Swarovski: 125 év Önökért! A név, mely az elegancia megtestesítője! Állandó és időszakos kedvezményekkel!

Swarovski Crystal Online AG
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -43%

Megnézem
  • Csak meghatározott ideig!
Swarovski Crystal Online AG

Ajánlat leírása

A Mi történetünk

1895-től kezdődően, az alapító, Daniel Swarovski’ kiváló kristályvágási mesterségbeli tudása meghatározó befolyást gyakorolt a vállalatra. Az ő innováció és kreatív tervezés iránti állhatatos szenvedélye a világ’ első számú ékszer- és dísztárgy-készítőjévé tette a vállalatot.

A D. Swarovski & Co. egy osztrák üveggyártással és kristályüveg-csiszolással foglalkozó cég, a világ egyik vezető minőségi kristályüveg-ékszereket gyártó cége.

A világ több mint 120 országában van jelen.

Emblémája egy hattyúsziluett mint a tisztaság és elegancia jelképe.

A cég színei az éjkék és a „swarovski-piros”. Egy évben két kollekciót bocsátanak ki: őszi–téli, tavaszi–nyári kollekció, mely egyaránt tartalmaz klasszikusabb, divatos, extravagáns ékszereket, táskákat, órákat.

Az osztrák Swarovski cég ma a luxus egyik szinonimája, az általa készített kristályok pedig világszerte nagy népszerűségnek örvendenek az ékszergyűjtők körében. A szokatlan stílusvilágú, kitűnő minőségű és extravagáns kivitelű kiegészítők, ékszerek, órák és táskák a Daniel Swarovski Paris névjegye alatt kerülnek forgalomba világszerte. 1997-től egyedülálló szemüvegekkel egészült ki az exkluzív kollekció. Az alkotásokat egyediségük és a tökéletesen megmunkált kristályok teszik összetéveszthetetlenné.

Swarovski jelenleg

Az ausztriai cég ma is családi vállalkozás, melyet a család negyedik és ötödik generációja vezet. A cégnek több divíziója is van, ezek közül csak az egyik a Swarovski márkanévvel ellátott ékszer és lakásdekorációs termékeket, kiegészítőket készítő vállalat.

Légy Te is részese ennek az álomnak! 

https://www.kqzyfj.com/click-9281348-13979186

 

Swarovski Crystal Online AG

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Nyakláncok. Fülbevalók. Karkötők. Ajándékok. Órák. Gyűrűk. Kiegészítők. Dekorációk

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Swarovski HU) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 5-8 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére