Turbó fogyasztó program az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban Alpha kezeléssel, rádiófrekvenciás zsírbontással, testtekercseléssel

Avatar Holisztikus Gyógyászat
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

9.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
60.000 Ft 50% 30.100 Ft
Avatar Holisztikus Gyógyászat
Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com
www.holisztikusgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Cél a tökéletes beach body! Az Avatar Holisztikus Gyógyászat turbó fogyasztó programjával semmi sem lehetetlen! Garantált 3-5 kg fogyás, a bőröd feszessé válik, a narancsbőr pedig látványosan csökken!

Az ár tartalmazza

  • Turbó fogyasztó program az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban - Az Alkupon teljes ára 29.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 9.500 Ft, a fennmaradó 20.400 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
    • 3 alkalom Alpha kezelés
    • 3 x 10 perc rádiófrekvenciás fogyasztás
    • 6 alkalom testtekercselés

Nincs még késő a tökéletes alak eléréséhez, hiszen a nyárból még nagyon sok van hátra, megannyi önfeledt strandolós, vidám nappal! Ha szeretnéd a legjobb formádat mutatni a fürdőruhádban, de nem vagy tökéletesen elégedett az alakoddal, nevezz be az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalon turbó fogyasztó programjára!

Az Alpha gyógykapszulás kezelés nemcsak a plusz kilók ellen hasznos, de segít a méregtelenítésben, miközben relaxáló élménynek sem utolsó! A rádiófrekvenciás zsírbontás már-már klasszikus kezelésnek számít, a testtekercselés során pedig olyan hatóanyagokat juttatnak be szervezetedbe, amelyek csodás hatékonysággal segítik a zsírsejtek lebontását! Járd végig a kezeléseket és zsebeld be a strandon az elismerő pillantásokat!

Avatar Holisztikus Gyógyászat

A szépségszalon holisztikus kozmetikai kezelései a hagyományos kozmetikai elemekre épülnek, és nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A legmodernebb gépekkel, természetgyógyász irányításával, közreműködésével segítik, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod.

Legyen szép napod!

Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Turbó fogyasztó program az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban Alpha kezeléssel, rádiófrekvenciás zsírbontással, testtekercseléssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.08.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 369 4342 • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • A megbeszélt időpont módosítására legkésőbb 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség (ellenkező esetben az alkalom elvész) • A helyszínen az Alkupon felmutatása szükséges elektronikus vagy nyomtatott formában • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére