Vakáció a Maldív-szigeteken, a Lux South Ari Atoll Maldives***** vendégeként, 7 éjszaka kétágyas Beach villákban, félpanzióval, transzferrel, angol nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

769.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34771

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy igazi paradicsomi nyaraláson, a csodálatosan kék tengerrel és fehér homokos parttal rendelkező Maldív-szigeteken!

A Maldív-szigeteket a napsütéssel, a finom fehér homokkal, a mindenhol jelen lévő kókuszpálmákkal és a tarka, illatozó virágokkal jellemezhetnénk leginkább. Mivel az Egyenlítő mentén fekszik, időjárása állandó, így a szigetcsoport kitűnően alkalmas egy csodás vakáció eltöltésére szinte egész évben.

A tengeri élővilág igen gazdag, az atollok környékén paradicsomi környezetben snorkellezhetünk vagy könnyűbúvárkodhatunk. A naplementék színvilága pedig egyedülálló az egész világon!

A Maldív szigetcsoport 1966 szigetből áll, ezekből mintegy 200 lakott. A szigetcsoport érdekessége, hogy a világ legalacsonyabban fekvő országa, egyetlen pontja sem fekszik 2,5 m-nél magasabban.

Lux South Ari Atoll Maldives*****

A Lux Maldives az Ari-atoll déli részén található, a majd 2 km hosszú és 200 m széles Didhoofinolhu-szigeten, egy nagy kiterjedésű lagúnában. Male reptere kb. 104 km, alap transzfer belső járat + hajó, külön kérhető hidroplánnal (30 perc távolságra van.)

Nagy kiterjedése és sűrű növényzete teszi különlegessé a szigetet. Összesen 7 étterem gondoskodik a kulináris élvezetekről: Az „East” főétterem cölöpökre épült a víz fölé, és ázsiai különlegességekkel kápráztatja el vendégeit. A „Senses” a lagúnára való gyönyörű kilátásával keleti finomságokat kínál, miközben a „Noo” – szintén a parton – témaestek keretén belül jeleníti meg a nemzetközi konyha remekeit. A „Pure-ban” japán specialitásokat készítenek nyitott főzőállomásokon, ahogyan az „Allegrában” is, amely olasz ételek specialistája. Mindemellett a „Season” délben grillbüfét ajánl a vendégeknek és a „Veli” pedig egyszerűbb harapnivalókat. A szálloda 6 különféle bárral rendelkezik, 2 feszített víztükrű medencével, nyugágyakkal és napernyőkkel a parton, éjszakai klubbal, ajándékbolttal, butikkal, ékszerésszel, könyvárral, ingyenes WLAN internet kapcsolattal, betegellátóval.

Beach Villa: kb. 95 nm (45), a Sunset Junior Suite-hoz hasonló, különálló, közvetlenül a parton, csupán egy lakrésszel. Tágasabb és plusz ülő alkalmatosságokkal felszerelt.

Ellátás: Az ár a gazdag büféreggelit tartalmazza. Félpanziós foglalásnál plusz esti büfé az „East”-ben és a „Noo”-ban az ár tartalma, all inclusive-nál pedig plusz déli menü vagy büfé az „East”-ben, a „Veli”-ben és a „Season”-ban. Egyes ételek az a’la carte éttermekben felár ellenében fogyaszthatóak.

Sportolási lehetőségek: Az ár tartalmazza: fitnesz-központ, jóga, két teniszpálya kivilágítással, strandröplabda, asztali tenisz, biliárd, vízibicikli, kajak. Térítés ellenében: „Német Vízi Sportiskolák Szövetsége” (VDWS): windsurf, kiteszörf, vízisí, jetski, katamarán vitorlázás, fun tube, banáncsónak, mélytengeri horgászás.

Búvárkodás: A belső zátony csupán 300-600 m-re van, a külső zátony pedig 800-3 000 m-re. A hely különlegességei a cetcápák, melyek a szálloda zátonyainál megtekinthetőek. A német nyelvű búváriskolát (PADI), sznorkelutakat a belső zátonyhoz, valamint a sznorkelező felszerelést az ár tartalmazza.

Szépség & Wellness: A csodaszép spa-részleg közvetlenül a tengernél/ a tenger felett található. 4 tenger feletti kezelőhelyiség és 11 tengerparti kezelő segíti a teljes ellazulást különféle kezelés-ajánlataival. Az ár tartalmazza: (foglalt kezelés esetén): szauna, gőzfürdő, jégterem. Térítés ellenében: masszázsok, szépségkezelések.

Szórakozás & kirándulás: Minden nap élőzene, alkalmanként szabadtéri mozi, éjszakai klub. Térítés ellenében: sznorker- és szigettúrák.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 725.000 Ft helyett 470.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 9 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást a Maldív-szigeteken, kétágyas Beach villákban, a Lux South Ari Atoll Maldives***** vendégeként
  • Félpanziós ellátást
  • Transzfert
  • Angol nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 200.000 Ft-tól
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére