Teljes intim gyanta a Sebastian Biondo Hair Salonban a tökéletes, hosszan tartó simaságért

Sebastian Biondo Hair Salon - Deák Dóra
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

760 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 25% 1.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Sebastian Biondo Hair Salon - Deák Dóra
1074 Budapest Dohány utca 86.
dedor-19@freemail.hu
06 30 342 5133

Akció Leírása

Te is szeretnél sima, bársonyos bőrt az intim testrészeden több héten keresztül? Párodnak imponálnál, esetleg lenyűgöznéd egy brazil fazonnal? Dobd el a borotvát és válts gyantára!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 2.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 760 Ft, a fennmaradó 2.230 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Teljes intim gyanta a Sebastian Biondo Hair Salonban a tökéletes, hosszan tartó simaságért

Eddig kétségeid voltak afelől, hogy egy számodra idegen ember szőrtelenítsen kényes testrészeken? Az Afro Szalon kozmetikusa, Deák Dóra teljes bizalommal, kellő szakértelemmel és maximális odafigyeléssel vár Téged! Nem kell tartanod semmilyen kellemetlenségtől, ugyanis profi szakember segít Neked abban, hogy megszabadulj a nemkívánatos szőrszálaktól azon a bizonyos középső testrészen.

Biztos benned is felmerült már az a kérdés, hogy fáj-e az intim gyantázás? Ez elsősorban érzékenység függő. Természetesen nem a legkellemesebb érzés, de teljesen elviselhető, és a kozmetikus is minden pillanatban azon lesz, hogy Neked a lehető „legkomfortosabban” teljen a kezelés. Ha még soha nem gyantáztad ezt a területet, akkor elsőre egy picit érzékenyebb lehet ez a rész, de a további alkalmak során már könnyebben fogod venni az akadályokat. Ráadásul a gyulladáscsökkentő azulénes gyanta is mérsékeli a kellemetlenségeket!

Fontos, ha korábban epilláltad vagy borotváltad az intim területet, akkor az otthoni kezeléstől számított 5-7. napon vagy akár később történjen a gyantázás. Minderre azért van szükség, hogy a kezelés még fájdalommentesebb legyen. Gyantázás után 24 órán keresztül pedig ne menj szaunába, szoláriumba, illetve uszodába, mivel a bőrfelületnek regenerálódnia kell.

Legyen szép napod!

1074 Budapest Dohány utca 86.
dedor-19@freemail.hu
06 30 342 5133

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Teljes intim gyanta a Sebastian Biondo Hair Salonban a tökéletes, hosszan tartó simaságért

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 342 5133 • Az időpont lemondása 24 órán kívül lehetséges! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
39 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére