Szilveszteri kelet-karibi hajókirándulás, repülőjeggyel, illetékkel, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44548
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.299.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44548

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz szilveszterkor az óceánon!

Időpont

  • 2024. 12. 27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Miami-Budapest útvonalon, amszterdami átszállással
  • Személyenként két kézipoggyász (max. 55*35*25 cm és max. 40*30*15 cm, összesen max. 12 kg) és egy feladható poggyász (max. 23 kg)
  • Repülőtéri transzfer érkezéskor
  • Szállás egy éjszakára a hajóút előtt Miamiban, középkategóriás szállodában
  • Városnézés Miamiban magyar idegenvezetéssel
  • Nyolc éjszakás hajóút a Carnival Magic fedélzetén szállással belső, ablak nélküli kabinban
  • Repülőtéri illeték, kikötői illetékek és borravaló a hajón
  • Teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással
  • Transzferek a program szerint
  • Városnézés San Juanban
  • Szállás két éjszakára a hajóút után Miamiban, középkategóriás szállodában
  • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3,0%
  • Utasbiztosítás 950 Ft /fő/nap
  • ESTA belépési engedély ügyintézése - ESTA engedélyt külhonban született magyar állampolgárok nem tudnak igényelni! 14 000 Ft /fő
  • Étkezés Miamiban

Fakultatív kirándulások

  • Fakultatív kirándulás: St. Maarten Helyszínen fizetendő 65 USD /fő
  • Fakultatív kirándulás: St. Thomas Helyszínen fizetendő 60 USD /fő
  • Fakultatív kirándulás: Key Biscayne és Everglades Nemzeti Park Helyszínen fizetendő 65 USD /fő

Program                  

december 27. péntek

Elutazás Budapestről a KLM légitársaság járataival Miamiba (Budapest 06:30-8:45 Amszterdam 10:25-14:50 Miami). Délutáni szervezett transzfer a szállodába, pihenés és szabadprogram.

december 28. szombat

Városnézés Miamiban magyar idegenvezetéssel. Fontosabb látnivalók: Miami belvárosa és felhőkarcolói, Little Havanna kubai negyed és Calle Ocho főutcája, Wynwood Walls művésznegyed street art alkotásai. Transzfer a kikötőbe, felszállás a Carnival Magic hajóra. Kihajózás 15:30 órakor.

december 29. vasárnap

Tengeri nap. Élvezze a felhőtlen pihenést, fedezze fel a luxushajó kimeríthetetlenül sok szolgáltatását és programlehetőségeit.

december 30. hétfő

Amber Cove, Dominikai Köztársaság (08:00-17:00)

Hajónk Amber Cove-kikötőjébe fut be, ahol a képeslapba illő tengerparton akár lovagolhatunk, búvárkodhatunk vagy delfinlesre indulhatunk. Itt található a térség egyik legnagyobb vízi szórakoztató létesítménye, az Ocean World, vagy elkirándulhatunk Kolumbusz Kristóf által alapított és a régió nevét adó Puerto Plata gyarmati stílusú városába. Programok a hajótársaság szervezésében itt találhatóak és igény szerint egyénileg előre vagy a hajón szabad helyek függvényében foglalhatóak.

december 31. kedd

San Juan, Puerto Rico (10:00-18:00)

Puerto Rico a Nagy Antillák szigetcsoport része, az Egyesült Államok társult állama. Kultúrájában és mindennapjaiban felfedezhetjük az afrikai, a spanyol és az amerikai befolyást is. Városnézés San Juanban: Puerto Rico bájos fővárosa a nyugati félteke, azaz az Újvilág második legrégebbi városa. Az utcákat róva visszarepülünk a történelemben: a közel 400, 16. és 17. századból fennmaradt és felújított spanyol koloniális épület varázslatos környezetet biztosít számunkra. A macskaköveket, melyek azóta is az utcákat borítják, egykor ballasztként használták az egyébként üresen érkező spanyol kereskedőhajók, melyek aztán tetemes cukornád rakományokkal tértek haza. Első megállónk a San Cristobal erőd lesz, mely a gyarmatosítók idejében az ellenséges támadásoktól védte a várost. A kövezett utcákon továbbsétálva érjük el a Plaza Colont, majd a Plaza de Armast, a San Juan kaput és a San Juan katedrálist. Délután szabadprogram és vásárlási lehetőség, szilveszter a hajó fedélzetén.

január 1. szerda

Philipsburg, St. Maarten, (09:00-18:00)

A szigeten két ország, Hollandia és Franciaország osztozik, de nyomot hagytak az egykor rabszolgaként ide érkező afrikaiak is. Gyönyörű tájak, kristálytiszta vizű tengerpartok, ízletes ételek várnak bennünket. Kalandkedvelőknek muszáj testközelből megtapasztalni a repülőtér melletti partszakaszt, ahol a fejünk felett szállnak le az óriásgépek.

Fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel: St. Maarten szigettúra.

A nap első felét St. Maarten francia oldalán kezdjük: először a 17. századi kis francia település, Quartier d’Orleans felé vesszük az irányt, majd a sziget egyik legszebb tengerpartján, Orient Beach-en időzünk. Sétálunk a főváros, Marigot utcáin és a kézművespiacon. Délután már ismét a holland oldalon találjuk magunkat: a Princess Juliana repülőtér szomszédságában elterülő Maho Beach-en pihenve fotózhatjuk le a tőlünk karnyújtásnyira leszálló gépeket. Philipsburg üzleteiben vámmentesen vásárolhatunk. A program díja: 65 USD/fő (helyszínen fizetendő).

január 2. csütörtök

Charlotte Amalie, St. Thomas (07:00-16:00)

St. Thomas az egyik legelragadóbb karibi sziget, az Amerikai Virgin-szigetek tagja. Több kilátóhelyhez is eljuthatunk, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Karib-tengerre. Bár gyakorlatilag az Egyesült Államokhoz tartozik, a színes piacoknak, a háborítatlan partszakaszoknak és az örökké fújó illatos tengeri szélnek köszönhetően egy másik világ részesei lehetünk.

Fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel: St. Thomas szigettúra.

A legfontosabb kilátópontok után sétálhatunk Charlotte Amalie utcáin és felkeressük a sziget legszebbikének tartott Magens Bay strandot. A program díja: 60 USD/fő (helyszínen fizetendő).

január 3. péntek

Tengeri nap.

január 4. szombat

Tengeri nap.

január 5. vasárnap

Érkezés Miamiba, kikötés 08:00 órakor. Szervezett transzfer a szállodába, majd szabadidő.

január 6. hétfő

Szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás: Key Biscayne és Everglades Nemzeti Park.

Kirándulásunk alkalmával átutazunk a közeli Key Biscayne szigetére, ahol az idilli, pálmafás óceánpart mellett ikonikus látnivaló a Cape Florida Lighthouse, mely a környék egyik legrégebbi világítótornya. Ezt követően ellátogatunk az Everglades Nemzeti Parkba. Az UNESCO Világörögség listáján szereplő nemzeti park a föld legnagyobb édesvizű mocsárvilága és egyedi növény- és állatvilág otthona. Sétálunk a kialakított ösvények egyikén, illetve hajózunk is a dzsungelszerű, mangrove erdős vidéken, ahol közelről megfigyelhetjük az itt élő aligátorokat is. A program díja: 65 USD/fő (helyszínen fizetendő).

január 7. kedd

Délelőtt szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre, majd hazautazás (Miami 16:50-07:35 másnap Amszterdam 10:05-12:05).

január 8. szerda

Érkezés Budapestre (12:05).

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Szilveszteri kelet-karibi hajókirándulás, repülőjeggyel, illetékkel, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére