Tengeri hajózás az északi fővárosok mentén, repülőjeggyel, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár Koppenhága, Stockholm, Helsinki és Oslo

Ajánlat kód: 35758
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

198.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35758

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hajózz Skandinávia partjai mentén és fedezd fel az északi fővárosok látnivalóit és hangulatát!

Időpont

  • 2020. július 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy árát Budapest – Koppenhága – Budapest útvonalakon menetrend szerinti repülőjáratokkal.
  • A körutazáson légkondicionált autóbusz
  • 3 éjszaka szállást Stockholm – Turku, Turku – Stockholm és Oslo –Fredrikshavn útvonalakon, 4 ágyas, zuh./WC-s, belső, ablak nélküli kabinban
  • 2 éjszaka Svédországban jó minőségű *** szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Büféreggelit
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést
  • Prémium utasbiztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket és csomagdíjat: kb. 55.000,- Ft
  • A belépőjegyek és a fülhallgató árát: kb. 150,- SEK, 200,- NOK és kb. 5,- €
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett utazás, az során felmerülő költségeket (pl. személyi jellegű kiadásokat)

Felár

  • Fakultatív félpanziós felár: 59.900,- Ft
  • A hajón 2 ágyas belső kabinban a felár: 35.300,- Ft/fő, 2 ágyas külső (ablakos) kabinokban: 52.800,- Ft/fő
  • 4 fős kabinban a felár 2+1 fő esetén: 12.000,- Ft/fő
  • 30 – 34 fő utazása esetén a 11.000,- Ft-os felár

Program

1. nap: Budapest – Koppenhága – Malmö (kb. 50 km)

A déli órákban repülés Koppenhágába. Délután a dán főváros legfőbb látnivalóit tekintjük meg kívülről: Városháza, Christiansborg (királyi palota), a IV. Keresztély által épített Rosenborg kastély, Márvány templom, Amalienborg, Gefion szökőkút, Kis Szirén stb. Kora este még vár ránk egy különleges élmény: átkelünk a múlt század legvégén épített Öresund-hídon, mely 2000. július 1. óta köti össze Dániát Svédországgal. Szállás Malmőben.

2. nap: Malmö – Stockholm (kb. 630 km)

Reggel a svéd főváros felé vesszük az irányt. Kora este érkezünk a kikötőbe, és behajózunk. Elfoglaljuk a kabinjainkat, ahol az elkövetkező 2 éjszakát töltjük. Különleges élmény elbúcsúzni az esti Stockholmtól, ahová majd 2 nap múlva visszatérünk, csak akkor a napfelkelte fogad majd minket. Éjszaka a hajón.

3. nap: Turku – Helsinki – Turku (kb. 340 km)

Reggelre a finnországi Turku kikötőjébe érkezünk, csomagok nélkül elhagyjuk a hajót és a fővárosba utazunk. Helsinkit I. Gusztáv svéd király alapította a Vantaa folyó torkolatánál, hogy a rivális Hanza-város, Tallinn vetélytársa legyen. Városnézésünk során a főbb nevezetességekkel ismerkedünk: Nagytemplom, Egyetemi Könyvtár, Országház, Szikla-templom, Uszpenszkíj Székesegyház (kívülről), Sibelius-emlékmű stb., majd délután visszautazunk Turkuba, az egykori finn fővárosba. Este behajózás, éjszaka a hajón.

4. nap: Stockholm – Karlstad (kb. 310 km)

A reggeli órákban kikötés Stockholmban. Rövid autóbuszos városnézés során a városháza (kívülről, a Nobel-díj vacsora és ünnepség helyszíne), Lovagok szigete, Királyi palota (kívülről) és a Vasa Múzeum megtekintése következik. Késő délután utunk a Vaenern-tó partján fekvő Karlstad városába vezet. Szállás.

5. nap: Karlstad – Oslo (kb. 220 km)

Irány Norvégia! Érkezés után városnézés Oslóban, a negyedik skandináv fővárosban: a Fram Múzeum az Északi- és Déli-sark utazásoknak, a Kon-Tiki Múzeum Heyerdahl felfedező emlékének, a Viking Hajók pedig a viking ősöknek állítanak emléket! A norvég királyok palotáját és az Akershus erődöt kívülről tekintjük meg. A legfiatalabb városháza sem marad ki, és végül a híres norvég szobrász, Vigeland alkotásait is megcsodáljuk a róla elnevezett szoborparkban. Este ismét behajózunk, s még világos van, mikor elindulunk a város központjából, hogy végighajózzunk a felejthetetlen élményt nyújtó Oslo-fjordon! Éjszaka a hajón.

6. nap: Frederikshavn – Koppenhága repülőtér – Budapest (kb. 480 km)

Reggel kikötünk Dániában. Ismét buszra szállunk, s déli irányba haladunk Koppenhága felé. Dánia területének legnagyobb részét a Yülland-félsziget képezi, itt haladunk déli irányba. Majd keleti irányba kanyarodunk. Egy hídon átkelünk Fyn szigetére, ezután következik egy újabb mérnöki csoda! Az első naphoz képest 2 évvel korábban átadott Storabelt híd köti össze Fyn és Sjaelland szigeteket. Ez a híd még hosszabb, mint az első napon az Öresund híd, de ez utóbbi és egyúttal fiatalabb, kecsesebb, látványosabb. Koppenhágába érve bezárjuk a 360 fokos körutunkat. Még egy rövid élmény, hogy visszatértünk a dán fővárosba. Végezetül transzfer a koppenhágai repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tengeri hajózás az északi fővárosok mentén, repülőjeggyel, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár Koppenhága, Stockholm, Helsinki és Oslo

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére