Talpreflexológiai állapotfelmérés az Alexa Rendel szalonban

Alexa Rendel
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.290 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 25% 3.000 Ft
Alexa Rendel
1052 Budapest Deák Ferenc utca 19.
info@alexarendel.hu
06 30 203 8406
alexarendel.hu/

Akció Leírása

Fordíts nagyobb figyelmet a megelőzésre talpreflexológiai állapotfelméréssel!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.000 Ft. At Alkuponnak fizetendő 2.290 Ft, a fennmaradó 6.710 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Talpreflexológiai állapotfelmérés az Alexa Rendel szalonban

Az olyan panaszok, mint fáradékonyság, fásultság, hangulatingadozás, vándorló fájdalmak, alvási zavarok,mind figyelmeztetés arra, hogy a szervezet alulműködik. Ha valamelyiket tapasztalod, javasolt nem megvárni a betegség kialakulását, mert a prevenciónak nincs vetélytársa. A prevencióra költött pénz a legjobb befektetés! A talpreflexológia a legjobb preventív megoldások egyike és az egyik legjobb kiegészítő módszer, ha az egészség visszaszerzéséről van szó.

Erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, az anyagcserét, felszabadítja a szervezetet a méreganyagoktól, javítja a szervek és az endokrin rendszer működését, növeli a stressztűrő képességet, relaxál, vitalitást ad, egyensúlyt teremt – fizikai, mentális és lelki síkon, ezáltal az életben is; helyreáll az optimális kommunikáció a szervek és a hozzárendelt funkciók között; a szervezet visszakapja öngyógyító képességét.

Alexa Rendel

Az V. kerületi Alexa Rendel szalon vezetője, Brezenák Alexandrina úgy tartja, hogy ha az ember eljut odáig, hogy megismerje önmagát, képességeit, álmait, határait, vágyait és megismerkedik a szellemi, természeti és kozmikus törvényekkel és annak fényében döntéseket hoz, akkor az élete drasztikusan és a kívánt irányba változik meg. Továbbá, ha rátalál a Lényegre, arra ami igazán fontos, akkor rátalált önmagára!

Szalonjában holisztikus szemléletű kezeléseken vehetsz részt, amely elsődlegesen szervezeted öngyógyÍtó folyamatait igyekszik beindÍtani.

Legyen szép napod!

1052 Budapest Deák Ferenc utca 19.
info@alexarendel.hu
06 30 203 8406

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Talpreflexológiai állapotfelmérés az Alexa Rendel szalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.02.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 203 8406 • Felhasználható hétfőnként 12-19 óra között • Egy ember 1 db Alkupont vásárolhat saját részre és 1 db-ot ajándékba!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére