Vár Firenze, a reneszánsz bölcsője és a mesébe illő Cinque Terre, 5 nap reggelivel, buszos utazással, 3-4*-os szállással

Ajánlat kód: 32239
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

194.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32239

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Leonardo szülőföldjére, Vincibe, Firenzébe, valamint az élénk színekben pompázó Cinque Terre bájos városába!

Időpontok

  • Október 11 - 15.: , 194.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 99 €
  • Utasbiztosítás

Program

1. NAP: SZEGED / DEBRECEN / PÉCS – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – AQUILEIA – OLASZORSZÁG

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A fővárosból indulás után Szlovénia érintésével utazás Olaszországba. Határátlépést követően egy érdekes ókori települést keresünk fe. Aquileia az ókori Róma egyik fontos kereskedelmi és kikötői központja volt. Megtekintjük a világ egyik legrégebbi keresztény templo­mát, melynek kövezete a mai napig őrzi eredeti mozaikdíszíté­sét. Nem véletlenül az UNESCO Világörökség része. Ezt követően folytatjuk utunkat ****-os szállodánkig.

2. NAP: FIRENZE – VINCI

A nap nagy részét Firenzében töltjük, tömegközlekedéssel megyünk be a központba. Alapos városnézés Olaszország művé­szeti fellegvárában. A Medici család alapozta meg – többek közt Leonardo segítségével –, hogy mind építészeti, mind képzőművészeti szempontból Európa egyik leggazdagabb városa legyen. Városnézésünk során a Régi Hídtól (Ponte Vecchio) a katedrálison keresztül (Santa Maria Del Fiore), a főtéren álló Városházáig, rengeteg érdekességet tekintünk meg. A hidat a XIV. században építették, ma az arany- és ezüstművesek bolt­jaival, különösen érdekes. A katedrális a világ 4. legnagyobb keresztény temploma, melyet még látványosabbá tesz a mel­lette látható 85 m magas harangtorony. A városháza előtti téren áll többek közt Michelangelo Dávid szobrának máso­lata, valamint Bartolomeo Ammanati Neptun kútja. Ezt köve­tően az Uffizi képtár épületét és az előtte látható szobrokat is lefényképezhetjük. Ez csak egy csipetnyi a ránk váró sok élményből. Firenze részletes megtekintése után tovább indu­lunk Leonardo szülővárosába, Vincibe. Séta a hangulatos kisvá­rosban. Este elfoglaljuk a közeli ****-os szállásunkat.

3. NAP: PISA – CINQUE TERRE

A tegnapi mesés élményeket nehéz fokozni, de megpróbáljuk, mert a mai napon felkeresendő látványosságok is méltán lettek világhírűek. Délelőtt Pisába megyünk és felkeressük a Csodák-terét. Nemcsak a Ferde torony ejt ámulatba bennünket, hanem a Székesegyház és a Keresztelőkápolna is. A Ferde toronyba történő felmenetel belépős látványosság, melyre a jegyeket, jellemzően hónapokkal előre meg kell vásárolni. Amennyiben foglalásakor megrendeli irodánktól – a szabad kapacitások függvényében –, megvásároljuk Önnek a Ferde toronyba történő feljutás jegyét. Ha nem sikerül jegyet vásárolnunk (pl. minden jegy eladásra került), írásban értesítjük, és az Ön által kifizetett díjat termé­szetesen visszatérítjük. Ferde torony belépőjegy + fogla­lási költség: 9.000,- Ft. Ezt követően a Ligur-tenger vidékére utazunk. A Cinque Terre tulajdonképpen öt mesés kis falu és az őket körbeölelő sziklás tengerpart egysége. Ezek a sziklák és a tenger közé ékelődött gyöngyszemek mindenki tetszését elnye­rik. Látni fogjuk, hogy miért keresi fel évente többszázezer ember a Világörökségi Listán is szereplő Cinque Terre fantasztikus vidé­két. La Speziából hajóval megyünk Monterossóba. (Ha nagyon viharos a tenger, akkor vonattal megyünk, de ilyen, több mint 100 utunkból mindössze két alkalommal történt.) Útközben gyönyörködünk a hegyoldalakra épült mesés kisvárosokban. Miután kiszálltunk a hajóból, sétálunk, pihenünk a tengerpar­ton és élvezzük a bájos falucska egyedi hangulatát. A hegyoldalra épült piciny települések, a mediterrán növények és a sziklafala­kat folyamatosan simogató hullámok elkápráztatnak bennün­ket. Monterossóból vonattal utazunk vissza a La Speziában lévő buszunkhoz, és folytatjuk utunkat szállodánkhoz.

4. NAP: MARANELLO – BOLOGNA

Délelőtt egy különleges programra megyünk. A világ egyik leg­drágább és leghíresebb autómárkája a Ferrari, melynek gyári múzeumát tekintjük meg Maranellóban. Ez több mint egy autó­múzeum. A kiállítás során a tűzpiros csodákból különböző korú járműveket láthatunk. Érdekes megfigyelni, hogy mennyit fej­lődött az autóipar. Újdonság, hogy be lehet fizetni Ferrari teszt­vezetésre. Pár perces autózással ki lehet próbálni egy Ferrari vezetésének élményét. Jelentkezés, fizetés a helyszínen törté­nik. Jogosítvány bemutatása szükséges. A múzeum megtekin­tése egy élmény, és a laikusok számára is érdekes. Ha valaki nem akar a múzeumba bejönni, a közeli kávézóban pihenhet. Programunk után tovább haladva Bolognában töltjük a dél­utánt. A Piazza Maggiore terét mesés paloták övezik. A főtér közelében lévő monumentális Neptun kutat, utána a Piazza Galvanin található hatalmas könyvtár épületét is megtekint­jük. Ellátogatunk a Jeruzsálem-negyedbe, ahol a Santo Stefano 7 templomból álló épületegyüttesét láthatjuk. Sétánk során lefényképezhetjük a köröttünk magasodó hatalmas tornyo­kat. A csoport nagy részét meglepetésként fogja érni, hogy Bolognában, a város közepén áll két látványos ferdetorony. Ezt követően a ****-os szállodánkhoz buszozunk.

5. NAP: PADOVA – SZLOVÉNIA – BUDAPEST

Reggeli után irány Padova belvárosa. Itt megtekintjük a híres Szt. Antal-katedrálist, a névadó szent síremlékével és a templomhoz tartozó csodálatos kerengővel, a Gattamelata szobrot, a középkori épületek által szegélyezett főteret és kör­nyékét. Belvárosi sétánk után hazaindulás. Szlovénia érintésé­vel a Budapestre érkezés kb. 21 órakor. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vár Firenze, a reneszánsz bölcsője és a mesébe illő Cinque Terre, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére