György kápolna sok király és herceg nyughelye (pl. VI. Henrik, VIII. Henrik, I. Károly stb.). Az udvari lakosztályokban Canaletto, Rubens, Van Dyck képekkel, drága porcelánokkal és gobleinekkel díszített szobákban szállásolják el a királyi vendégeket! (Ezek megtekintése a királynő tartózkodásának függvényében lehetséges csak!) A látogatás után továbbutazás Hampton Court Palace-hoz, ahol VIII. Henrik egymást követő feleségeivel élt. Később itt raboskodott rövid ideig I. Károly. II. György halála után már nem lakott itt több uralkodó. Viktória királynő nyitotta meg a palota egy részét a közönség számára. A királyi lakot a Tudor-stílus és Versailles angol változataként szokták említeni. Szállás London külvárosában.

10. nap: London

Egész napos városnézés Londonban. A helyiek szerint a város megismeréséhez egy emberöltő sem lenne elég! Azért mi a legismertebb látnivalókat felkeressük programunk során! Tower, amely az idők során erődítmény, fegyverraktár, királyi palota és börtön, valamint levéltár és csillagvizsgáló is volt. Jelenleg itt őrzik a brit koronaékszereket. A Tower Bridge képeslapokról jól ismert jelkép. A számos gyönyörű londoni templom és katedrális közül a történelmi szempontból legfontosabb Westminster Apátságot keressük fel. A Szt. Pál Székesegyház konzervatív alaprajza ellenére a tervező (Wren) klasszicista felfogása itatja át az épület belsejét. Természetesen nem marad ki a Buckingham Palota sem (kívülről). Ellátogatunk a Piccadilly Circusre, a város szívébe, ami a világ leghíresebb találkozóhelye. Séta az Oxford Streeten. Szállás London külvárosában.

11. nap: London

A városnézés folyatatásaként ma a város új jelképével kezdünk! Az alakja után „Üvegszilánk” (The Shard) névre keresztelt felhőkarcolóból London különleges látványa tárul elénk. A Hyde Park 158 hektáros területével kezdetben a Westminster-apátság területe volt. VIII. Henrik királyi parkká tette, I. Erzsébet uralkodása alatt vadászatra használták, I. Károly ideje alatt lóversenyeket rendeztek itt. A park különleges légkörét nemcsak a nagysága, természeti adottságai adják, hanem a politikai életben betöltött szerepe is fontos! Látogatás a világ egyik legrégebbi múzeumában, a British Múzeumban. Kincsei a római, görög, egyiptomi, keleti és ázsiai kultúrákból származnak. Szállás London külvárosában.

12. nap: Canterbury – Csalagút

Reggeli után búcsú az angol fővárostól. Rövid kitérő Canterbury-be. A patinás város katedrálisa az anglikán egyház központja és a középkor óta zarándokhely. Délután a „Csalagúton” keresztül térünk vissza a kontinensre. Irány Charleroi repülőtere, ahol a repülést választó utasok hazarepülnek Budapestre. A buszos utasok továbbfolytatják az utat szálláshelyük felé. Szállás.

13. nap: Budapest

Hazautazás rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Városnézés 1 főre Londonban, akár a környező városok felfedezésével, busszal vagy repülővel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – York, Oxford, Cambridge

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére