Síelés Szlovéniában, a Bohinji-tónál, szállás 2 személy részére, félpanzióval és síbérlettel a Bohinj Eco Hotelben, Bohinjska Bistricán

Ajánlat kód: 35234
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

63.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35234

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Teszteljétek Szlovénia síterepeit és töltődjetek fel a Bohinj Eco Hotel fantasztikus wellness részlegében!

Felhasználható

  • 2020. január 2-március 31. között, a szabad helyek függvényében

Az ár tartalmazza 2 személy részére

  • 1 éjszaka szállás Superior Double szobában, a Bohinj Eco Hotelben (Minimum tartózkodás 2 éjszaka, vagyis minimum 2 Alkupont kell venned!)
  • Félpanzió
  • Napi síbérlet a szlovéniai síközpontokba: Vogel, Soriška planina, Kranjska Gora, Kanin, Cerkno
  • Síbuszszolgáltatás a Vogel és Soriška síterepre
  • Belépő a szálloda Aquapark & Wellness részlegébe
  • Egyszeri szaunabelépő az Aquapark & Wellness területén lévő szaunákba
  • Fürdőköpeny, törölköző, papucs
  • Wi-Fi
  • Helyi kültéri parkolás

Az ár nem tartalmazza

  • IFA 2.5 Euro/felnőtt/nap, gyerekeknek 7-18 éves kör között 1.25 Euro/nap

Felárak

  • Teljes panzió: 15 Euro / nap
  • Babaágy 10 Euro/nap
  • Exkluzív wellness 36 Euro/szoba
  • Garázs: 5 Euro/nap/autó

Gyermekkedvezmények (pótágyon)

  • 3-6 év között 10 Euro/nap
  • 6-15 év között 40 Euro/nap

További kedvezmények

  • 10% kedvezmény a síbérlés és síiskola árából
  • 10 % kedvezmény a bowlingpályán

Szlovéniában egyszerűen nem lehet unatkozni! Különösen igaz ez a Bohinji-tó környékére, ahol szebbnél szebb tájak váltják egymást! A tó már önmagában varázslatos, ráadásul a közelben található a Bledi-tó is, ha a romantika lenne a vakáció fő célja.

A környező hegyekben rengeteg jól kiépített túraútvonalat találunk, vagyis a kirándulás és a természetjárás szerelmesei akár hetekig is elkalandozhatnak ezen a vidéken. Amely igencsak változatos, hiszen erdők, mezők, patakok és szurdokok váltják egymást!

Egyik leghíresebb látnivaló talán a Vintgar-szurdok, amely remekül kiépített pallókon és hidakon át tárja elénk a vadul lezúduló víztömeg szédítő látványát! A Triglav Nemzeti Parkban is érdemes túrázni egy nagyot, s akkor még nem beszéltünk a kerékpárutakról, s a nagyszerű sípályákról, amelyek a téli sportok szerelmeseit vonzzák a Júlia Alpokba, teljes joggal!

Bohinj Eco Hotel Bohinjska Bistrica

A szálloda a Júlia Alpokban található, s környezettudatos szemlélettel várja vendégeit. Ideális választás síeléshez, hegyi túrázáshoz Szlovéniában. A környéken található a varázslatos Bohinji-tó és a Vogel-síterep. A hotel remek konyhával és számtalan programmal, szórakozási lehetőséggel várja vendégeit.

A szállodához Aquapark is tartozik, amely kizárólag a vendégeknek van fenntartva, s amely 3500 négyzetméteren szolgálja a felhőtlen szórakozást. Izgalmas medencék és szaunák biztosítják a kikapcsolódást. Még a medence fölé behajló mászófalon is próbára tehetjük magunkat! Természetesen különféle wellness kezelések közül is választhatunk.

Az étterem szlovén és nemzetközi specialitásokat, illetve helyi, igazoltan bio alapanyagokból készülő, vegetáriánus és alacsony kalóriatartalmú ételeket kínál.

Minden szoba légkondicionálóval, műholdas tv-vel, ingyenes WiFi-vel, széffel, minibárral és hajszárítóval van felszerelve.

A Bohinji-tó csupán 6,5 kilométerre, a híres Száva-vízesés 10 kilométerre található, de bármerre indulunk, természeti csodákba botlunk!

A helyszínen ingyenes nyilvános parkolás lehetséges. A hotel házi kedvenceket nem fogad.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Síelés Szlovéniában, a Bohinji-tónál, szállás 2 személy részére, félpanzióval és síbérlettel a Bohinj Eco Hotelben, Bohinjska Bistricán

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére