Szemkörnyék ránctalanítás bazalt kővel és mikrodermabrázióval az Angyali Érintés Szépségszalonban

Angyali Érintés
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.750 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
28.000 Ft 80% 22.500 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 10 Alkupon eladva

Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676

Vélemények

R. Tímea

Engem érdekel az ezotéria, voltam numerológián és kártyahúzáson is, igazán értik a dolgukat! SOk mindent megtudtam magamról és az élezemről.

T. Csenge

Ha érdekel az ezotéria, nagyszerű tanfolyamok is vannak! Én a tarot kártyáson voltam, nagyon érdekes, csak ajánlani tudom mindenkinek!

J. Ági

Én ajakdúsításon voltam, meggyőző az eredmény, nem lett nevetségesen vastag, csak pont egy picivel, amennyivel szerettem volna.

Akció Leírása

Szabadulj meg a szemed körül kialakult apró ráncoktól az Angyali Érintés Szépségszalonban!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 5.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.750 Ft, a fennmaradó 3.750 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Szemkörnyék ránctalanítás bazalt kővel és mikrodermabrázióval az Angyali Érintés Szépségszalonban

Fontos

  • A szalon 2023. december 20. és 2024. január 14. között nem elérhető!

A szemkörnyéki ráncok kezelése sokáig kritikus pont volt a kozmetikában, mára azonban már hatékony megoldások állnak rendelkezésre. Az Angyali Érintés Szépségszalonban most tapasztalt kozmetikus vesz kezelésbe, s profi mikrodermabráziós eljárással veszi fel a harcot a szemkörnyéki ráncaiddal!

A mikrodermabrázió egy non-invazív bőrregeneráló eljárás, amelyet akciónk keretében most kiegészít egy izgalmas bazaltköves kúra. Műtéti beavatkozás és hegek nélkül érhető el fantasztikus eredmény, hiszen a gyémántfejes mikrodermabrázió hatására bőröd megszabadul az elhalt hámrétegtől, csökkennek a ráncok, a bőrfoltok elhalványodnak, akárcsak az egyéb pigmentált elváltozások.

A mikrodermabráziót egészíti ki a bazalt kövekkel végzett masszázs. A hideg vízbe helyezett bazalt kövek sokáig megtartják az emberi testnél hűvösebb hőmérsékletüket, így a masszázs során a hűvös kövek és a meleg kéz kombinációja, valamint a felhasznált hatóanyagok közösen biztosítják a kezelés hatékonyságát!

Az Angyali Érintés Szépségszalonról

Az Angyali Érintés számára rendkívül fontos, hogy a vendégek testi, lelki és szellemi megújulása tökéletes lehessen. A fantasztikus kezeléssel most Budapesten, a VIII. kerületben, a Német utca 21. szám alatt várnak Téged, hogy hangulatos, megnyugtató környezetben születhess újjá és frissülhess fel.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Szemkörnyék ránctalanítás bazalt kővel és mikrodermabrázióval az Angyali Érintés Szépségszalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.05.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 971 7676, bozoki.brigitta@angyalierintes.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
22 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére