Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Pihenés és önismeret a nyugalom szigetén! 3 nap 2 éj 2 fő részére a Pillangós-házban Visegrádon reiki, kineziológia és egyéb kezelésekkel plusz rengeteg pihenéssel, 82.020 Ft helyett most 39.900 Ft-ért, melyből előre csak 11.900 Ft fizetendő!

3 nap 2 éj a Pillangós-házban Visegrádon
Pillangós-ház
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

39.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
82.020 Ft 51% 42.120 Ft
Pillangós-ház
2025 Visegrád, Nagy L. u. 8.
06 (20) 927-4150
www.pillangos-haz.hu/

Akció Leírása

Felejtsd el a város zaját! Kerülj közelebb a természethez és ahhoz az életformához, amely a civilizációs betegségeinket megelőzi!

Az 1000 éves évfordulóját 2009-ben ünneplő város, Visegrád központjában lévő hangulatos vendégház, öt kétágyas, pót ágyazható, fürdőszobás szobával, teakonyhával, nagy társalgóval és bájos udvarral várja azokat, akik távol a civilizációtól szeretnének, gyógyulni, megújulni és közelebb kerülni önmagukhoz. A Pillangós-ház a 18. század végén épült, műemlék jellegű épület, a város népi építészeti emlékeinek egyik gyöngyszeme: öttengelyes rovátkolt falpillérrel, kosáríves, kőkeretes kapuval, valamint Szkok Iván falfestményével, amely kis ékszer dobozzá varázsolja és az utca ékévé teszi ezt a kis házikót.

A Pillangós-ház szabadidős programokat szervez, és helyszínt ajánl baráti, családi, céges programokhoz, összejövetelekhez, rendezvényekhez, tanfolyamokhoz, táborokhoz. Wellness szolgáltatásokkal, tanfolyamokkal, előadásokkal, túravezetésekkel, táborokkal, stb. segítik a testi-lelki-szellemi megújulást, regenerálódást. Hozzáadott értéket képvisel a természetgyógyászat, alternatív gyógymódok és módszerek iránt érdeklődőknek, bentlakásos életmód- és egyéb tábort, képzést, kezelést nyújtó szakembereknek, gyógyítóknak, oktatóknak.

Három nap a gyógyulás, feltöltődés, önismeret jegyében!

Sajnos rohanó világunk nem igazán alkalmas arra, hogy valójában önmagunkkal foglalkozzunk. Végigszaladunk egy napunkon, dolgozunk, majd hazamegyünk vagy beülünk valahova semmiségekről csacsogni és egy percre sem állunk meg elgondolkozni azon, vajon jó-e hogy így élünk.

A Pillangós-ház 3 napon keresztül csupa olyan programmal, kezeléssel vár, amely nem csak pihentet, de gyógyít is és közelebb visz önmagadhoz és ahhoz a természetes állapothoz, amely még a civilizáció előtti időket idézi.

A kezelések közt pedig a patinás város ezernyi látnivalója biztosítja számodra a megnyugvás és a felfedezés élményét!

Programok:

Hétfő: Érkezés 14 órától, kirándulás indul Dömösre 16 órától (aki teheti reggel is érkezhet és van egy fakultatív bő fél napja Visegrádon)

Kedd: csontkovácsolás aura diagnózissal délelőtt, délután szabad program igény szerint közös város nézés, palota látogatás, kirándulás a várba, este reiki kezelés

Szerda: kineziológia kezelés délelőtt, délután rajzpszichológiai elemzés, este szabad program Visegrádon ha nem aktok hazarohanni a béke szigetéről.

Próbáld ki tehát a reiki és a Pilis gyógyító energiáját! Engedd, hogy csontkovács, a kineziológus oldja a stresszt benned! Tudd meg mit árul el az aurád! Szánj magadra, valóban magadra egy kis időt!

Pillangós-ház
2025 Visegrád, Nagy L. u. 8.
06 (20) 927-4150

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

  .
 • kineziológiai kezelés (stresszoldás)
 • .
 • reiki kezelés
 • .
 • csontkovácsolás
 • .
 • pilisi kirándulás: Dömösre a Szentfa kápolnához
 • .
 • rajzpszichológiai elemzés
 • .
 • aura diagnosztika
 • .

Fontos

 • Előfoglalási akció! A kupon ára 11.900 Ft, a fennmaradó összeget (28.000 Ft) a szolgáltatónál kell befizetned!
 • A kupon beváltható: 2012.09.22. - 2012.10.30.
 • A program hétfőnként indul.
 • IFA a helyszínen fizetendő: 410 Ft/éj/fő.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére