Valentin napi kirándulás a velencei karneválra, buszos utazással, 2 éjszaka szállással 3*-os szállodában, reggelivel – vár Velence, Murano, Burano és a trieszti Miramare-kastély

Ajánlat kód: 34739
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

54.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34739

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mi lehetne romantikusabb program Valentin nap alkalmából, mint a velencei karnevál?

Időpont

  • 2020. február 14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5 %
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 900 Ft

Felár

  • Félpanzió: 8.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 9.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz: 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
  • Balatonlelle-Marche: 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Program

1. nap: Budapest-Velence

Indulás a kora hajnali órákban Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Utazás a Velence környéki szálláshelyre. Szálláshely elfoglalása, majd kirándulási lehetőség Velencébe (Hajójegy: 20 EUR/fő). Velence varázslatos városában, a karnevál ideje alatt az utcákon, és tereken pompás jelmezekbe bújt emberek pózolnak a több száz éves paloták különleges díszletei előtt. Utcai zenészek szórakoztatják a látogatókat, akik a kis sikátorokban felmelegedhetnek egy ízletes forral bort kortyolgatva. Megkóstolhatjuk a velenceiek kedvenc aperitifijét a spritzet vagy egy finom Bellini koktélt és természetesen a karnevál jellegzetes édességét a frittelle fánkot is. Bérelt hajóval utazunk az Úszó városba, ahol a legfontosabb látnivalókkal ismerkedünk meg. Belvárosi sétánk során láthatjuk a híres Sóhajok hídját, a Szent Márk tér nevezetességeit, majd rövid szabadidő a Rialto hídjánál. Félpanzió esetén vacsora egy belvárosi étteremben, majd búcsú a cölöpökre épült várostól és visszautazás a szállodába a késő esti órákban.

2. nap: Burano-Murano-Velence

A mai napon folytatjuk a lagúnák világának felfedezését. Utazás a kikötőbe, majd hajókirándulás a lagúna két legszebb szigetére. Első megállónk a télen is lenyűgöző színpompás Burano, ahol a bájos városközpontban a csipkekészítés rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk. Programunk Murano szigetén folytatódik, ahol egy rövid bemutatót is megtekintünk az egyik üvegfújó műhelyben, és vásárlásra is lesz lehetőségünk. A Szent Márk öbölbe érkezve, folytatjuk városnézésünket, illetve részt vehetünk a Karnevál programjain. Visszautazás a szállodába az esti órákban. (Hajójegy: 40 EUR/fő)

3. nap: Miramare kastély-Trieszt-Budapest

Reggeli a szállodában, majd hazautazás. Útközben látogatás Itália egyik legromantikusabb kastélyánál. A tragikus sorsú Miksa herceg által építtetett Miramare kastélyhoz látogatunk. A terjedelmes (22 hektáros) tengerparti parkot maga Miksa tervezte. A kopár kőszirtet, amelyre a kastély épült, számos trópusi növénnyel telepítették be. Az olasz stílusú, gyönyörű kertet az egész világból összegyűjtött növényfélék (beleértve egészen ritka fajokat is) teszik különlegessé. Miksa főherceg és Sarolta mielőtt elfoglalták volna a mexikói trónt, életük boldog periódusát töltötték az osztrák riviérán, itt fogadta Miksa 1864. április 10-én a mexikói küldöttséget, amely felkérte őt országuk császárává. A kastélyt 1955-ben államosították és jelenleg múzeum működik benne. Megcsodáljuk a gyönyörű kilátást a szikla csúcsáról a Grignano-öbölre és az Adriai-tengerre, majd folytatjuk utunkat Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Valentin napi kirándulás a velencei karneválra, buszos utazással, 2 éjszaka szállással 3*-os szállodában, reggelivel – vár Velence, Murano, Burano és a trieszti Miramare-kastély

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére