Szafari Észak-Tanzánia nemzeti parkjaiban és nyaralás Zanzibáron, repülővel, félpanzióval/teljes ellátással

Ajánlat kód: 42972
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.439.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42972

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Találkozás delfinekkel, óriásteknősökkel és vörös kolobuszmajmokkal Zanzibáron!

Időpont

  • 2023. 11. 21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Doha-Kilimanjaro/Zanzibár-Doha-Budapest útvonalon Qatar Airways járataival
  • Személyenként 1 db kézipoggyász (8 kg, 55x40x23 cm ) és 1 db feladott poggyász (20 kg)
  • Belső repülőjárat Arusha és Zanzibár között menetrend szerinti járattal
  • Repülőtéri transzferek különbusszal
  • Három napos szafari Észak-Tanzániában privát, négykerék-meghajtású, nyitható tetejű terepjáróval
  • Három éjszaka szállás jó minőségű, középkategóriás vendégfarmokon a szafari során
  • Teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora), víz, tea kávé fogyasztás a szafari során
  • Nemzeti park díjak a szafari során
  • Öt éjszaka szállás Zanzibáron a Bluebay Beach Resortban
  • Félpanzió Zanzibáron
  • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára

Az ár nem tartalmazza

  • Vízum: 50 USD/fő
  • Kötelező szervizdíj: 80 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól/fő/nap

Program

november 21. kedd

Elutazás a Qatar Airways légitársaság menetrend szerinti járataival, átszállással Tanzániába  (Budapest – Doha 15:50-22:50, Doha - Kilimandzsáró 01:40-07:40).

november 22. szerda

Érkezés után transzfer a Tarangire Nemzeti Parkba. Szafari a hatalmas baobab fáiról és elefántpopulációjáról híres parkban. Vadlesünk során zebrákkal, zsiráfokkal, impalákkal, számos antilopfajjal és páviánokkal találkozhatunk. Szállás és vacsora a Burunge Tented Lodge-ban.

november 23. csütörtök

Reggelink után itt az ideje, hogy Földünk egyik lélegzetelállító természeti csodájához, a Ngorongoro-kráterhez utazzunk. Az UNESCO Világörökség részeként számontartott tájvédelmi terület buja tája már maga csodálatos élmény. Földünk jelenleg legnagyobb, épen maradt peremű kalderája több, mint 25 000 emlősnek szolgál otthonául. Leereszkedünk a kráter belsejébe, ahol a nap hátralévő részét vadlessel töltjük. Találkozhatunk itt a híres BIG 5 egyedein túl számos antilop- és madárfajjal (többek között flamingók, szarvascsőrű madarak, struccok, keselyűk, marabuk, pelikánok), vizilovakkal, sakálokkal. Garantáltan életreszóló élményben lesz részünk. Szállás és vacsora a Ngorongoro Természetvédelmi Területen, a kráter peremének közelében található Rhino Lodge -ban.

november 24. péntek

Reggeli után a sós vizű Eyasi-tóhoz utazunk. Itt él Afrika egyik utolsó vadászatból és gyűjtögetésből élő törzse, a hadzabék. A kb. 1500-2000 fős közösség mai napig hagyományos módon, gyalog cserkészve szerzi meg napi betevőjét (vadhúst, mézet, növényeket). Látogatásunk során a közösség férfiai megmutatják, milyen technikákat használnak a vad elejtéséhez. Ezután a közeli datoga törzshöz látogatunk, akik állattartással (marha, kecske) foglalkoznak és ők azok, akik mai napig tradicionális módszerekkel űzik a kovácsmesterséget. Szállás és vacsora a BSG Bougainvilea Safari Lodge-ban.

november 25. szombat

Kora reggel felkeressük Mto Wa Mbu izgalmas kisvárosát. A nyüzsgő, virágzó falu egy kulturális olvasztótégely, több törzsnek ad otthont. A város jellegzetes piros banánjáról híres, amit mi is megkóstolunk. Délután szabadprogram Arushában, majd ellátogatunk a balatonedericsi Afrika Múzeum alapítójának, Dr. Nagy Endrének egykori házába. Ezután transzfer a Kilimanjaro repülőtérre és elutazás belső járattal Zanzibárra. Érkezés után transzfer a szállodába és a szobák elfoglalása. Szállás: Bluebay Beach Resort and Spa****

november 26. vasárnap

Pihenés a tengerparton, vagy egész napos látogatás Stone Townban és a közeli börtönszigeten: (ár hamarosan)

Bejárjuk az UNESCO Kulturális Világörökség helyszíneként számon tartott város zegzugos utcáit, ellátogatunk Freddie Mercury szülőházához, az egykori rabszolgapiac területén épült anglikán templomhoz, a szultáni palotához, megnézzük a helyi hal-, gyümölcs- és zöldségpiacot és az erődöt. Ezután a várostól 30 perces hajóútra található börtönszigetre utazunk, ahol a 100 éves börtön mellett aldabrai óriásteknősökkel, dik-dik antilopokkal (Afrika egyik legkisebb testű antilopfaja) is találkozunk. A program ára tartalmazza az ebédet.

november 27. hétfő

Pihenés a tengerparton.

november 28. kedd

Pihenés a tengerparton, vagy egész napos Blue Safari hajókirándulás: (ár hamarosan)

Zanzibár déli partvidéke rengeteg apró szigetet, homokzátonyt rejt. A mai napon hagyományos, fából készült „dhow” vitorlás hajón kirándulunk Fumba halászfalujától a Menai-öböl természetvédelmi területéig. A program során lehetőség nyílik sznorkelezésre is a gyönyörű korallzátonyok egyikén. Merüljünk el a kristálytiszta kék vízben, és élvezzük Zanzibár egyedülálló víz alatti világát! Kis szerencsével hajóutunkat delfinraj is kíséri. Pihenünk a festői homokpadon, és a lakatlan Kwale szigetén elfogyasztjuk frissen grillezett ebédünket.

november 29. szerda

Pihenés a tengerparton, vagy egész napos kirándulás a Jozani esőerdőben, látogatás egy fűszerfarmon és az ikonikus The Rock étteremnél: (ár hamarosan)

A Jozani Nemzeti Parkban, a csodás mangrove dzsungelbe vájt végtelen ösvényen sétálunk, ahol több faj mellett zanzibári vöröskolobusz majmokkal is találkozhatunk. Ezután egy fűszerfarmra látogatunk, ahol bemutatják többek között a szegfűszeg, szerecsendió, fahéj, vaníliatermesztést, mesélnek a fűszerek felhasználási formáiról, majd megízlelhetjük a szezonális gyümölcsöket is. A túra végén lehetőség nyílik helyi termesztett fűszerek, kézzel készített szappanok és krémek vásárlására. Utolsó megállóként a The Rock étterem közeli tengerparton pihenhetünk Pingwe tengerpartján. Az ár ebédet tartalmaz.

november 30. csütörtök

Hazautazás Budapestre (Zanzibár-Doha 17:35-23.25, Doha-Budapest 02:40-06:20).

december 1. péntek

Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szafari Észak-Tanzánia nemzeti parkjaiban és nyaralás Zanzibáron, repülővel, félpanzióval/teljes ellátással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére