Thaiföldi pihenés – 8 éjszaka Koh Changon, a Coconut Beach Resortban***és 3 éjszaka Bangkokban a Cha Da Bangkok**** hotelben, repülőjeggyel és reggelivel

Ajánlat kód: 34825
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

214.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34825

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Egzotikus kikapcsolódás meghosszabbított tartózkodással Thaiföldön, bangkoki városnézéssel!

Időpontok

  • 2020.02.04.: , 214.900 Ft
  • 2020.02.19.: , 214.900 Ft
  • 2020.03.05.: , 214.900 Ft
  • 2020.03.26.: , 214.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

  • 8 éjszaka Koh Changon (Coconut Beach Resort***)
  • 3 éjszaka Bangkokba (Cha Da Bangkok****)
  • Reggeli
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Reptéri és egyéb illetékek 114.900 Ft
  • Transzfer 39.900 Ft
  • BBP Classic biztosítás
  • Sztornó biztosítás

Bangkok

Bangkok Thaiföld fantasztikusan izgalmas, sokszínű, nyüzsgő fővárosa, ahol mindenképp megéri eltölteni néhány kalandos napot. Leghíresebb nevezetessége a Nagy Palota, amelynek kapuin belépve lélegzetelállító látványban lesz részünk. Érdemes itt elidőzni és felfedezni a palotát, amely maga a történelem!

A Nagy Palota közelében található Wat Phot templom az óriási méretű fekvő Buddha szoborról nevezetes, de a fő szentélyek és a sztúpák is csodálatosak, így feltétlenül sétáljunk körbe. Még egy templomot javaslunk megtekintésre, méghozzá az Aranydombot, ahová egy izgalmas lépcsőn juthatunk fel, a dombról pedig megcsodálhatjuk Bangkokot madártávlatból. ha pedig már itt vagyunk Bangkok leghosszabb csatornájának közelében, feltétlenül üljünk hajóra, mert a vízi közlekedés felejthetetlen élményekkel kecsegtet! Ha van még időnk, látogassuk meg az úszó piacot is, ahol szintén nem mindennapi kalandokban lehet részünk!

Koh Chang

Koh Chang Thaiföld második legnagyobb szigete Phuket után. Elsősorban a vízi sportok kedvelőinek ajánljuk, akik itt felhőtlen hódolhatnak szenvedélyüknek. Kevesebb látogatóval rendelkezik, mint például Phuket, így érdemes Koh Changot választani annak ellenére is, hogy kevésbé kiépített, mint a népszerűbb thaiföldi szigetek. A környező kis szigeteket is érdemes felfedezni, s akár hajóroncsoknál is búvárkodhatunk szervezett formában.

Coconut Beach Resort*** Koh Chang

Fekvés

A Lamaj-part egyik legkedveltebb részén, trópusi környezetben, 300 méterre a városközponttól és 10 km-re a nemzetközi repülőtértől.

Strand

A fehér homokos tengerpart 2 perc sétára.

Elhelyezés

Légkondicionálóval felszerelt autentikus thai stílusú szobákban. Tágas saját fürdő, erkély, TV, hajszárító.

Pihenés/sport

Szabadtéri medence, gyerek medence, napozóterasz, fitnesz központ, asztalitenisz, kerekpár bérlés, horgász lehetőség, felár ellenében helyszíni vízi sport lehetőségek.

Egyéb

A szálláshely teljes területén ingynes Wifi szolgáltatás, bár.

Cha Da Bangkok**** Bangkok

Fekvés

A 4*-os modern hotel Bangkok központjában, az üzleti negyedhez közel helyezkedik el, a Suvarnabhumi Nemzetközi repülőtér kb. 1 h-nyi autóútra. A hotel közelében metrómegálló (kb. 500 m – HuaiKhwang állomás) található.

Elhelyezés

Kétágyas, modern stílusban berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, deluxe szobákban televízió, minibár (fizetős), safe (fizetős), kávé- és teafőző szolgálja a vendégek kényelmét. A szobák 3. fő részére pótágyazhatók.

Ellátás

Büféreggeli

Pihenés/sport

Tetőtéri medence, spa- és wellness részleg, fitneszterem, masszázs

Egyéb

Recepció, lounge bár, 2 étterem, konferencia termek, mosoda.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Thaiföldi pihenés – 8 éjszaka Koh Changon, a Coconut Beach Resortban***és 3 éjszaka Bangkokban a Cha Da Bangkok**** hotelben, repülőjeggyel és reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére