Rádiófrekvenciás arckezelés arcmasszázzsal a Green-Gold Day Spában

Green-Gold Day Spa
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.000 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.500 Ft 37% 4.600 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

4 Alkupon eladva

Green-Gold Day Spa
1066 Budapest, Teréz körút 12. fszt 1.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594

Akció Leírása

Hódíts tisztább, simább, ragyogóbb arcbőrrel!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 7.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 5.900 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Rádiófrekvenciás arckezelés arcmasszázzsal a Green-Gold Day Spában

Ha szeretnél egészségesebb és simább arcbőrt, a rádiófrekvenciás arckezelés tökéletes választás! Lássuk, hogyan is épül fel a kezelés a Green-Gold Day Spában!

A kezelés azzal kezdődik, hogy felmérik bőröd állapotát, hiszen ez alapján lehet meghatározni és személyedre szabni a kezelés további menetét.

Tisztítás, peeling és tonizálás, vagyis a klasszikus lépések következnek, majd hidroabráziós készülékkel eltávolítják az elhalt hámsejteket. Bőröd már ettől ragyogóbb lesz, de ami még fontosabb, a megfelelő hatóanyagok így könnyebben bejutnak majd bőrödbe.

Ezt követően a bőr táplálására egy hidratáló-regeneráló hatású hialuronsavas, oxigénes pakolást helyeznek fel, amelynek ráncfeltöltő hatása van. Majd következik a kezelés fő eleme, a rádiófrekvenciás arcfeszesítés, amelynek során a hő hatására a kollagénrostok összerándulnak, így válik feszesebbé a bőr, hosszabb távon pedig megkezdődik a kollagén és az elasztin újratermelődése.

A kezelést egy kényeztető, nyugtató arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs zárja a teljes élmény érdekében!

Green-Gold Day Spa

A Green-Gold Day Spában Hornyák Erzsébet kozmetikus vár, hogy tetőtől talpig megszépítsen!

„Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre. Tartózkodom a csupán marketing célú "divat" szolgáltatásoktól.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.”

Legyen szép napod!

1066 Budapest, Teréz körút 12. fszt 1.
erzsebet.bokane@gmail.com
06 (20) 326 2594
55-ös kapucsengő

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Rádiófrekvenciás arckezelés arcmasszázzsal a Green-Gold Day Spában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 326 2594 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
31 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére