Osztrák Dunakanyar sétahajókázással – Melki-apátság, Wachau, Krems – 1 napos buszos utazás

Adutours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
1/413 6790

Az ajánlat leírása

Hajókázz az Osztrák Dunakanyarban és látogasd meg a Melki-apátságot!

Időpontok

 • 2024. május 19.: Előleg: 1.900 Ft
 • 2024. szeptember 21.: Előleg: 1.900 Ft
 • 2024. október 26.: Előleg: 1.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 18.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.900 Ft, a fennmaradó 17.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • A szervezést
 • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás : 1.200 Ft/fő(70 éves kortól)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
 • Parkolási díj: 4 €/fő
 • Melki apátság: kb. 16 €/fő
 • Hajójegy(Melk-Krems): kb. 34 €/fő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos utazás rövid pihenővel az alsó- ausztriai Melkbe. Először a Szent Benedek-rendi apátságot tekintjük meg, amely az UNESCO Világörökség részét képezi!. A Melki-apátságban több mint 900 éve élnek szerzetesek, akik lelkipásztori teendőket látnak el, valamint az oktatásból is kiveszik a részüket. A Melki-apátság első lakói a lambachi bencés szerzetesek voltak, akik 1089. március 21-én vonultak be a hegyen épült kolostorba. Az épületet az évszázadok során többször átépítették. Jelenlegi formájában az osztrák barokk építészet legnagyobb ilyen jellegű épülete. Naponta a világ minden tájáról érkező látogatók, turisták tömegei zarándokolnak az épületegyütteshez, hogy megcsodálják ennek az építészeti remekműnek a szépségét!

A Melki-apátságban tett látogatásunk során megismerkedhetünk a bencés rend életével a kezdetektől napjainkig. A tárlatvezetés után látogatást tehetünk a hatalmas könyvtárban, majd az apátsági templomban, ahol több építészeti érdekességget fedezhetünk fel. A templom pompás belseje gazdagon van díszítve aranyborítással, stukkóval és márvánnyal, az uralkodó színek az arany, okker, narancssárga, zöld és a szürke.

Ezt követően hajóra szállunk és a Dunáról csodáljuk meg az Osztrák Dunakanyar változatos táját: sziklaszurdokok, várromok, érdekes természeti képződmények húzódnak a folyó mellett egészen Kremsig, amely a Wachau keleti kapujába. A Wachau Ausztria 2000 óta világörökségi védelmet élvező 30 kilométer hosszú völgyszorosa a Duna mentén, Melk és Krems an der Donau városok között, Alsó-Ausztriában.

A délutáni órákban érkezünk meg Kremsbe. A kisváros Ausztria legrégebbi városa és az osztrák műemlékvédelem mintapéldája. Indulás haza a késő délutáni órákban. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
1/413 6790

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Osztrák Dunakanyar sétahajókázással – Melki-apátság, Wachau, Krems – 1 napos buszos utazás

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.10.26.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
32 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére