Tápláló arcfeltöltés száraz, vízhiányos bőrre a Relax Spa szalonban, tisztítással, hidratáló maszkkal, a ragyogó és üde arcbőrért

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

8.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 26% 3.100 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1027 Budapest, II. ker. Fazekas u. 22.
06 (30) 565 8257
www.facebook.com/relaxspaeletmodfogyasztokozpont/

Akció Leírása

Hidratáld arcbőrödet és töltsd fel tápláló hatóanyagokkal a Relax Spa szalon komplex kezeléscsomagjával!

Az ár tartalmazza

  • Tápláló arcfeltöltés száraz, vízhiányos bőrre

A bőr megfelelő hidratálása és táplálása nélkülözhetetlen az egészséges, fiatalos bőr kinézethez. A fiatal korosztálynál a megfelelő nedvességszint elősegíti a bőr természetes működését, fenntartja hidrolipid egyensúlyát. A jól hidratált, táplált bőr teltebb, simább, később jelentkeznek a bőröregedés látható jelei.

A kezelés menete

1. Tisztítás és tonizálás után egy egyszerű, 4 lépésből álló kezelés következik, amelyet kifejezetten a száraz bőr problémáinak enyhítésére fejlesztettek ki.

2. Tápláló szérum koncentrátum használata. Az ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó Hydra Complex hatóanyag-együttes segítségével megerősíti és optimalizálja a bőr természetes hidratálási folyamatát.

3. Tápláló gél-krém szemkörnyékre. Gyorsan és hatékonyan hidratálja a szemkörnyéki bőrt és csökkenti a szem alatti duzzadtságot és sötét karikákat.

4. Hidratáló maszk felvitele.

5. Tápláló hidratáló krém. Gyorsan felszívódó hidratálás és a mély nedvességpótlás tökéletes egyensúlyát kínálja, használata után a száraz bőr friss és ragyogó megjelenésű lesz.

Nevezz be Te is erre a szuper arckezelésre, meglátod, bőröd fantasztikusan hálás lesz érte!

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

1027 Budapest, II. ker. Fazekas u. 22.
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tápláló arcfeltöltés száraz, vízhiányos bőrre a Relax Spa szalonban, tisztítással, hidratáló maszkkal

Fontos

Beváltható: 2020.04.05.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére