Ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással és állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai Fogászaton

Pearl Dent Esztétikai Fogászat
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.710 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 33% 5.310 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Pearl Dent Esztétikai Fogászat
1051. Budapest, Károlyi utca 14/c. 5. emelet 65.
pearl.dent01@yahoo.com
06 70 635 5871

Akció Leírása

Mosolyogj magabiztosan egy profi ultrahangos fogkő-eltávolítás és polírozás után az exkluzív, belvárosi Pearl Dent Esztétikai Fogászat jóvoltából!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 10.690 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.710 Ft, a fennmaradó 7.980 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással és állapotfelméréssel a Pearl Dent Esztétikai Fogászaton

Fontos

A Pearl Dent Esztétikai Fogászatnak nem áll módjában fertőző beteget ellátni Alkupon ellenében sem! Ha a kezelés során kiderül, hogy fertőző betegségben szenvedsz, a fogászatnak joga van az ellátást megtagadni a saját és a többi beteg egészségének védelme érdekében!

A rendszeres és szakszerű fogkő-eltávolítás hozzátartozik a szájunk és fogaink kezeléséhez, hiszen a fogkő sok kellemetlen tünetet okozhat, mint a fogínygyulladás, a kellemetlen lehelet, de súlyos esetben akár a fogunk elvesztéséhez is vezethet.

A belvárosi Pearl Dent Esztétikai Fogászaton most exkluzív környezetben, profi szakorvos segítségével szabadulhatsz meg a fogkőtől, hogy fogaid újra ragyogóbbak és egészségesebbek legyenek!

Pearl Dent

A Pearl Dent fogászat Budapest szívében, az V. kerületben azzal a céllal jött létre, hogy a páciensek számára teljes körű fogászati ellátást biztosítson. Céljuk, hogy a páciensek fogainak, és ezáltal szájüregi egészségének helyreállítása által életminőségüket és általános egészségi állapotukat javítsák, illetve visszaadják számukra az önfeledt mosoly és rágás képességét.

Pácienseik kezelése nyugodt, oldott légkörben történik, a rendelőben nagy hangsúlyt fektetnek a fájdalommentes kezelésekre. Akut panasszal jelentkező pácienseknek soron kívüli ellátást biztosítanak.

Orvosuk a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, rendszeresen továbbképzi magát a legfrissebb hazai és nemzetközi szakirodalmak olvasásával, továbbá szakmai továbbképző tanfolyamokon való rendszeres részvétellel.

Fogtechnikai laboruk tapasztalt, esztétikailag és funkcionálisan is kiemelkedő minőségű fogpótlásokat készít.

Legyen szép napod!

1051. Budapest, Károlyi utca 14/c. 5. emelet 65.
pearl.dent01@yahoo.com
06 70 635 5871

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Ultrahangos fogkő-eltávolítás polírozással és állapotfelméréssel a belvárosi Pearl Dent Esztétikai Fogászaton

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 635 5871 • ​A kupon 2023. február 15-től használható fel! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére