Oslo, Bergen és a norvég fjordok – 5 napos pünkösdi körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42552
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

349.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42552

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Oslóba és a norvég fjordokhoz!

Időpont

  • 2023. 05. 26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegyek Budapest-Oslo útvonalon a programban leírtak szerint
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként egy darab kézipoggyász (max. 8 kg) és egy darab feladott poggyász (max. 23 kg)
  • Utazás Norvégiában kényelmes különbusszal
  • Egy éjszaka szállás Lillehammerben, a Clarion Collection Hammer szállodában
  • Egy éjszaka szállás Lærdalban, a Lindstrøm Hotelben
  • Egy éjszaka szállás Bergenben, a Hotel Augustin szállodában
  • Egy éjszaka szállás Flåban, a Thon Hotel Björneparken szállodában
  • Gazdag választékú skandináv büféreggeli minden szálláshelyen
  • Városnézés Bergenben és Oslóban
  • Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
  • A programban szereplő belépőjegyek

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól/nap
  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Fakultatív hajókirándulás az Aurlands- és Nærøy-fjordon Helyszínen fizetendő   60 EUR /fő

Felár

  • Félpanziós ellátás (menüvacsorák a szállodák éttermében) 59 000 Ft /fő
  • Egyágyas felár 90 000 Ft

Program

május 26. péntek

Elutazás Budapestről a Norwegian közvetlen járatával Oslóba (13:00 - 15:30). Érkezést követően Lillehammer felé vesszük az irányt és egy könnyű városnéző séta keretében megismerkedünk a XVII. téli olimpiai játékoknak helyszínt adó várossal. Szállás Lillehammerben a Clarion Collection Hammer szállodában.

május 27. szombat

Reggelit követően a fjordvidék felé indulunk, ahol néhány fotószünet után Borgund lesz az első megállónk, ahol megtekintjük a borgundi dongatemplomot - a vikingkori építészet rajongóinak nagy örömére. Ezután a Sogne-fjordrendszerhez tartozó Aurlands- és Nærøy-fjordok partján található Flåmban állunk meg. Pihenés a fjordparti Flåmban vagy lehetőség fakultatív hajókirándulásra a Sogne-fjordrendszerhez tartozó Aurlands- és Nærøy-fjordokon (60 EUR/fő helyszínen fizetendő). A közel 2 órás hajóút során az 1700 méteres hegyek között húzódó, helyenként csupán 250 méter széles fjordon hajókázunk egy kiadósat. Gudvangen érintésével érkezünk ma esti szálláshelyünkre, a Sogne-fjord partján található Lærdalba. Szállás Lindstrøm Hotel.

május 28. vasárnap

A mai napon a Tvindefossen (vízesés) érintésével folytatjuk utunkat tovább Bergenbe. Megismerkedünk a Hanza virágkorból fennmaradt UNESCO Világörökség részét képező kikötőparti színes épületekkel (Bryggen) és városnéző séta keretében felkeressük a halpiacot és a Mária-templomot is. A Fløibanen siklóval felkapaszkodunk Fløyen hegyére, ahonnan madártávlatból tekintünk alá a városra. Szállásunk Bergenben a Hotel Augustin.

május 29. hétfő

Reggelit követőn a Hardanger Nemzeti Park és a névadó Hardanger-fjord vidékére indulunk. Először a Steinsdalsfossen vízesés impozáns vízfüggönyén álmélkodunk majd átszeljük a fjordot a leghosszabb norvég függőhídon, a kecses Hardanger-hídon keresztül. Később Eidfjord városka kikötőjénél tartunk szünetet, aztán megállunk az ország talán leglátványosabb szakadék-vízesésénél, a 182 méteres Vøringsfossennél is. A tartalmas nap utáni jól megérdemelt éjszakai pihenőnket Flåban, a Thon Björneparken szállodában tartjuk.

május 30. kedd

Reggel utazás Oslóba, érkezés után gyalogos városnézés a norvég fővárosban. Ellátogatunk a Királyi palotához, a Parlamenthez és a Nobel-békedíjak átadásának helyszínt biztosító Városházához, sétálunk a város főutcáján, a Karl Johans gaten, de eljutunk majd a különös szobrairól nevezetes Vigeland parkba is. Délután transzfer az oslói repülőtérre, majd közvetlen Norwegian járattal hazautazás Budapestre (18:35 - 20:55).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Oslo, Bergen és a norvég fjordok – 5 napos pünkösdi körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére