Párizsi városnézés buszos utazással, reggelivel, összesen 6 éjszaka szállással

Ajánlat kód: 40994
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

188.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40994

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a romantika és a fények városát, Párizst!

Időpont

  • 2022. augusztus 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás légkondicionált autóbusszal
  • Összesen 6 éjszaka szállás Mannheim környékén, Metz környékén, és Párizs külvárosában, középkategóriájú szállodák 2 ágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban
  • Reggeli
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek ára: kb 170,- € (A helyszínen fizetendő!)
  • Idegenforgalmi adó: kb. 14,- €. (A helyszínen fizetendő!)
  • Kalkulált útlemondási biztosítás díja: 2%

Felár

  • Félpanziós felár: 46.500 Ft
  • Egyágyas felár: 74.700 Ft

Program

1. nap: Budapest – Mannheim környéke (kb. 970 km)

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban Hegyeshalom – Bécs – Linz – Nürnberg útvonalon Mannheim környékére. Szállás.

2. nap: Mannheim – Reims – Párizs (kb. 550 km)

Továbbutazás Németországon át. Francia földre érkezve elsőként látogatást teszünk REIMS-ben, a francia királyok koronázó városában: a Notre Dame katedrális megtekintése. Érkezés PÁRIZS-ba a délutáni órákban. Az első találkozás a francia fővárossal, a „világ fővárosával”, a „Fény városával” minden alkalommal óriási élmény! A Sacré Coeur bazilika a XIX. században épült a Montmartre tetejére, híres fehér épülete máig meghatározó jelenség. Hajókirándulás az esti fényekben szikrázó Szajnán. Szállás.

3. nap: Párizs, a világ fővárosa

Egész napos buszos és gyalogos városnézés PÁRIZS-ban. A város közepén egy nyugalmas kertben található a Rodin Múzeum. A kiállított szobrok alapján mindenki eldöntheti, ki volt nagyobb művész: Rodin, avagy szeretője és egyben tanítványa, Camille Claudel. Az Invalidusok dómját XIV. Lajos építtette, hatalmas, arannyal gazdagon dekorált kupoláját szenteket ábrázoló szobrok díszítik. Itt nyugszik I. Napóleon. A Latin negyed az irodalmi kávéházak és kiskocsmák negyede, mely kulturális eseményektől hangos: itt található a Panthéon, a legnagyobb franciák temetkezési helye, a Sorbonne Egyetem, a Szent Mihály sugárút és a Luxembourg kert is. A Szent Kápolna az Ile de la Cité sziget káprázatos nevezetessége, varázslatos színekben fénylő üvegablakai egyedülállóak. A Notre-Dame katedrális a francia gótika leghíresebb alkotása, a stílus majd minden jegyét magán viseli. Az Eiffel tornyot az 1889. évi Világkiállításra építették, legfelső emeletről fantasztikus kilátás nyílik a teljes városra. Szállás.

4. nap: Párizs, a fény városa – Versailles (kb. 80 km)

Folytatjuk PÁRIZS felfedezését. Az impresszionizmus legkomolyabb gyűjteményét tekintjük meg az Orsay Múzeumban. A Louvre a világ leghíresebb művészeti gyűjteményének otthona, ahol felkeressük pl. a Milói Vénuszt és a Mona Lisát is. Délután kirándulás VERSAILLES-ba, ahol XIV. Lajos, a Napkirály palotáját látogatjuk meg. A kastély máig hirdeti Európa leghatalmasabb uralkodójának művészet iránti elkötelezettségét és pompakedvelését. Szállás.

5. nap: A Loire menti kastélyok és Chartres (kb. 480 km)

A Párizstól 80 km-re fekvő CHARTRES városában található chartres-i katedrális a francia gótikus építészet egyik kiemelkedő alkotása, mely szinte teljes egészében eredeti állapotában őrződött meg. Az egyik legkorábbi és talán a legszebb is abból a kétszázból, amit a XIII. és XIV. században építettek. A kőpadlón ma is megtalálható az 1205-ből származó labirintus, melyet a szerzetesek elmélkedésre használtak, miközben végig sétáltak rajta. Délután kirándulás a Loire-völgyébe. Elsőként a legmonumentálisabb és koncepciójában a legrejtélyesebb CHAMBORD-i kastélyt, I Ferenc remekművét csodálhatjuk meg. Következő állomásunk a bájos CHENONCHEAU. Kastélyát ugyan nem mindig a legbájosabb, de mindig az adott kor meghatározó női szereplői építtették, illetve lakták. AMBOISE-al zárjuk a sort: a reneszánsz hajnalán épült várkastély kertjében nyugszik I Ferenc nagy barátja, Leonardo da Vinci. (A kastélyt kívülről tekintjük meg.) Itt tárul elénk a Loire folyó, a maga természetes szépségében. Szállás.

6. nap: Párizs, Franciaország fővárosa (kb. 350 km)

A mai nap nagy részét még Párizsban töltjük. Meglátogatjuk a város egyik legromantikusabb szegletét, a Mocsár negyedet. A Vogézek tere számos becsületbeli párbaj helyszíne volt, de itt lakott Richelieu bíboros és Victor Hugo is. Látni fogjuk Párizs eldugott, legrégebbi városfalait is a XII. századból. Megtekintjük (kívülről) a XX. századi építészet egyik híres-hírhedt alkotását, a Pompidou Központot. Egy kis szabadidő, talán egy séta a Champs Elysées-n. Búcsúvacsora, mielőtt kettéválik a csoportunk. Esti hazautazás repülővel azoknak, akik a gyorsabb, kényelmesebb utat választják. Buszos utasainknak hazautazás az odaúttal megegyező útvonalon. Szállás Metz környékén.

7. nap: Metz – Budapest (kb. 1150 km)

Hazautazás Nürnberg – Bécs útvonalon. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Párizsi városnézés buszos utazással, reggelivel, összesen 6 éjszaka szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére