Tökéletes program az autók szerelmeseinek! 1 napos buszos utazás 1 személyre a győri Audi gyárba és városnézés hazánk egyik legszebb barokk városában

Neoline Utazási Iroda
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

5.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.990 Ft 39% 3.500 Ft
Neoline Utazási Iroda
Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Akció Leírása

Pillantsatok be az autógyártás kulisszái mögé a győri Audi gyárban!

Időpont

  • 2019. október 7., hétfő

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás a program szerint

Az ár nem tartalmazza

  • Apor Vilmos emlékkiállítás, belépő: felnőtt: 1200 Ft/fő, nyugdíjas: 600 Ft/fő
  • Gyárlátogatás, belépő: felnőtt: 900 Ft, diák, nyugdíjas: 500 Ft
  • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő (kötelezően az irodában fizetendő)
  • Fix ülőhely: 1.000 Ft/fő

Program

Találkozás 7.00 órától a Blaha Lujza téren, indulás: 7.15 órakor.

A délelőtt során elsőként az AUDI Látogatói Központját keressük fel. A legátfogóbb program során szemtanúja lehetsz annak, amint az óriási présgépek az acél és alumínium lemezeket szabják-vágják-, formázzák a présutcában, amelynek eredményeként egyes Audi modellek karosszériaelemei elkészülnek. Ezt követően figyelemmel kísérhetjük a hegesztőrobotok lenyűgöző "táncát" a karosszériaüzem 85%-ban automatizált világában. Ismerd meg a különböző kötési technikákat és legyél szemtanúja annak, amint egy Audi gépjármű karosszériája felépül! A műszaki érdeklődésű vendégek ezen felül bepillantást nyerhetnek a motorgyártás rejtelmeibe a világ legnagyobb motorgyárában. A gyárlátogatás 1,5-2 órás.

Figyelem! A gyárlátogatáson egyszerre csak 25 jelentkező tud részt venni! Ezért ha a létszám ennél több, két csoportban: 9.30 és 10.00 órakor fogunk bemenni. 12 év alatti gyermekek üzembiztonsági okokból nem léphetnek be a gyár területére! Kiskorú vendégeink életkorukat diákigazolvány vagy más fényképes azonosító okmány felmutatásával kötelesek igazolni.

Ezután felkeressük Győr műemléki látnivalóit. Győr a találkozások városa. Földrajzilag három folyó: a Rába, a Rábca és a Mosoni-Duna találkozásánál fekszik. Történelme során mindig meghatározó szerepe volt a térségben. A római korban a provinciát védő castrum mellé polgárváros települt, az államalapítás idején püspökséget és ispánságot kapott, a török időkben Bécset védő végvár volt. A XVIII. században a katonák helyébe kalmárok és iparosok költöztek, hogy felépítsék Magyarország egyik legszebb barokk városát. A Szent László Látogatóközpont keretein belül vezetéssel az alábbi látnivalókkal ismerkedünk meg: Torony kilátó, Bazilika, Káptalanház, Győri Egyház megyei könyvtár és kincstár valamint az Apor Vilmos emlékkiállítással. Körülbelül 3 és 3,5 óra és fél óra a program. Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

Jó utat kívánunk!

Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tökéletes program az autók szerelmeseinek! 1 napos buszos utazás 1 személyre a győri Audi gyárba és városnézés hazánk egyik legszebb barokk városában

Fontos

Beváltható: 2019.10.07.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére