Valentin napi romantika Csehországban, séta Prágában és Cesky Krumlovban, 4 nap/3 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 32076
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

65.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32076

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Romantikázzatok Valentin nap alkalmából Prágában és egy tündéri cseh városkában, Cesky Krumlovban!

Időpont

  • 2020. 02.14 - 17.: , 65.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3 és 4*-os szállodákban
  • Reggeli
  • Buszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív vacsora 10 000 Ft / fő
  • Fakultatív programok
  • Egyágyas szoba felár 22 000 Ft 
  • Utasbiztosítás - Standard 2 960 Ft / fő

Program

1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest–Cesky Krumlov-Ceske Budejovice (450 km)

Reggel indulás, majd Ausztriát érintve, megyünk Csehországba. A határátlépés után nem sokkal érkezünk meg Csehországba. Első megállónk Cesky Krumlovban lesz, mely szerepel a világörökségek listáján. Egy igazi gyöngyszem a Moldva folyó mentén. Cesky Krumlov történelmi negyedét az UNESCO 1992-ben a világörökség részének nyilvánította. A krumlovi vár a prágai Hradzsin után Csehország második legnagyobb vára. Öt udvarból és negyven épületből áll és hozzá tartozik egy hét hektáros kastélypark is. A város egyik jelképe a kör alakú vártorony. Egyedülálló látványosság a jó állapotban fennmaradt barokk színház, amelyhez hasonlóból csak néhány van a világon. Ezt követően utazunk tovább Ceske Budejovicébe. A belvárosban, a főtéren és környékén megtekintjük a városházát, a Fekete-tornyot, a Sámson-kutat, a Dominikánus templomot és a kolostort… Este érkezünk **** -os szállásunkra, ahol egy hangulatos, fakultatív gyertyafényes Valentin-napi vacsorát tudnak elfogyasztani, egy pohár pezsgővel a szálloda szép éttermében. (1 éj)

2. nap: Ceske Budejovice- Hluboka- Plzen- Prága

Reggelit követően Hlubokába utazunk. Egy kisebb sziklaszirt tetején álló XVI. századi kastély először barokk, majd ezt követően angol gótikus stílusban épült. (Gyalogos hegyi sétával érjük el a díszparkját és a bejáratot). A kastély 140 gazdagon berendezett szobával és 11 toronnyal büszkélkedik. Látogatásunkat követően irány Plzen, mely 2015-ben Európai Kulturális Fővárosa volt. Sétálhatunk a tágas Köztársaság téren, mely Csehország legnagyobb tere. Láthatjuk a reneszánsz Városházát, melynek emeletén megtekinthető a Serfőzők próbapadja, amelyhez egy aranyos történet köthető. Folytatjuk utunkat a gótikus Szent Bertalan templomhoz majd az Urquell Sörgyárba teszünk egy kóstolóval egybekötött látogatást. Aki szeretne, természetesen vásárolhat is. Továbbutazunk a cseh fővárosba, ahol elfoglaljuk szállásunkat. (2 éj)

3. nap: Prága (50 km)

Reggeli után városnézés Prágában. Sétánkat Hradzsinban, a várban kezdjük. Szent Vitus hatalmas katedrálisa a turisták kedvelt célpontja. Mellette található a Sárkányölő Szent György szobor, a Királyi Palota és a Szent György Bazilika. Szépen felújították a fogalommá vált Aranyművesek utcáját. Ebben a keskeny utcában dolgoztak régen a mesterek, akiknek kis üzletei manapság a nagy forgatagtól hangosak. Ezt követően folytatjuk utunkat Prága másik híres építményéhez, a Károly-hídhoz. A hidat fenséges barokk szobrok díszítik. Sétálva a hídon szép fotókat készíthetünk a műemlékekről, szobrokról és láthatunk mutatványosokat, zenészeket és festőket is, akik a nyüzsgő turistatömeg hangulatát csak fokozni tudják. Továbbhaladunk a belvárosban a főtérig. Itt megtekintjük többek között a híres órát (Orloj), láthatjuk Husz János monumentális szobrát, továbbá gyönyörködhetünk a teret ölelő szépen felújított házakban. Az óváros felkerült az UNESCO Világörökségek listájára. Este prágai szállodánkban fakultatív vacsora.

4. nap: Prága – Kutna Hora – Telč – Magyarország (570 km)

Ez a nap is a cseh világörökségekről szól, ugyanis a nap során felkeresendő városok mindegyike szerepel az UNESCO listáján. Délelőtt a Prága közelében lévő Kutna Hora látványosságai közül megtekintjük a csodaszép Szent Borbála katedrálist, mely a közép-kelet-európai gótikus építészet egyik legszebb példája, szépségében a prágai Szent Vitus székesegyházzal vetekszik. A város peremén található egy csontkápolna, melynek felkeresése nemcsak különleges, de egy kissé megrázó élmény is. Folytatjuk utunkat Csehországban. Délután Telčben a város egységes hangulatú, látványos főterén sétálunk, ahol szép fotókat készíthetünk az árkádos-lábas házakról, valamint a közelben lévő várról. Csehországot és Szlovákiát elhagyva rajkai határátlépés után az esti órákban érkezünk haza. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Valentin napi romantika Csehországban, séta Prágában és Cesky Krumlovban, 4 nap/3 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással, február 14-17. között

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére