Online képértékelés gyakorlat a Blende Fotó Suli - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

2.030 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
36.000 Ft 78% 28.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Ne ülj otthon hiába! Használd ki a szabadidődet, és mutasd meg képeidet, hogy megtudd, mit csinálhatnál másképp, a még jobb, még szebb, még látványosabb fotókért!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 8.000 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.030 Ft, a fennmaradó 5.970 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Online képértékelés gyakorlat a Blende Fotó Suli - gabor* photography-tól

Az online képértékelés gyakorlattal élvezetessé és hasznossá teheted a bezártságot, mi több a tanultak alkalmazásával ismerőseid otthon töltött napjait is kellemesebbé varázsolhatod. Mire pedig kiszabadulsz, profi képekkel kápráztathatod el rég nem látott barátaidat!

Ezt a gyakorlatot a kialakult vírusveszélyes körülményekhez igazodva dolgozták ki! Még csak el sem kell jönnöd otthonról, és a gyakorlatot a Neked megfelelő időbeosztáshoz is igazítják, miközben a színvonalban nem kötnek kompromisszumot.

Ha jelentkezel, képeidet egy előzetesen megadott tárhelyre töltheted fel. Ezután, az egyeztetett időpontban a képértékelés óra az interneten folyik, konferencia-rendszeren keresztül. így nem kockáztatod a vírusfertőzést, sőt utazgatnod sem kell, akár a világ másik végéről is bekapcsolódhatsz. A chat szobákban a technika minden lehetőségét kihasználva (beszélgetés, diavetítés, videó, chat és digitális rajzok) tanulhatsz, amihez mindössze Internetre és böngészőre, esetleg chat alkalmazásra van szükséged okos telefonon, tableten vagy számítógépen. A közös képértékelést egyéni on-line konzultációs lehetőség is kiegészíti.

Csatlakozhatsz közel ezerfős on-line fotós közösséghez, és klubhoz is. Itt is felteheted kérdéseidet, és megmutathatod képeidet is. Sőt! Fotóidat kiállíthatod évente megrendezett fénykép-ÁSZok kiállításon is.

A képértékelés gyakorlatot ajándékba is adhatod, akár karácsonyra, egy személyre szóló ajándékutalvány képében, amit szintén Interneten küldenek el Neked.

Tudnivalók

  • Információk: steinerg@gaborphotography.hu / +36-30 680-0861
  • A megvásárolt kupont bármelyik tanfolyamon felhasználhatod, ha regisztrálását a kupon lejárati határidejéig megteszed.
  • Egyéni konzultációs lehetőség.
  • Tanácsadás fényképezőgép és kiegészítők vásárlásához.
  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki.
  • A tanfolyam(ok) elvégzéséről a hallgatók oklevelet kapnak.
  • Kedvezmény a további tanfolyamok részvételi díjából.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Online képértékelés gyakorlat a Blende Fotó Suli - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére