Római városnézés az őszi szünetben buszos utazással, 1 éjszaka Jesolóban, 2 éjszaka Rómában reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35631
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

88.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35631

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel az őszi szünetben Olaszország fővárosába és ismerkedj a történelmi Róma egyedülálló kincseivel!

Időpont

  • 2021. október 29-november 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Odaúti tranzitszállást kontinentális reggelivel (1 éjszaka Jesolóban, 3 csillagos szálloda, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobáiban)
  • Római szállást reggelivel (Hotel**** Róma északi részén, Fiano Romanoban, 2-3 ágyas wc/zh szobákban)
  • Autóbuszköltséget
  • Magyar nyelvű idegenvezést
  • Jesolo és Róma városába való eljutást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők, hajójegyek és fakultatív programok ára külön fizetendő a helyszínen Euróban.
    • Velence bérelt magánhajó a Szt.Márk térre és vissza (min. 22 fő): 35 € / fő (Nem kötelező!)
    • Római közlekedés + metro, kis vonat, busz, parkoló két napra csoportosan összesen 20 €
    • Róma belvárosa délután a második napon idegenvezetéssel: 15 €
    • Róma egésznapos városnézés az antik, reneszánsz, barokk műemlékek megtekintése és délután a Vatikáni Állam területén a Szent Péter Bazilika: 60 € / fő
  • Vacsorát két alkalommal Rómában
  • Helyi idegenvezetés a fakultatív programok része
  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: COLONNADE Atlasz Biztosító: 790 Ft / fő / nap
  • Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!

Felár

  • Egyágyas felár Rómában: 32.500 Ft / fő

Program

1. nap

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a kora esti órákban Jesolóba. Szállás*** elfoglalása. Séta a kisvárosban és a tengerparton, igény esetén Velence – bérelt hajóval megy a csoport (min. 20 fővel) a Szt. Márk térre és vissza (tavalyi csoport egyik legszebb élménye volt az esti Velence!).

2. nap: Róma belvárosa idegenvezetéssel

Utazás Rómába reggeli után. Útközben filmek, útibeszámoló Olaszországról, zene, játék, totó, 3 óránként pihenő lesz utasainknak! Késő délutáni Róma műemlékeinek megtekintése, városnézés idegenvezetővel. Viale Corso, Trevi-kút, Spanyol lépcső, Piazza Colonna, Via Condotti, Piazza del Popolo.

Este szállás. Vacsorázási lehetőség olcsón és ízletesen az hotel éttermében. Olcsó árak, kulturált étterem várja a vendégeket!

3. nap: Róma és a vatikáni Szent Péter Bazilika

Egész napos Római városnézés idegenvezetéssel.

Délelőtt az antik reneszánsz műemlékek megtekintése a programunk!

Colosseum épületének megtekintése kívülről, Konstantinus Diadalív, Forum Romanum, Traianus forum, Capitolium, Piazza Venezia, Viktor Emanuel emlékmű, Piazza Navona, majd ebédidő a belvárosban és ismét találkozó az idegenvezetővel.

Délután az Angyalvár épülete előtt elhaladva elénk tárul a Szent Péter Bazilika, amit délután a csoport azon része, amely részt vesz a programon, idegenvezetőnkkel tekint meg, majd végül a Bazilika előtti téren, az Obeliszknél és a híres Colonnátoknál fejezzük be a programunkat. Találkozó a Piazza del Popolon azokkal a kedves utasainkkal, kik ezt a napot külön töltötté Rómában. Majd utazás a szállásra.

4. nap

Kora reggel indulás, folyamatos utazás Budapest felé, Szlovénián keresztül, itt délben ebédelési lehetőség egy hosszabb megállóval a Marché étteremnél. Útközben az idegenvezető kulturális és játékfilmekkel szórakoztatja utasainkat. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Római városnézés az őszi szünetben buszos utazással, 1 éjszaka Jesolóban, 2 éjszaka Rómában reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére