Sajátítsd el a manikűr és a kézápoló szakma alapjait! Online manikűr tanfolyam ajándék japán manikűr készlettel!

The Bright Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

13.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 10% 1.500 Ft
The Bright Academy
info@thebrightacademy.com

Akció Leírása

Régóta kacérkodsz a tökéletes körmök elkészítésével? Mindig megdicsérik legújabb alkotásodat? Te lakkozod a barátnőid körmeit buli előtt? Aprólékos, nagy odafigyelést igénylő munka, de ha a végeredménnyel meg van elégedve a másik, akkor mindig megéri a belefektetett energia! Most új online képzés került fel, mert április az újdonságok hónapja: a Manikűr tanfolyam! Talán a műkörmös tanfolyam egy kicsit távol áll tőled, de az egyszerű manikűr viszont lehet szerelem! Ez a képzés kezdő elméleti tudást ad neves oktató által összeállítva. Jegyzetelésre felkészülni, mert most megtanulod a kézápoló szakma alapjait!

Az ápolt kezek minden nő (és férfi) elengedhetetlen kelléke. Várjuk már a napot, amikor férfi társaink is rájönnek erre! Nőként általában ápoltak, higiénikusak, esztétikusak vagyunk, nem telik el nap úgy, hogy ne figyelnénk oda a megjelenésünkre. A férfiaknak talán az egyik legnagyobb gondjuk velünk: imádunk a megjelenésünkkel foglalkozni. Éppen ezért vagyunk mindig szépek, naprakészek. A smink, haj, öltözék igencsak fontos minden nap, de ne felejtsük el a legapróbb részletet, most, hogy április meghozta a tavaszt és vége a kesztyű korszaknak: a körmeinket! Minden nap, mindenhol megjelenik ez az apró, de annál fontosabb részlet! Facebook görgetés közben a villamoson, megbeszélésen, prezentálás közben – bárhol és bármikor. A következő 3 hónap, a nyári időszak ráadásul leginkább észrevehetővé teszi, ha a kezeink szárazak és ápolatlanok.

MI IS A KÜLÖNBSÉG A MANIKŰR TANFOLYAM ÉS A MŰKÖRÖMÉPÍTŐ KÉPZÉS KÖZÖTT?

Talán a legfontosabb először tisztázni, hogy ez nem egy műköröm tanfolyam. A tanfolyamok között a legnagyobb különbség, hogy a műkörömépítő vagy gél lakk tanfolyam már egy ráépülője a mostani tanfolyamnak. A manikűr egy alap elméleti oktatás, amely során megismerkedhetsz a bőr- és kézápolás technikáival, és a kéz masszázzsal is. Emellett fontos szerepet kapnak az eszközök, valamint a hagyományos, japán és francia manikűr, és a paraffinos ápolás megismerése is. A kurzus során az a cél, hogy átfogó tudást kapj a manikűr szakszerű elkészítéséről, valamint a körömlakkok használatáról és azok díszítéséről.

A TANANYAG FELÉPÍTÉSE

A kurzus tananyaga, amelyet egyéni időbeosztás szerint, az online képzés keretein belül elsajátíthatsz:

A szépségiparban használatos fertőtlenítőszerek
Bőrápoló olajok, zsírok kémiai összetevői
Anyagismeret: lemosók, körömlakkok összetevői, típusai, a használt eszközök. Ide tartozik a körömreszelő, bőrfeltoló, ollók, áztatótálak, stb.
A kézápolás alapelvei
A hagyományos, japán és francia manikűr technika részletes ismerete
Díszítés: alaplakk, fedőlakk, ecsetek, a körömnyomda, csillám, márványozás, körömmatrica technikája
Kézmasszázs
Paraffinos ápolás
Henna – alkalmazása, elkészítése, hennaolaj kikeverése

A kurzus során oktató videókkal találkozol majd, amelyek segíteni fognak a pontos technika kivitelezésében. Ezek a videók is saját gyártású, eredeti videók, amelyet egy professzionális kézápoló és műkörömépítő szakember készített. Fontosnak tartjuk, hogy lásd is, amit tanulsz, így könnyebb a szakma elsajátítása. A videók között megtalálható a klasszikus és francia manikűr készítése, a kézmasszázs, paraffinos ápolás, tippek és trükkök, valamint a henna festés.

Mint láthatod, ebben a kurzusban nem tanítjuk a gél lakkozás, zselé- és műkörömépítés, porcelán építés technikáját. Ha a cél ezen szakmai anyagok elsajátítása, akkor a Kapos Bróker Kft. weboldal tanfolyamai között megtalálsz ehhez kapcsolódó OKJ kurzusokat.

KINEK AJÁNLJUK AZ MANIKŰR TANFOLYAMUNKAT?

Azoknak, akik szeretnék kiélni kreativitásukat egy aprólékos, részletes munkában.
Akik szeretnék megörvendeztetni magukat vagy barátaikat, rokonaikat egy-egy kényeztető kézmasszázzsal.
Ha szeretnéd a közös buli előtti készülődést feldobni a körmös tapasztalatoddal, hogy mindannyian ragyogjatok!
A tanfolyam megfelelő alapképzést ad azok számára, akik akik érdeklődnek a műkörmös/kézápoló szakma iránt, azonban nem biztosak még abban, hogy van hozzá tehetségük és, hogy szívesen foglalkoznának ezzel hivatásként. Ez a tanfolyam mindenképp a segítségükre lesz a döntés meghozatalában!

MI SZÜKSÉGES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ?

Ahhoz, hogy el tud kezdeni, ajánlott a tanfolyamban említett eszközök beszerzése. Mi a Spirit Nails eszközeit és alapanyagait ajánljuk elsősorban, de bármilyen körmös- és fodrászkellék boltban be tudod szerezni az alábbiakat:

Körömlakkok. Ezekből tökéletesen megfelelnek azok, amelyek már otthon vannak neked, hiszen nem fogsz gél lakkokat használni még.
Emellett körömlakkhoz való base coat (alaplakk) és top coat (fedőlakk) is szükséges lesz a tökéletes, tartós körömlakk eléréséhez. A Nail Prep egy fertőtlenítő és zsírtalanító a körmökre, ami által jobban tapad a lakk, elpusztítja az azokon található baktériumokat az egészséges köröm védelme érdekében. Természetesen egy körömlakk lemosó, valamint szálmentes törlő vagy vattakorong is kelleni fog, de ha imádod a lakkozást, akkor ez már biztosan van otthon.
Az anyagismeret során megismerkedsz a manikűr szettben található (de külön is beszerezhető) bőrvágó ollóval és a körömollóval (bal kezes verzióban is elérhető), portalanító kefével, körömreszelővel, bufferral és polírozóval, kéztámaszokkal, lábujj szétválasztóval, rózsafa pálcával és áztató tállal. A bőroldó folyadék a körömre hajló cuticula eltávolítására használandó, a bőrolaj pedig a körömágy szárazsága ellen. Ez utóbbit is több illatban megtalálod, válassz kedvedre valót.
A manikűr technikák tanulása során szükséged lesz a Japán Manikűr Készletre. Ennek elemeit külön sajnos nem tudod megvenni, az eredeti Japán Manikűrt csak készletként árusítják. Az eredeti Japán Manikűr Készletet a kurzusunkhoz ajándékba adjuk!
A díszítés technikák elsajátításához csillámporra, körömmatricára és esetleg apró gyöngyökre lesz szükséged, valamint ajánlott 2-3 hegyes, vékony ecsetet is beszerezned. Ezek segítségével könnyebb lesz megvalósítani a díszítést.
(opcionális) A paraffinos ápoláshoz paraffingép és paraffin szükséges, utóbbi több illatban is kapható, válassz először hozzád közel állót. Mivel ezek beszerzése nagyobb összeg, ezért a kézápolás technika elsajátításához testápolót vagy masszázsolajat is használhatsz.
(opcionális) Az utolsó fejezetben a henna és henna olaj elkészítésével is megismerkedsz, de mi először a már előre összeállított masszát és olajat ajánljuk. Érdemes először a kézügyességet gyakorolni azáltal, hogy a minták elkészítését gyakorlod, mintsem magát a massza főzését. Ahhoz a hozzávalók beszerzése kicsit bonyolultabb, mivel indiai eredetű a technika.

ONLINE CERTIFIKÁTOT ADÓ KÉPZÉS

Láthatod, hogy egy manikűrös, műkörmös készlete elég nagy, hiszen ezek csak az alapvető termékek. A műkörmös tárháza még kiegészül tipoldó, ragasztó, porcelán oldó, fixáló folyadékokkal, valamint rengeteg ecsettel, különböző szemcsézettségű, lágyabb és durvább reszelőkkel. Ha megtetszik a manikűrös szakma, idővel egyre több színű körömlakkod lesz majd otthon, minden alkalommal gyönyörűbbnél gyönyörűbb mintákat fogsz készíteni. Minden nap egyre magabiztosabban használod majd a masszázs technikákat, precízebbek lesznek az ecsetvonásaid. Ez egy olyan szakma, ahol valószínűleg nem fog minden olyan jól és könnyen menni elsőre, mint ahogy a weboldal videóiban látod, de semmiképp se add fel. Sok nőnek boldogságot okozol azzal, ha kitanulod ezt a szakmát!

A velünk végzett tanfolyam végén certifikátot állítunk ki számodra, amely azonban nem biztosít államilag elismert bizonyítványt. Ebben az esetben még nem tudsz szalont nyitni.

info@thebrightacademy.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Sajátítsd el a manikűr és a kézápoló szakma alapjait! Online manikűr tanfolyam ajándék japán manikűr készlettel!

Fontos

Beváltható: 2020.12.31.-ig
A megvásárolt kupont küld el emailben: info@thebrightacademy.com-ra beváltás céljából. Minden további információt a szolgáltatótól fogsz megkapni • A tanfolyam sikeres elvégzését követően, hivatalos online igazolást/oklevelet állítanak ki a részedre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére