Rádiófrekvenciás nyak- és dekoltázskezelés, ránctalanítás a debreceni Szent Anna Kozmetikában

ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.875 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 50% 7.500 Ft
ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com
-

Akció Leírása

Szabadulj meg a zavaró ráncocskáktól rádiófrekvenciás kezeléssel!

Az ár tartalmazza

  • Rádiófrekvenciás nyak- és dekoltázskezelés, ránctalanítás a debreceni Szent Anna Kozmetikában - Az Alkuponnak fizetendő 1.875 Ft, a fennmaradó 5.625 Ft-ot a helyszínen kell rendezned!

A rádiófrekvenciás eljárás rendkívül hatékony, hiszen az eredmény szinte azonnal látható! Hatása felér egy injekciós arcfeltöltéssel, csak egészségesebb és természetesebb. Bőrgyógyászok állítása szerint ez az eljárás új fejezetet nyitott a kozmetikai bőrfiatalítás területén, hatása főleg a negyven év feletti korosztálynál igen látványos!

A rádiófrekvenciás kezelés kisimítja a ráncokat és a mimikavonalakat, megszünteti a petyhüdtséget, javítja a bőr állagát, feszesebbé és rugalmasabbá teszi, így visszaadja az arc eredeti formáját. Hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy aktiválja a kollagén termelődését és az elasztikus rostok összehúzódásával, illetve eredeti állapotukba való visszarendeződéssel liftinghatás érhető el. Az eredmény varázslatos és egészségtől ragyogó arcbőr!

Legyen szép napod!

Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Rádiófrekvenciás nyak- és dekoltázskezelés, ránctalanítás a debreceni Szent Anna Kozmetikában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.07.12.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 555 3934 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére