4 napos szilveszteri kirándulás Krakkóban, Zakopanéban és Wieliczkában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37264
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37264

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj szilveszterkor Krakkóban és a Tátra bájos városkájában, Zakopanéban!

Időpont

  • 2022. december 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 3x reggelit
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 200 PLN + 15 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 30 PLN
  • Szilveszteri vacsora: 14.500 Ft (15 főtől)
  • BBP biztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.600 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.400 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.300 Ft 

Fakultatív program (15 főtől, kérjük, jelezd előre!)

  • Egész napos Zakopane és Tatra: 5.800 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 22.000 Ft
  • 2x vacsora felár (15 főtől): 8.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 7.500 Ft/fő

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Besztercebánya – Krakkó (220 km)

Elutazás Szegedről a Budapest Parassapuszta útvonalon a kora reggeli órákban Szlovákiába, az Alacsony-Tátra vidékére. Besztercebányán rövid pihenőt tartunk. Továbbutazva Árva várát látogatjuk meg, mely már az őskorban lakott volt. (A korábbi fa erődítményt később kőből építettek újra.) Krakkó felé folytatjuk utunkat, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz.

2. nap: Krakkó és a Wawel (20 km)

Reggeli után helyi idegenvezető kíséretében ismerkedünk Krakkóval. Gyalogos séta az óvárosban (a főtér látnivalói – a világörökség része), Posztócsarnok, Maria templom, Jagelló Egyetem, Barbakán, a színház. Délután ellátogatunk a Wawel-be: megtekintjük a híres koronázó templomot, ahol Báthory István és Nagy Lajos királyok sírja nyugszik. Szabadidő az ünnepi hangulatú óvárosban. Visszatérünk a szállodába, készülődés az óév búcsúztatására. Fakultatív szilveszteri ünnepi vacsora a szálloda éttermében. Aki a szilvesztert Krakkó belvárosában szeretné tölteni, lehetőség van autóbusszal bejutni, hogy a Főtéren helyi szokásoknak megfelelően elvegyüljön a szilveszteri hangulatú Krakkó műsoraiban. Ilyenkor showműsorok gazdagítják a szilveszteri programot. (azon utasaink, akik egyénileg a szilvesztert Krakkó belvárosában töltik, a szállodába az éjszakai órákban egyénileg vagy taxival tudnak visszajutni)

3. nap: A Lengyel-Tátra – Zakopane (fak.) (220 km)

Ismerkedjen egyénileg Krakkóval, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra. Egész napos kirándulás alatt a téli Tatra szépségeit fedezzük fel. Felkeressük a jól ismert teli-nyári üdülőhelyet: Zakopanét. Időjárás függvényében felvonóval felmegyünk a Gubalovka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre (felvonódíj). Városnéző séta és szabadidő. Estére, szálláshelyünkre terünk vissza.

4. nap: Wieliczka – Parassapuszta – Budapest – Szeged (660 km)

Reggeli után az UNESCO védelmet élvező világörökség részeként ismert Wieliczka-i sóbányát látogatjuk meg. Foldunk egyik legrégebbi, ma is látogatható sóbányája turisták ezreit vonzza. Csodálatosak sóból kivájt folyosói, csillogó termei, kápolnája. Továbbindulunk, majd Zólyom váránál rövid pihenőt tartva folytatjuk utunkat Budapestre. Érkezés az esti órákban, továbbutazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri kirándulás Krakkóban, Zakopanéban és Wieliczkában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére