Rosacea kezelés nagyteljesítményű fizikoterápiás lézerrel az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban

Avatar Holisztikus Gyógyászat
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.240 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.900 Ft 51% 4.000 Ft
Avatar Holisztikus Gyógyászat
Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com
www.holisztikusgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a rosaceától nagyteljesítményű fizikoterápiás lézer segítségével!

Az ár tartalmazza

  • Rosacea kezelés nagyteljesítményű fizikoterápiás lézerrel az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban - Az Alkupon teljes ára 3.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.240 Ft, a fennmaradó 2.660 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A rosacea egy nagyon makacs pszichoszomatikus bőrbetegség, ősszel, amely különösen télen sok bosszúságot okoz viselőjének. A kezelésnél egy orvosi tisztasású érösszehúzó szérumot juttatnak a bőrbe, miközben az erős gyógyászati lézer lokalizálja a gyulladást is. Az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban a rosacea kezelést egy eddig csak gyógyászatban használt 500mw erősségű lágy fizikoterápiás lézerrel végzik, amely 8-10 cm mélyen hatol a szervezetbe, ezért csak teljesen tiszta, speciális hatóanyagokkal használható.

A mintegy 30 perces kezelés fantasztikusan hatékony, tedd próbára Te is és élvezd a gyönyörű bőr szépségét minden hónapban!

Avatar Holisztikus Gyógyászat

A szépségszalon holisztikus kozmetikai kezelései a hagyományos kozmetikai elemekre épülnek, és nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A legmodernebb gépekkel, természetgyógyász irányításával, közreműködésével segítik, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod.

Legyen szép napod!

Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Rosacea kezelés nagyteljesítményű fizikoterápiás lézerrel az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalonban

Fontos

Beváltható: 2021.08.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 369 4342 • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • A megbeszélt időpont módosítására legkésőbb 24 órával a kezelést megelőzően van lehetőség (ellenkező esetben az alkalom elvész) • A helyszínen az Alkupon felmutatása szükséges elektronikus vagy nyomtatott formában • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére