Online tanfolyam: kódolás kezdőknek, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com
internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  • Online tanfolyam: kódolás kezdőknek, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Technológiavezérelt világunkban a kódolás és a programozás alapjainak megtanulása, rendkívül hasznos lehet mindennapi technikai igényeinek kielégítéséhez.

Miért szól a világ a kódolásról?

A kódolás és a programozás kifejezéseket a számítógépes világban gyakran használják, de a legtöbb ember nem érti valójában, mit jelent pontosan a szó. Valójában a legtöbb kódolás és programozás, sőt azok is, amelyek hihető meghatározást kínálnak, nem haladják meg a képességeinket sokkal jobban, mint a saját tudásbázisuk. A "Kódolás kezdőknek", kiváló bevezetést nyújt a programozás világába és annak jelentőségére, a mai számítógépes felhasználó számára.

Még mindig kíváncsi vagyok, miért van szükségem erre a kurzusra?

Valójában egyszerű, a világ egyre automatizáltabbá válik. A vállalkozások meglehetősen nagy mértékben támaszkodnak webhelye forgalmának mértékére. Az online keresések és értékesítések napi emelkedést mutatnak. Nyilvánvaló, hogy a számítógépes technológia nemcsak itt marad, hanem a karrierpiac magas lendületén is megtalálható. Azok a személyek, akiknek legalább egy alapvető ismerete van a kódolásról és a programozásról, nagyon keresettek lesznek ezen a piacon, mivel nyilvánvaló lesz, hogy a modern technológia élvonalbeli embereivé válhatnak. 

A kezdő kódolás, az első lépés a siker felé

Fontold csak meg a számítógépes programozási karrier pénzszerzési potenciálját! A három számjegyű számok, majdnem a normák ebben az iparágban. A képzett kódtechnikusok iránti növekvő igény egyértelmű ok arra, hogy rész vegyél a kezdőknek szóló kód-kurzoson. Ez a kurzus valóban az első lépés a karrier és a siker felé. 

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével elsajátítsd a kódolás egyszerű alapjait.

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére