Vakáció Szicílián, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállásokkal, fakultatív programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38692
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38692

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Téged is vár Szicília, az álmok szigete!

Időpont

  • 2021. szeptember 4.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 8 éjszaka szállás 3*-os szállodákban
  • Reggelis ellátás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves korig): Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó+tartományi adó+ városbelépési díj: össz.: 55 €/fő (helyszínen fizetendő)
  • Kompköltség (kötelező foglaláskor fizetni): 7.500 Ft/fő (oda), 7.500 Ft/fő (vissza)
  • Belépők hozzávetőleges árai kb: 30 €/fő

Felár

  • Vacsora felár: 35.000 Ft/fő (6 vacsora, 2-7. estéig)
  • Egyágyas felár: 55.000 Ft
  • 35 fő alatti létszám esetén 18.000 Ft/fő felár

Program

1. nap: Indulás 2021.09.03-án péntekről szombatra virradó éjjel 00:00-kor Budapest, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpartról (Gellért tér felőli végéről. Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid szünetekkel. Este a szállások elfoglalása Róma környékén.

2. nap: Reggeli után továbbutazás, átkompolás Villa San Giovanniból Szicíliába. Este a szállás elfoglalása Taormina környékén.

3. nap: Egész napos szabadprogram vagy kirándulási lehetőség Milazzo kikötőjéből a Lipari-Vulcano szigetekre. Először a vulkanikus Lipari-szigeteket közelítjük meg hajónkkal: Felfedezzük Lipari csodálatos óvárosát (kikötő, görög színház, normann kerengő, Dóm) Vulcano-szigete monumentális vulkáni krátereiről híres. Fürdőzés a fumarolák által felmelegített tengerben, vulkánúra, látogatás a „Szellemek völgyében”. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 50 €/fő(+ hajójegy, helyi kisbusz)

4. nap: Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás az Etna által többször elpusztított városba, Cataniába: a katedrális, a Dóm-tér (Piazza del Duomo) az elefántos szökőkúttal, a görög-római színház, paloták, barokk templomok, ókori romok, római amfiteátrum, Ursino. Szabadidő, majd ellátogatunk a mai napig aktív vulkánhoz, az Etnához. A Silvestri kráterig autóbuszunkkal kapaszkodunk fel (1.800 m). Itt lehetőség nyílik a kráter peremén sétálni, gyönyörködni a tájban, és souvenirként láva követ gyűjteni. Este visszatérés a szállásra. Fakultatív program ára: 60 €/fő

5. nap: Délelőtt fakultatív kirándulás Taormina városába: Corso Umberto, Duom, majd az egykori görög színház romjait tekintjük meg, mely Csontváry híres festményéről is ismert. Ezt követően pihenés, strandolás Taormina gyönyörű tengerpartján. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 30 €/fő

6. nap: Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Palermoba Szicília közigazgatási központjába: Kapucinusok katakombája (mely múmia sírjairól híres), Dóm, városháza, La Martorana, San Cataldo.. Visszafele rövid megálló Cefaluba, mely Észak- Szicília egyik turistaközpontja.

Fakultatív program ára: 60 €/fő

7. nap: Egész napos strandolás pihenés a tengerparton.

8. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Este a tranzitszállás elfoglalása Róma környékén.

9. nap: Továbbutazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A fakultatív programok nem kötelezőek. Akik nem szeretnének valamelyiken részt venni, kellemes napot tölthetnek el a tengerparton, mely a szállodától könnyen megközelíthető.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vakáció Szicílián, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállásokkal, fakultatív programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére