Online rajzolás és illusztrációs gyakorlatok kezdőknek kurzus angol nyelven - az International Open Academy jóvoltából!

 

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com
internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  • Online rajzolás és illusztrációs gyakorlatok kezdőknek kurzus angol nyelven - az International Open 

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Bárki elsajátíthatja a rajzolás fortélyát, miután megismerte ezeket az egyszerű művészeti technikákat. Kezdj el rajzolni még ma, és fejleszd művészi szenvedélyedet az alábbi inspiráló videók követésével!

Szeretnél egy gyönyörű képet rajzolni? Képes vagy rá!

A népszerű YouTube művész, Shayda Campbell által létrehozott videofelvételein bemutatja, hogyan lehetséges könnyedén rajzolni. Figyeld és kövesd a példáját. Engedd el a belső művészed, fejezd ki magad papíron, és tanulj meg önbizalommal telve rajzolni.

Ez a tanfolyam mindenkinek szól, aki kreatívabb akar lenni, képzettségi szintjétől függetlenül. Megismerkedhetsz a különböző művészeti technikákkal, mint például a kontúrrajzolás, az árnyékolás, valamint a mélység és a perspektíva hozzáadása.

Ezután tovább léptek egy virágos illusztráció elkészítéséhez, amely Shayda legfőbb szenvedélye! 

Ezen a kurzuson gyorsan felépítheted az önbizalmad képességét! Akár mindennapos hobbit keresel, akár eladni szeretnéd a műalkotásodat, ez a tanfolyam felszabadítja a Művészt, aki mindannyiunkban rejlik. Képzeld el azt az örömöt, amelyet az emberek élvezhetnek, amikor egy általad létrehozott egyedi ajándékot kapnak!

A rajzolás ráadásul jót is tesz neked! Egy nagyszerű gyakorlat az agy számára, amikor figyelmesebbé válik a körülötte lévő dolgokra és kreatívabbá teszi. A mesés a kéz-szem koordinációtól kezdve, csodálatos stressz-mentesítő, amikor is belemerülsz a saját rajzodba.

Légy inspirálva, hogy megtanulj rajzolni. A videó szépsége az, hogy pontosan láthatod, mit kell tenned és hogyan, ráadásul bármikor szüneteltetheted a felvételt, így valóban időt tölthetsz a gyakorlással és persze ha elakadtál, vissza is tekerheted. 

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével sokkal magabiztosabban fogsz ecsetet, ceruzát, filctollat, rotringot, golyóstollat, digitális eszközt a kezedbe fogni!

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére