4 napos adventi kirándulás Dél-Tirolban, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 36787
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36787

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Dolomotikat adventkor!

Időpontok

  • 2023. december 14-17.: , 109.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást Brixen környékén egy emelt szintű 3 csillagos szállodában, kényelmes, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban
  • Reggelit
  • A helyi idegenforgalmi adót
  • Az útlemondási biztosítást
  • Az idegenvezetést
  • A felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap

Felár

  • Félpanziós felár: 22.500 Ft (3 vacsora)
  • Egyágyas felár: 18.900 Ft (max. 4 szoba)

Program

1. NAP: PRAGSER WILDSEE (PRAGSI-TÓ)
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.15-kor. Budapestről az autóbusz 5.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Szombathely – Bucsu – Graz – Klagenfurt – Lienz útvonalon Dél-Tirolba. Érkezés Olaszország egyik legvadregényesebb alpesi tavához, a Dolomitok északi lábainál elterülő Pragser Wildsee-hez. Séta a tónál, majd továbbutazás a Puster-völgyön keresztül a szállodához. Szállás Brixen környékén (3 éj).
Figyelem: Amennyiben az időjárási viszonyok esetleg nem engedik a Pragsi-tó megközelítését, a hangulatos Bruneck városkát nézik meg a csoportok.

2. NAP: NAGY DOLOMITOK ORSZÁGÚT, BRIXEN
Kirándulás a Dolomitok fenséges hegyvilágába. Körutazás fotószünetekkel a Karer-tó – Karer-hágó – Fassa-völgy – Pordoi-hágó – Sella-hágó – Grödner-völgy útvonalon. Az útvonal magában foglalja a Nagy Dolomitok Országút jó részét, mely a világ egyik legszebb hegyi útja, a legmagasabb pontja a Pordoi-hágó (2239 m). A panoráma kirándulás a 3000 méter magas hófedte hegyóriások között tagadhatatlanul az utazás leglátványosabb része.
Délután ismerkedés Brixennel (olaszul Bressanone), a tartomány ősi püspöki székvárosával: dóm, kerengő, püspöki palota, városháza, szűk középkori utcák, árkádos házsorok stb. A közös séta után szabadidő a karácsonyi fényekkel szépen kivilágított történelmi óvárosban.

3. NAP: MERAN, BOZEN (ÖTZI, AZ ŐSEMBER)
Utazás Bozenen keresztül északnyugat felé az Etsch folyó völgyében. Ismerkedés az Etsch és a Passer folyók találkozásánál fekvő elegáns üdülővárossal, Merannal (olaszul Merano), mely ún. szubalpin éghajlatáról nevezetes. Északról hatalmas hegyek védik, a déli nyitott völgyön keresztül viszont akadálytalanul érkezhet a meleg levegő Itáliából. A klímája miatt kedvelt gyógyüdülőhely szép belvárosát jól kiépített sétányok szelik át.
Délután városnézés Dél-Tirol fővárosában, Bozenben (olaszul Bolzano), mely nagyvárosi mivolta ellenére megőrizte jellegzetes történelmi városmagját: dóm, Domonkos-templom, Laubengasse (gótikus árkádos utca) stb., majd szabadidő a karácsonyi vásárban. Lehetőség a világhírű Dél-Tiroli Régészeti Múzeum megtekintésére, melynek fő szenzációja Ötzi, az ősember, akit jégbe fagyva találtak meg 1991-ben a közeli Ötztali-Alpokban, 3.200 méteres magasságban. (A múmia mellett láthatóak a ruhái, illetve a szerszámai is.)

4. NAP: STERZING
Az utazás utolsó programjaként látogatás Sterzingben, Dél-Tirol műemlékekben egyik leggazdagabb városkájában. Az óváros színes erkélyekkel díszített, késő gótikát és reneszánszot idéző középkori házai az úgynevezett Tizenkettes Toronnyal különlegesen szép városképet alkotnak. Séta a bájos kisvárosban, majd hazautazás az Alpokon keresztül a Bruneck – Lienz – Klagenfurt – Graz – Bucsu – Szombathely – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos adventi kirándulás Dél-Tirolban, busszal, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére