Onilne tanfolyam az Eszünk és Fogyunk Klub jóvoltából, szabadulj meg a felesleges kilóktól tudományosan bizonyított módszerekkel, csapatban!

Eszünk és Fogyunk Klub
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
28.000 Ft 89% 25.010 Ft
Eszünk és Fogyunk Klub
1088. Budapest, Múzeum u. 9.
+36 30 9708 939
www.eszunkesfogyunkklub.com/

Akció Leírása

Tudni akarod hány éves vagy valójában? Ismerd meg biológiai életkorodat és a befolyásoló tényezőket, fogyj le klubtársaid és a tudomány segítségével!

Az ár tartalmazza

  • Online tanfolyam az Eszünk és Fogyunk Klubban

A rendszeres mérések, testelemzések révén pontosan követheted a lelkesítő változást. Megismerheted a túlsúlyt kiváltó okokat és a lehető legegyszerűbb megoldást. A sok hasznos információ mellett a gyakorlatban sajátíthatod el a fogyás művészetét. A közösségben lehetőség van a folyamatos tapasztalatcserére, amely állandó inspirációt ad Neked a legjobb eredmény eléréséhez.

Eszünk és Fogyunk Klub

Megmutatjuk az utat azoknak is, akik nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá, vagy úgy érzik csapatban könnyebb.

A foglalkozások tematikáját nemzetközi, orvosi kutatócsoport dolgozta ki, 30 éves kutatómunka eredményeképpen. A teljes szakmai anyagot a résztvevők írásban is megkapják, így a 13 hét után könnyen folytathatják a megkezdett utat.

Induláskor állapotfelmérést végzünk, amely többek között tartalmaz zsírszázalék, csonttömeg, izomtömeg, hidratáltság és biológiai életkor mutatót.

A klubtagoknak folyamatos szakmai segítséget nyújtunk. Minden héten egy-egy fogyással összefüggő fontos témát dolgozunk fel. Megmutatjuk Neked, hogyan lehet éhezés, szenvedés nélkül, jó közérzettel, jó kedélyállapottal leadni felesleges kilóidat egy magasabb energiaszint elérése mellett.

Legyen szép napod!

1088. Budapest, Múzeum u. 9.
+36 30 9708 939
1088. Budapest, Múzeum u. 9. fszt. A Kálvin téri Metro-tól 100 m. /ha bejön a 9.-es számú épület kapuján, mindjárt jobbra az első ajtó/. Figyelem: nem a Múzeum körúton, hanem a Múzeum utcában vagyunk, mely a Kálvin-tér és a Múzeum utca között található.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Online tanfolyam az Eszünk és Fogyunk Klubban, szabadulj meg a felesleges kilóktól tudományosan bizonyított módszerekkel, csapatban!

Fontos

Beváltható: 2020.05.03.-ig

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére