Szilveszteri non-stop buszos utazás Monacóba, Monte Carlóba és Cannes-ba – köszöntsd az Újévet a varázslatos hercegségben!

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Bulizz szilveszter éjjelén Monte Carlóban!

Időpont

  • 2019. december 30-2020. január 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Szilveszteri buszos utazás Monacóba

Az ár nem tartalmazza

  • Városbelépő: 5 €/fő
  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő az irodában)
  • Biztosítás: 1.350 Ft/fő
  • Fix ülőhely: 2.500 Ft/fő

Program

1. nap

Elutazás a délutáni órákban, találkozás 15.30 órakor a Népligetben, a Planetárium előtt. Utazás Szlovénián és Olaszországon át Franciaországba.

2. nap

Érkezés a délelőtti órákban az európai mini államok egyikébe, Monacóba és Monte Carlóba, amelyet Franciaország ölel körül. Monacóban először a királyi palotához igyekszünk, ahol minden nap déli 12 órakor lehetünk tanúi az őrségváltásnak. Ezután a templomot keressük fel, ahol a Grimaldi család tagjai nyugszanak, közöttük Grace Kelly is. Ezt követően szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében az Oceanográfiai Múzeum akváriumaiban úszkáló halakban gyönyörködhetünk (belépő: kb. 15 €/fő), vagy barangolhatunk az egzotikus kert különleges növényei között, illetve a luxus jachtok kikötőjében tehetünk sétát. Útközben a Forma-1 rajongói testközelből vehetik szemügyre a híres monte carlói futamok színhelyét. A bátrabbak pedig a híres kaszinóban próbálhatnak szerencsét.

Innen a Riviéra egyik kedves kisvárosába, Eze-Village-be utazunk tovább, ahol elsőként a Fragonard parfümgyárban teszünk látogatást. Egy vezetés keretében ismerkedünk meg a parfümkészítés titkaival. A vezetés után vásárlásra is nyílik lehetőség. Érdemes még felkapaszkodni a városka legmagasabb pontjára is, a hegy tetején trónoló várhoz, mert innen nemcsak a panorámában gyönyörködhetünk, hanem magunkba szívhatjuk a városka középkori hangulatát is.

Eze-Village-ből a Moyenne Corniche-on, vagyis a Középső Párkánynak nevezett úton indulunk tovább Cannes-ba. Cannes városába érkezve végigsétálhatunk a híres Croisette Promenádon, ahol a neves színészek kézlenyomatait lehet lefényképezni, illetve megnézni a Fesztivál Palotát, amely a Cannes-i filmfesztiváloknak ad otthont. Innen visszatérünk Monaco – Monte Carlóba, ahol éjfélkor fergeteges tűzijátékkal köszönthetjük a 2020-as Újévet. Hajnali 1 óráig szabadprogram, ezután elindulunk autóbuszunkkal hazafelé.

3. nap

Folyamatos utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül Budapestre. Várható visszaérkezés a késő délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszteri non-stop buszos utazás Monacóba, Monte Carlóba és Cannes-ba – köszöntsd az Újévet a varázslatos hercegségben!

Fontos

Beváltható: 2019.12.28.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére