Szilveszteri kirándulás a Vajdaságban, buszos utazással, 3 éjszaka szállással 4*-os szállodában, félpanzióval – vár Palics, Szabadka és Pétervárad

Ajánlat kód: 34729
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34729

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Szilveszterkor kerekedj fel a Vajdaságba, kirándulj a történelmi városokban és köszöntsd az Újévet Rumában!

Időpont

  • 2019. december 29-január 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 4*-os szállodában
  • Félpanzió

Az ár nem tartalmazza

  • Szilveszteri gálavacsora 15.000 Ft / fő
  • Utasbiztosítás - Standard 2.960 Ft / fő

Felár

  • Egyágyas szoba felára 22.000 Ft

Belépők

  • Szabadka városháza 150 DIN
  • Nándorfehérvár 200 DIN
  • Zimony Magyar Milleniumi Emlékmű 150 DIN
  • Krusedol 1 €

Program

1. NAP: PÉCS (DEBRECEN) – BUDAPEST – SZEGED – SZABADKA – ÚJVIDÉK - PÉTERVÁRAD

Reggeli indulás Budapestről, Szeged érintésével határátkelés a Vajdaságba. Városnézés Szabadkán: városháza díszterme, Zsolnay-kutak és séta a belvárosban. Továbbutazva átszeljük Bácskát és Újvidékre megyünk, mely a Vajdaság tartományi székhelye és Szerbia harmadik legnagyobb városa. Ismerkedés a várossal, közben láthatjuk a Monarchia egyik legjelentősebb és Európa 2. legnagyobb erődjét, a péterváradi erődöt. Régen védelmi szerepet töltött be, napjainkban kedvelt kirándulóhely. A vár toronyórájának mutatói különlegesek, a nagymutató mutatja az órák múlását, nem pedig a kismutató. Miért? Erről is beszél idegenvezetőnk. Utunkat a Szerémségben folytatjuk. Hotelünk a Hotel Park ****, Rumában (3 éj). Utasaink a szálloda wellness részlegét felár nélkül használhatják.

2. NAP: BELGRÁD – ZIMONY

Ezen a napon reggeli után megyünk Belgrádba Először bejárjuk a híres nándorfehérvári várat. Hunyadi János itt verte vissza a török ostromot és a legenda szerint itt halt hősi halált Dugovics Titusz. A győztes csata emlékére szól minden délben a harangszó. Ezt követően buszos városnézés a központban: színház épülete, királyi palota, koronázási templom, parlament épülete. Majd szabadprogram a központban. Délután felkeressük Zimonyt, ahol megtekintjük a Magyar Millenniumi Emlékművet, mely a hét országos millenniumi emlékművek egyike. Felsétálunk a torony kilátójába. Ezt követően visszamegyünk szállodánkba, ahol vacsora várja a csoportot.

3. NAP FRUSKA-GORA NAP

A mai napunk az Óév búcsúztatására való készülődéssel telik. Két borospincét is meglátogatunk, a Fruska Gorán, magyarul Tarcal-hegyen, ahol kóstolásra is lesz lehetőség, hogy még jobb kedvvel induljunk neki a szilveszteri mulatságnak. Programunk végeztével visszautazunk szállásunkra, ahol a gálavacsora előtt még lesz idő pihenésre, készülődésre. Este zenés (helyi és nemzetközi), büfés gálavacsora keretein belül szilveszterezik a csoport, mely alatt korlátlan lesz a helyi alkoholos, (rakia, pálinka, fehér és vörös bor, sör) és alkoholmentes italok fogyasztása.

4. NAP RUMA - KRUSEDOL – SZEGED – BUDAPEST

Késői reggeli, úgynevezett „brunch” után hazaindulunk. Út közben még felkeressük Krusedol és Hopovo kolostorát. Krusedol kolostorát a XVI. század elején épült, freskói több száz évesek. Palicson egy séta erejéig megállunk, és gyönyörködünk a meseszép tóban és környezetében is. Megtekintjük az 56-os magyar emigránsok palicsi befogadó táborának emlékművét, a Vigadót, a Hangász Pavilont. Határátlépés után, Szeged érintésével Budapestre érkezés az esti órákban, utána mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszteri kirándulás a Vajdaságban, buszos utazással, 3 éjszaka szállással 4*-os szállodában, félpanzióval – vár Palics, Szabadka és Pétervárad

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére