Utazás a transzszibériai vasúttal Burjátföldtől a Csendes-óceánig, repülőjeggyel, illetékkel, vonatjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38662
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

620.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38662

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Szeld át Oroszországot a transzszibériai vasúttal!

Időpont

  • 2021.08.16. - 2021.08.24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel, személyenként 1 db kézipoggyásszal és 1 db max. 23 kg-os feladható bőrönddel (melynek értéke: kb. 265.000 Ft)
  • A vonatjegyeket
  • A városokban 3-4*-os szállodai elhelyezést
  • Reggelit
  • 1 alkalommal ebédet
  • A megadott programokat
  • A szükséges transzfereket
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A vízumdíjat 15.000 Ft
  • Az útlemondási biztosítást 1,5%
  • BBP biztosítás (Aegon)
    • Basic: 590 Ft/fő/nap
    • Extra: 790 Ft/fő/nap
    • Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár szállodai elhelyezés esetén kb. 95.700 Ft
  • 4 fős hálófülke felár 2 fő részére a vonaton kb. 82.000 Ft/fő
  • 4 fős hálófülke felár 3 fő részére a vonaton kb. 27.500 Ft/fő
  • Egyágyas hálófülke felár a vonaton 195.000 Ft

Program

1-2. nap: Bécs – Ulan-Ude - Ivolginszkij Dacan

Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről a hajnali órákban különjáratú autóbusszal. Elutazás Bécsből Ulan-Udéba menetrend szerinti repülőjárattal, moszkvai átszállással. Éjszaka a repülőn. Másnap reggeli érkezés Ulan-Ude-ba, Burjátföld fővárosába, Oroszország kelet-szibériai részére. Érkezés követően autóbuszos városnézés. Továbbutazás Ivolginszkij Dacan kolostor épületegyüttesébe, az orosz buddhizmus központjába. A buddhista egyetemeken a dacan „kar”-t jelent, ahol filozófiát és orvostudományt tanítanak. Oroszországban ez a név a buddhista kolostort jelenti. Ivolginszkij Dacant a második világháború után egy házból alakították ki, melyet egy gazdag burját család adományozott a szerzetesek részére. Az átalakítást az önkéntesek és buddhista lámák végezték. Sok év elmúltával a kis házból egy nagy komplexum lett, 8 épülettel, templomok, könyvtár és Oroszország egyetlen buddhista egyeteme, ahol filozófiát és hagyományos tibeti orvostudományt tanítanak. Ezután ebéd, ismerkedés a burját konyhával. A városnézés folytatása Ulán-Ude-ben. Szállás Ulán-Ude-ben, szállodában.

3-4.nap: Utazás vonattal Birobidzsánba

Kora reggel kijelentkezés a szállodából. Transzfer a pályaudvarra, utazás Birobidzsánba, 2 éjszaka a vonaton. Az utazás során az ablakból a gyönyörű orosz táj suhan el a szemünk előtt, sűrű erdőségek, illetve a végtelen tajga. Menetrend szerinti vonattal megyünk, ennek köszönhetően közvetlen kapcsolatban leszünk az orosz emberekkel és kultúrával, megismerkedhetünk a helyi szokásokkal vagy pihenhetünk. Idegenvezetőnk bővebben mesél az orosz hagyományokról és orosz nyelvleckéket tart.

5. nap: Birobidzsán - Habarovszk

Kora délután érkezés Birobidzsánba, ahol autóbuszos városnézésen veszünk részt. A város a kínai határ közelében helyezkedik el. A 30-as években Sztálin népáttelepítése során jött létre a Zsidó autonóm terület, melynek Birobidzsán lett a fővárosa. Itt alapították meg az első zsidó színházat, ahol héber nyelven lehetett előadásokat tartani. Létrejöttek iskolák és könyvtárak, ahol a zsidó nyelvet szintén használhatták. A vasútállomáson a város nevét héber nyelven láthatjuk, a pályaudvar előtt pedig egy hatalmas menóra áll. Továbbutazás autóbusszal Habarovszkba. Szállás Habarovszkban, szállodában.

6. nap: Habarovszk – Utazás vonattal Vlagyivosztokba

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, és indulás az autóbuszos városnézésre. Habarovszk a második legnagyobb távol-keleti orosz város Vlagyivosztok után. A város az Amur folyó jobb partján fekszik és az Európát és Ázsiát összekötő útvonalak a városon keresztül haladtak. Habarovszk egy kikötőváros, világos és kellemes környezettel. A város klímája nem egy tipikus szibériai városra jellemző, ugyanis több különleges növény is van a régióban, mint például cédrusok vagy japán cseresznyefa. Hajókirándulás az Amur folyón. Ezt követően séta a folyóparton, illetve a Muravjev-Amurszkij park látogatása. Szabadidő a városban, vásárlási lehetőséggel. Transzfer pályaudvarra, indulás Vlagyivosztokba. Éjszaka a vonaton.

7. nap: Vlagyivosztok

Reggeli érkezés Vlagyivosztokba. A 600.000 fős, hatalmas kikötőváros a legnagyobb település az orosz Távol-Keleten. Ez a város az utolsó megállója a hosszú transzszibériai vasútvonalnak, innen Moszkva 9288 km-re található. Városnézés Vlagyivosztokban, melynek során nem csak a legfontosabb nevezetességeket, hanem a vlagyivosztoki erődöt és az 1936-ban gyártott, 42 fős C-56 orosz tengeralattjárót is megtekintjük. A tengeralattjáró a Csendes-óceáni flottában teljesített szolgálatot a második világháború idején, de ma már a szárazföldön „pihen”. A hajó első részében a hajó történetét, csatáit és bevetéseit elevenítik fel, míg a második részen a lakótereket és fegyvereket láthatunk. Délután transzfer a szállodába. Szabadidő a város egyéni felfedezésére. Szállás Vlagyivosztokban, szállodában (2 éj).

8-9. nap: Orosz sziget – Szafari Park - Vlagyivosztok - Budapest

Reggeli után a vlagyivosztoki Szafari Parkot keressük fel, ahol a szibériai tigris látható, amely a világnak már csak ezen a kis részén található meg. Egy bekerített kifutóban, egy hídról tekinthetjük meg ezt a fenséges állatot. Ezután átutazunk az Orosz-szigetre, ahol a Voroshilov Novoszilcevszkij üteget keressük fel. Másnap transzfer repülőtérre, hazautazás menetrend szerinti járattal, moszkvai átszállással Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás a transzszibériai vasúttal Burjátföldtől a Csendes-óceánig, repülőjeggyel, illetékkel, vonatjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére