Retro szilveszter határon innen és túl, buszos utazással, soproni szállással, félpanzióval – vár Sopron, Pozsony és Bécs

Ajánlat kód: 36756
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

115.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36756

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ünnepeljetek a hűség városában, Sopronban, és kiránduljatok Bécsben és Pozsonyban szilveszterkor!

Időpont

  • 2020. december 30-január 2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás Sopronban, Hotel Szieszta 2 ágyas (zuh. / WC, erkélyes) standard szobáiban
  • Félpanzió (svédasztalos reggeli és büfévacsora) + szilveszterkor műsoros gálavacsora italcsomaggal

Az ár nem tartalmazza

  • Fürdőköpeny bérleti díja: 1.500,- Ft / 3 éj.)
  • Idegenforgalmi adó: kb. 1.060,- Ft 18 év felettieknek
  • A részvételi díj a belépőjegyek és a fülhallgató árát (kb. 10,- €) nem foglalja magában
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2 %

Program

1. nap: Budapest – Pozsony – Sopron (kb. 330 km)

Utazás rövid pihenővel POZSONY-ba. A gyalogos városnézés során – helyi idegenvezető közreműködésével – belvárosi sétát teszünk ahol megtekintjük Pozsony óvárosának gyönyörű műemlékeit, mint pl.: Mihály-kapu, Fő tér, Korzó, a híres reformkori országgyűlések helyszíne stb. A Szt. Márton Székesegyházban tartották a híres koronázási ceremóniákat (szertartások függvénye a látogatás). Kis szabadidő után irány Sopron. Vacsora, szállás Sopronban.

2. nap: Bécs (kb. 180 km)

Délelőtt kirándulás a császári fővárosba. Szabadidő a belvárosban, lehetőség vásárlásra vagy, egy forraltbor- puncs, vagy finom espresso elfogyasztására egy szelet Sacher torta kíséretében. Kora délután visszatérés Sopronba, pihenés és készülődés a retro szilveszteri mulatságra. A szilveszteri bál élőzenével, gálavacsorával és italcsomaggal, tűzijátékkal, tombolával és éjféli büfével várja a mulatni vágyókat.

3. nap: Sopron

SOPRONT a „hűség városa”-ként is szokták említeni, műemlékek szempontjából rendkívül gazdag településünk. Kései reggeli elfogyasztása után gyalogos városnézés keretében felkeressük a leghíresebb látnivalókat: pl. az építészetileg igen egységes Főteret (Stornó-ház, Fabricius-ház, Kecske templom), a Széchenyi teret, a hangulatos utcákat és tereket. Az új évet ezen az estén egy zenés retro műsor keretében köszöntjük a szállodában. Vacsora és szállás.

4. nap: Pápa – Budapest (kb. 230 km)

Késői reggelit követően irány Pápa! Belvárosi séta során ismerkedés a főbb látnivalókkal: Nagytemplom, Kenessey-Szondy ház, Esterházy kastély. A kastély az egykori vár alapjainak felhasználásával épült a XVIII. században, fénykorát gróf Esterházy Pál nevéhez fűződik. A XX. századi viszontagságokat (tűzvész, orosz megszállás) követően 2015-ben fejeződött be teljes felújítása, napjainkban ismét régi fényében tündökölve fogadja látogatóit. Kastély-látogatás után hazautazás, érkezés az esti órákban Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Retro szilveszter határon innen és túl, buszos utazással, soproni szállással, félpanzióval – vár Sopron, Pozsony és Bécs

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére